- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Предложете ми някакъв фдт който да покрива добре и да е до 30 лева. Склонна съм да дам повече парички само да си намеря хубав фдт. До сега ползвах афинитон на мейбълин и понякога ми изсушаваше кожата.
Ако може и основа да ми препоръчате..
Склонна към омазняване обаче след като използвам измиващия си гел се нормализира.Първоначално написано от Rebirthing
мисля, че serum-a е по-покривенПървоначално написано от XxInn0cencexX
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Използвам ФДТ всеки ден и се чудя,дали да не потърся нещо поне малко по-малко вредно.
Препоръчайте ми някакъв ФДТ без парабени,средно покривен,да не запушва порите... и някаква ориентировачна цена.Дали ще мога да си намеря нещо,за около 50 лева?
Много ми хвалят и Ревлон - Колор Стей,какво ще кажете за него?
Каня се да си купя оризова пудра. Някаква идея каква да си взема? Трябва ми да е много бяла и да се постига ефекта "гейша" с нея.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Знаете ли добра база за сенки на горе-долу поносима цена..бяха ми препоръчали на art deco и бях с представата,че е към 12 лв..и предполагах колко е голяма..но като я видях в действителност колко е малка направо не ми се откъснаха от сърцето тези пари ..Има ли някоя също добра база на по-ниска цена?
http://images.izideal.com/img/produc...-lip-balm.jpeg имам такъв и мислех че ще е горе-долу толкова голяма,а тя се оказа даже по-малка...Първоначално написано от Rebirthing
Ехее най-после да я направят тази тема важна...Да няма 34754 други теми за фдтни![]()
Много съм доволна от тази на Артдеко... Икономична е нищо,че изглежда толкова малка стига за доста време... (поне на мен)Първоначално написано от mey_si
Момичета, можете ли да ми препоръчате четка за пудра? На Еко Туулс как е? И къде мога да намеря четки на тази маркаСъщо и за руж,ето такъв тип:
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Хмм, наскоро привърших любимия AFFINITONE и се чудя дали да не започна нещо ново. Препоръчайте ми някакъв ФДТ, на разумна цена : ) Особено такъв за по-чувствителна кожа, че моята е адски суха. Тоя на Bourjois с плодовия мирис много ме кефи, но не съм сигурна как стои, лъщи ли много??
Еми на мен много ми харесва как седи.Не лъщи (на моята кожа)...Първоначално написано от IceIceGirl
Препоръчвам го...
На Еко Туулс всички четки са идеални ! Пробвай ги ! Нямат обаче скосената четка за руж като на Сефора.Първоначално написано от PullMeCloser
За София може да ги намериш в аптека Ремедиум и дрогерии Лили, за другите градове не знам.
Такава четка за руж имам от Inglot, 3P е, за съжаление имат магазин само в София. Artdeco и Kent също имат скосени четки за руж.
Мерси много. Значи за пудра ще си взема на Еко Туулс, дано намеря. А на Артдеко как са им четките, знаеш ли? Много искам скосена за руж, обаче едиснтвената, която намерих, беше някаква на Дъглас за 80(!!!)лв, които няма да дам за четка, която не се знае дал ще ми хареса дори.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Пудрата на Флормар добра ли е?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
НеПървоначално написано от strawberry88
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...