- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Интересувам се кое от двете е по-вредно за кожата,особено за млада-фон дьо тен или пудра? Понеже нямам кой знае какво да прикривам,но все пак се чудя кое от двете да предпочета?
Не само. Кажи до какви пари и мога да ти препоръчам много лекички.
Everything changes, but beauty remains ...
Чудя ви се как може да се плескате с тези фон дьо тени, пудри...
И най-странното.. как се харесвате... и какво толкова прекривате?
И аз нямам перфектна кожа, не ме разбирайте погрешно..
Просто колкото добре да е сложен, колкото и "естествено" да покрива.. за мен си личи и наистина не ми харесва как стои на самото лице.
А по улицата е пълно с нацапани момичета.
Нищо лично.
Meн всъщност като че ли ми трябва нещо матиращо,но не тежко..защото нямам кой знае колко несъвършенства по кожата,но ми червенее и си търся нещо леко,матиращо.
Като червенее, защо не си вземеш само някакъв тониращ крем? Колкото да ти изравни тена.
Защото четох за пудрата,че била за по-зрели кожи и не се препоръчвала за млади и много търсех из интернет кое е по-вредно от двете,обаче май хората казваха,че пудрата вредяла повече ..
Ами крем с цвят за изравняване на тена. Много леко покритие.
Аз имам на SVR- tinted sunscreen 50SPF. Моето е слънцезащитно, но има и с по-ниски фактори пак на същата марка.Има цветове. На Авен също има. И на други марки,които вече забравих.Отиди в някоя хубава аптека и питай, ще ти препоръчат.
![]()
Аз използвам фон дьо тен на VICHY и съм многоооооо доволна...отпушва порите,изсушава пъпките ... в същото време прикрива ! Мноого съм доволна... около 30 лева е ама действа много добре ..![]()
Какво мислите за новата серия на Bourjois "Flower Perfection" ?
Женско съм ;]
Не мога да се съглася с това. Фон дьо тена прониква по-дълбоко, пудрата е само с "повърхностно" и леко покритие. Повечето пудри са матиращи, т.е създадени за мазни кожи, а мазните кожи са характерни за пубертета, после с възрастта кожата губи еластичност и свойството да задържа влага, т.е става суха така, че сухите кожи са характерни за по-възрастните.
Хора,бих искала да попитам какво използвате за очи? При мен ако сложа фон дьо тен приличам на някоя бабка :X ,а ако не сложа нищо пък се забелязват торбичките под очите ми,които не са много приятни за гледане. Помощ?
|
![]()
Коректор!!! Аз използвам Artdeco camouflage cream concealer, консистенцията му е по-...твърда, но ако се нанесе добре изобщо не личи. Също много добър е пак на Артдеко този:
20лв.
^ аз имам същия коректор (artdeco camouflage cream concealer ) и имам проблем.Когато си го купих преди около месец беше много добре,изобщо не личеше.Но сега в последно време забелязвам,че когато го нанеса е някак на мънички топченца и си личи.От какво може да се е получило така ?
Artdeco e марката. Perfect Teint пише на коректора, ама дали е така...
ако си склонна да дадеш по-голяма сума пари(около 50лв) ти препърчвам един на Estee Lauder,за който съм писала малко по-нагоре в темата.
XxInn0cencexX, да не би нещо да е влязъл някакъв прах или нещо в кутийката, да се е замърсил? Или косъмчета? Мигли,нещо? Ако бъркаш с пръсти дирекнто,също може да се е замърсил и за това да е така.
Между другото този коректор на арт деко е с магнит... Разбрах го понеже кутията, в която го държа е метална и сега само си го залепям там и си седи![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
С магнит е,защото има кутийки за гримове на Артдеко. Сенките отзад също имат магнитчета, както и ружовете, а кутийките се продават празни в различни размери.![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.