- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Еко туулс имат и за пудра и за руж, но както вече споменах нямат скосенаПървоначално написано от PullMeCloser
.Обаче като се замисля, следната им четка за руж:
с малко повече умение, може да се ползва като скосена.
В Дъглас четки са ужасни скъпи, не се очудвай, аз и на по-скъпи съм попадала. Артдеко не съм ползвала, предполагам, че не са лоши.
Да, има ! Имат минерален матиращ фон дьо тен мус:Първоначално написано от strawberry88
Също така, фон дьо тена им Био детокс, се води "Anti-shine" и "oil-free"
А това е матиращата им пудра:
За коя от всичките питаш ?Първоначално написано от ledenakrasota
Аз съм ползвала на Буржоа,но изобщо не ми хареса кожата изглежда много мазна,а за тези които са с мазна кожа ще им стои все едно са си потопили лицето в фритюрникПървоначално написано от IceIceGirl
![]()
Мога да ти препоръчам на Клиник SuperBalanced makeup,които е в 2 разновидности- за комбинирана към мазна и комбинирана към суха кожа.Има много,много добра покривност,особено ако имаш пъпки и т.н.,ще скрие всичко.
![]()
Матиращата или която и да е.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Този ФДТ съм си го харесала мнооого отдавна.Бая се чудих дали да си го взема.Хубав ли е ? Покривен ли е ? На каква цена е ;дПървоначално написано от Rebirthing
Женско съм ;]
Преди от някакво списание бях използвала тестер...Не ми хареса,а и миришеше отвратително...Първоначално написано от summerxtime
Четките на Еко Тулс къде могат да се намерят?Бюти зоната,Ивис,ДМ?
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз лично много харесвам коректорът на Орифлейм, както и фон дьо тена - толкова лек, че дори не се забелязва. Много естествено седи. А и не са никак скъпи.
Кои фон дьо тени не yвреждат кожата изобщо? Наистина ли това са по-скъпите марки като Mac,Sephora??
Аз да попитам за много млада кожа какво ще препоръчате за прикриване на недостатъците?
Днес си взех този и съм доволна.MegiBoOm,продавачката каза,че бил за млада кожа и за прикриване на недостатъците.
...
Ми това,че от боклуците кожата започва да старее по-бързо,образуват се бръчки още на 20 години..Първоначално написано от Rebirthing
Спокойно, няма да ти се появят бръчки на 20Първоначално написано от bloodymirror
. МАК и Сефора не са с нищо по-различни, може да са хубави, но това не значи, че в тях няма химия. Има био фон дьо тени и пудри които се водят по-безвредни. Като цяло е важно да се избягват комедогенните съставки, парабените и силиконите.
За да не ти се появят бръчки е важно да третираш зоната около очите правилно. Ако сваляш грима агресивно и с много търкане, като нищо ще ти се появят бръчки. Агресивните миещи средства също могат да доведат до образуването на бръчици.
От първостепенно значение е хидратациятатака, че гледай и фон дьо тена да не ти изсушава кожата прекалено.
На тая марка, единствено фон дьо тен-ите не съм купувала до сега. Колко струва ?Първоначално написано от strawberry88
Зависи какво имаш предвид под увреждане на кожата... Това за бръчките на 20 години от фон дьо тен до сега не съм го забелязала.По-скоро запушване на порите и следователно появата на пъпки върху лицето..В МАС например няма парабени и талк, за разлика от повечето фон дьо тени от "по-нисък клас". Също така имат доста голяма цветова гама,както и различна консистенция според типа кожа и желания ефект,което помага да си избереш по-лесно "твоя" фон дьо тен.За мен това е предимството.![]()
Някой има ли впечатления от този?
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
А някой може ли да даде мнение за фдт на Арт Деко,подходящи ли са за смесен тип кожа,склонна към омазняване ??
f@nt@zi@
Rebirthing в ноемврийския брой на Glamour има нещо като ревю и пише, че вече е по магазините. Аз обаче не намирам много информация по българските сайтове, така че може и да не е пуснат масово.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
мнения за коректор на Studio Artist на Oriflame, който сега е намален на 6,90лв?![]()