- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
^ Bourjous Healthy mix пробвала ли си го ?![]()
To infinity and beyond.
Нем и точно за него се чудих, но май не се води от покривните или...? И на каква цена е ?
На промоции съм си го взимала и за 16лв., но редовната му цена варира около 20-21. И да , не е от най-покривните, със среда покривност се води, но ако не си с проблемна кожа си е идеален.![]()
To infinity and beyond.
Ами не съм с проблемна кожа, но предпочитам да е по-покривен фдт-на, защото го използвам най-вече за вечерни излизания. Ще го видя и него, но все пак чакам ии други предложения.))
Кой? Този на Ивостин е 22лв, а на Eucerin е около 30лв. Много са готини и двата, няма да съжаляваш, ако искаш мостри си вземи първо. И двата са страхотни като консистенция. Много са приятни и лекички. За мен единствения минус на втория е, че няма слънцезащитен фактор. Но ако го ползваш под продукт с фактор, както аз с тониращия крем например, няма проблем.Първоначално написано от Infinity
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Ам...нищо, много рядко се случва някакъв крем, който ми е под ръка само.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
@CupcakeMonster, тежък и гъст е, а дали става за смесена кожа не знам.
Откъде мога да си купя козметика на Revlon в София?Преди си купувах от Bonjour,но сега вече го няма и не знам откъде да си купя.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Има за нормална към суха кожа, и за комбинирана до мазна кожа. Мойте впечатления са, че този фдт е тежък, но това е доста индивидуално. Има много добри отзиви, най-добре пробвай на място !Първоначално написано от CupcakeMonster
Revlon PhotoReady със светлоотразяващи частици. Bourjouis healthy mix е много лек, но не е много покривен. Пробвай и дватаПървоначално написано от Goddess
.
Първоначално написано от nnn1993
В Пикадили по моловете има щандове.
Rebirthing, имам го и фотореди и той е бая лек, а и нюансите ми идват много жълти, ще си го доизползвам, но не бих си взела пак като че ли.![]()
На Манхатън фон дьо тен-ите как са ?
Благодаря,Goddess.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
PullMeCloser мерси много.![]()
Попринцип за този на Ивостин попитах, защото съм страшна фенка на козметиката им, а и ми хареса това, че е слънцезащитен фактор.
Още утре ще си взема мостра , и ако съм доволна директно си го купувам.
To infinity and beyond.
Благодаря ви ! А знаете ли дали могат да се намерят мострички на color stay или трябва на място да пробвам?
..хубави ли са фон дьо тените на Ейвън ? трябва ми някой покривен предложете ми..наскоро сви взех минералния на афинитон и съм недоволна..уж съм си взела май ми е 52 и пак ми е светъл, не съм мн с тъмна кожа..и не покрива..ужасен е..пробвала съм и обикновенния на афинитон, хубав е..покривен.. и естествено стой, но ми омръзна вече..предложете ми някой до 15 лв. и да е покривен :п мерси предварително !![]()
Имам такова чудо на Ейвън, ама и грам не сим ползвала защото не ми харесва как стоиПървоначално написано от merilin2
Много блести - приличам на залята с олио... вземи си на някоя друга марка или ако си решила Ейвън нека е матиращия
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ами на Ейвън пудрите принципно много ми харесват, или просто съм попадала на добри. А едно приятелка от Словакия ползва техен фон-дьо-тен и стоеше просто прекрасно. Ако не я гледах как се гримира нямаше да различа че го има![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Препоръчайте ми някой покривен и наистина добър коректор за зоната около очите до 10 лева![]()
Мерси![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
ArtDeco Camouflage cream concealerПървоначално написано от FreshJuice
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от FreshJuice
- много е добър
Моля ви кажете ми някой фон дьо тен стик,подобен на този http://shopix.bg/Fon-dyyo-ten-stik-IsaDora-Express
Хареса ми,но ми е малко скъпичък.
Хора къде има Ревлон Колорстей..? В сердика мол има ли? в лили илии ?![]()
Какво ви е мнението за фон дю тените на дермакол или по точно за този http://beautycosmetic.biz/dermacol-d...ven-p-909.html