- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
И моята е адкси тънка и нежна там. Просто слагай по-малко количество, не прекалявай, и размазвай МНОГО добре с потупване.
Everything changes, but beauty remains ...
Може ли да ми предложите хубав руж някъде до 10 лв?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Какво ще кажете за L'Oreal True Match? Коледното намаление ме изкушава![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Цветовете са тъмни, ако си със светла кожа. И също така е доста тежък, изобщо не е подходящ за всекидневна употреба. Доста е покривен. По-добре нещо по-леко. Фотореди на Ревлон не стои така тежко, много по-приятен е и най-важното-има много светъл цвят![]()
PullMeCloser Фотореди-то нали има някакви бляскави/отразяващи частици, подходящ ли е за мазна кожа?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Има, да, но не изглеждат лъщящо, а много свежо и озаряващо. Не мога да ти кажа дали става за мазна кожа.Най-добре го пробвай в някой магазин, помоли да ти сложат в някаква малка кутийка и го пробвай.
Страшно съм доволна от фон д. тена на Импала !! Покрива супер много прави ти лицето гладко и издържа до вечерта .. най-важното не става на петнаПудра определено Флормар тъмно розовата кутийка !!!!! Спирала досега не съм се впечатлила толкова от спирали иначе за сега миглите ми стават най-хубави от колекцията на Волюм Експрес .. Не обръщам толкова внимание на черните моливи стига да не са меки защото се размазват .. Руж не ползвам .. сенки слагам само понякога пак на Флормар
![]()
RealBrutalBarbie ползвала ли си друга марка фдт освен Импала?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
За да е доволна от Импала, явно не е
Момичета, искам да ви похваля този уникален коректор:
ПЕРФЕКТЕН е просто!!!
Доста покривен, стои много,много естествено, придава адски свеж вид на кожата, озарява я някак, става за цялото лице. Изобщо не личи, че имаш някакъв грим. Размазва се много добре, идеално се слива с цвета на кожата. Аз имам сенки под очите, които прикривам с друг коректор, но на тази част(оградената):
моят коректор стои изключително грозно и просто не го слагам там. Но този просто толкова добре се слива, невероятен е.
Мнения за BB? Ако не идеи за ФДТ по-хубав от афинитон и ревлон фото реди(да няма такива блестящи частички)
момичета помогнете ми нз кой фондьотен да си взема http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...e-up-25ml.html или http://www.kozmetika.bg/show/Manhatt...2%D0%B5%D0%BD/
някоя от Вас имала ли е такъв и доволна ли е от него и изглежда ли изкуствено..ще Ви бъда благодарна !!
П.п. и двата ли са за суха кожа?
Аз използвам фон дьо тена на Афинитон и то в стъкленото шишенце - минерал. Кожата ми е мазна и ми лъщеше супер много, но скоро си взех пудра на Импала (доста против тази марка съм, но ме убедиха, че е добра) - антибактериална и матираща. Снощи бях с фдт и пудрата отгоре и не ми лъщеше..но беше за 4-5 часа, ще пробвам за повече време и пак ще пиша.
Affinitone Mineral подходящ ли е при мазна кожа?![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
http://beautycosmetic.biz/images/May...tone%2024h.jpg - Някой да го е ползвал?Доволни ли сте,защото ми го препоръчват,но искам да чуя още мнения?
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Майка ми е взела ФДТ от Орифлейм-Джордани Голд.Много добре стой на лицето,но май не е толкова покривен,колкото ми се иска (аз не,че много имам какво да прикривам,освен малко черни точки де ;д ) . Чудим се дали да не поръчаме още един (има някаква промоция и е около 60% по-евтин ;д ) или да си взема пак на Есенс...някое момиче,което има Джордани Голд да каже дали й покрива достатъчно ако може
ето такъв е -> http://bg.oriflame.com/catalog-image...al/21621_1.png
Шофирай разумно - стигни жив!
Някой да препоръча фдт за долу-горе чиста кожа.. по-скоро за изравняване на тена и като изляза някъде вечерта да не ми стои лъскава кожата (и розово-червена).. не съм ползвала до сега фдт, а може и пудра..
Ох някой да препоръча и на мен хубав, покривен ФДТ, но да стои естествено ... Кожата ми е сега е някаква по-суха, но по принцип се омазнява в Т зоната, по принцип всичко запечатвам с пудра от горе, но все пак...
И също някакъв хубав коректор, който да покривен и да ми прикрива тъмните кръгове под очите..
И горе долу цена и къде мога да ги намеря... защото скоро ходих в dm ама като не разбирам особено и нищо не си харесах..
Фдт ти препоръчвам:
и коректорът към него е хубав. Фдт струва някъде около 20 лв, а коректорът към 12 лв,но още по-покривен и хубав коректор е:
Струва около 10 лв.
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Хах, всъщност точно на този фдт и този коректор се бях спряла, но исках още мнения, мерси много![]()