.
Отговор в тема
Страница 18 от 141 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 3520
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titkos
    Препоръчайте ми висококачествен и много покривен фон дьо тен (способен да заличи белези под формата на червени точици на лицето).
    За неутрализиране на червенини по лицето е най-добре да използваш зелен коректор. Препоръчвам ти някой от следните:

А от горе да нанесеш фдт с ниска до средна покривност.

Град
    W O N D E R L A N D
    Предложете ми някакъв фдт който да покрива добре и да е до 30 лева. Склонна съм да дам повече парички само да си намеря хубав фдт. До сега ползвах афинитон на мейбълин и понякога ми изсушаваше кожата.
    Ако може и основа да ми препоръчате..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveSick95
    Предложете ми някакъв фдт който да покрива добре и да е до 30 лева. Склонна съм да дам повече парички само да си намеря хубав фдт. До сега ползвах афинитон на мейбълин и понякога ми изсушаваше кожата.
    С какъв тип кожа си ?

Град
    W O N D E R L A N D
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от LoveSick95
    С какъв тип кожа си ?
    Склонна към омазняване обаче след като използвам измиващия си гел се нормализира.

Град
    София
    Хм, сега не знам нещо матиращо ли да ти препоръчам или може би със светлоотразяващи частици ?

Може би този:

или този:

И база:

Каква е разликата между Healthy mix i Healthy mix serum ?

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Каква е разликата между Healthy mix i Healthy mix serum ?
    мисля, че serum-a е по-покривен
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    Серума би следвало да се нанася по-лесно а и състава е различен.

Използвам ФДТ всеки ден и се чудя,дали да не потърся нещо поне малко по-малко вредно.

Препоръчайте ми някакъв ФДТ без парабени,средно покривен,да не запушва порите... и някаква ориентировачна цена.Дали ще мога да си намеря нещо,за около 50 лева?
    Много ми хвалят и Ревлон - Колор Стей,какво ще кажете за него?

Каня се да си купя оризова пудра. Някаква идея каква да си взема? Трябва ми да е много бяла и да се постига ефекта "гейша" с нея.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на mey_si
    Знаете ли добра база за сенки на горе-долу поносима цена..бяха ми препоръчали на art deco и бях с представата,че е към 12 лв..и предполагах колко е голяма..но като я видях в действителност колко е малка направо не ми се откъснаха от сърцето тези пари ..Има ли някоя също добра база на по-ниска цена ?

Тя е малка,ама е страшно икономична

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Знаете ли добра база за сенки на горе-долу поносима цена..бяха ми препоръчали на art deco и бях с представата,че е към 12 лв..и предполагах колко е голяма..но като я видях в действителност колко е малка направо не ми се откъснаха от сърцето тези пари ..Има ли някоя също добра база на по-ниска цена ?
    Е ти колко голяма искаш да е ?! Базата е супер икономична, ползвам я редовно, сигурно от година и още не е свършила.

Голям фен Аватара на mey_si
    Е ти колко голяма искаш да е ?! Базата е супер икономична, ползвам я редовно, сигурно от година и още не е свършила.
    http://images.izideal.com/img/produc...-lip-balm.jpeg имам такъв и мислех че ще е горе-долу толкова голяма,а тя се оказа даже по-малка...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ехее най-после да я направят тази тема важна...Да няма 34754 други теми за фдтни

Град
    Пловдив
    Много съм доволна от тази на Артдеко... Икономична е нищо,че изглежда толкова малка стига за доста време... (поне на мен)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичета, можете ли да ми препоръчате четка за пудра? На Еко Туулс как е? И къде мога да намеря четки на тази марка Също и за руж,ето такъв тип:
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    http://images.izideal.com/img/produc...-lip-balm.jpeg имам такъв и мислех че ще е горе-долу толкова голяма,а тя се оказа даже по-малка...
    Това все пак е балсам за устни, пише 7 мл. на базата на Артдеко пише 5 мл. , спокойно, не е толкова малка.

Хмм, наскоро привърших любимия AFFINITONE и се чудя дали да не започна нещо ново. Препоръчайте ми някакъв ФДТ, на разумна цена : ) Особено такъв за по-чувствителна кожа, че моята е адски суха. Тоя на Bourjois с плодовия мирис много ме кефи, но не съм сигурна как стои, лъщи ли много??

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от IceIceGirl
    Хмм, наскоро привърших любимия AFFINITONE и се чудя дали да не започна нещо ново. Препоръчайте ми някакъв ФДТ, на разумна цена : ) Особено такъв за по-чувствителна кожа, че моята е адски суха. Тоя на Bourjois с плодовия мирис много ме кефи, но не съм сигурна как стои, лъщи ли много??
    Еми на мен много ми харесва как седи.Не лъщи (на моята кожа)...
    Препоръчвам го...

Мега фен Аватара на strawberry88
    На Буржоа има ли матиращи фондьотени и пудри?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Момичета, можете ли да ми препоръчате четка за пудра? На Еко Туулс как е? И къде мога да намеря четки на тази марка Също и за руж,ето такъв тип:
    На Еко Туулс всички четки са идеални ! Пробвай ги ! Нямат обаче скосената четка за руж като на Сефора.
    За София може да ги намериш в аптека Ремедиум и дрогерии Лили, за другите градове не знам .

Такава четка за руж имам от Inglot, 3P е, за съжаление имат магазин само в София. Artdeco и Kent също имат скосени четки за руж.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    На Еко Туулс всички четки са идеални ! Пробвай ги ! Нямат обаче скосената четка за руж като на Сефора.
    За София може да ги намериш в аптека Ремедиум и дрогерии Лили, за другите градове не знам .

Такава четка за руж имам от Inglot, 3P е, за съжаление имат магазин само в София. Artdeco и Kent също имат скосени четки за руж.
    Мерси много. Значи за пудра ще си взема на Еко Туулс, дано намеря. А на Артдеко как са им четките, знаеш ли? Много искам скосена за руж, обаче едиснтвената, която намерих, беше някаква на Дъглас за 80(!!!)лв, които няма да дам за четка, която не се знае дал ще ми хареса дори.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Пудрата на Флормар добра ли е?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    На Буржоа има ли матиращи фондьотени и пудри?
    Не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си