.
Отговор в тема
Страница 22 от 141 ПървиПърви ... 121819202122232425263272122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 3520
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    Интересувам се кое от двете е по-вредно за кожата,особено за млада-фон дьо тен или пудра? Понеже нямам кой знае какво да прикривам,но все пак се чудя кое от двете да предпочета?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Няма значение. Еднакво прецакват. Аз лично ти препоръчвам фон-дьо-тен с много лека консистенция.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Няма значение. Еднакво прецакват. Аз лично ти препоръчвам фон-дьо-тен с много лека консистенция.
    Например bourjois ли?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не само. Кажи до какви пари и мога да ти препоръчам много лекички.
    Everything changes, but beauty remains ...

Чудя ви се как може да се плескате с тези фон дьо тени, пудри...
    И най-странното.. как се харесвате... и какво толкова прекривате?
    И аз нямам перфектна кожа, не ме разбирайте погрешно..
    Просто колкото добре да е сложен, колкото и "естествено" да покрива.. за мен си личи и наистина не ми харесва как стои на самото лице.
    А по улицата е пълно с нацапани момичета.
    Нищо лично.

Meн всъщност като че ли ми трябва нещо матиращо,но не тежко..защото нямам кой знае колко несъвършенства по кожата,но ми червенее и си търся нещо леко,матиращо.

Като червенее, защо не си вземеш само някакъв тониращ крем? Колкото да ти изравни тена.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Като червенее, защо не си вземеш само някакъв тониращ крем? Колкото да ти изравни тена.
    Видях, че явно разбираш от козметика. Можеш ли да ми кажеш какво точно представлява този крем и ако може някой хубав да ми препоръчаш, ако можеш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Интересувам се кое от двете е по-вредно за кожата,особено за млада-фон дьо тен или пудра? Понеже нямам кой знае какво да прикривам,но все пак се чудя кое от двете да предпочета?
    Определено фон дьо тена е по-вреден за кожата ! А и щом ти трябва матиране, се насочи към пудрата .

Цитирай Първоначално написано от whysosad Виж мнението
    Просто колкото добре да е сложен, колкото и "естествено" да покрива.. за мен си личи и наистина не ми харесва как стои на самото лице.
    През живота ми никой, никога не ми е казвал, че фон дьо тена / пудрата ми личат !

Защото четох за пудрата,че била за по-зрели кожи и не се препоръчвала за млади и много търсех из интернет кое е по-вредно от двете,обаче май хората казваха,че пудрата вредяла повече ..

Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    Видях, че явно разбираш от козметика. Можеш ли да ми кажеш какво точно представлява този крем и ако може някой хубав да ми препоръчаш, ако можеш
    Ами крем с цвят за изравняване на тена. Много леко покритие.
    Аз имам на SVR- tinted sunscreen 50SPF. Моето е слънцезащитно, но има и с по-ниски фактори пак на същата марка.Има цветове. На Авен също има. И на други марки,които вече забравих. Отиди в някоя хубава аптека и питай, ще ти препоръчат.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Ами крем с цвят за изравняване на тена. Много леко покритие.
    Аз имам на SVR- tinted sunscreen 50SPF. Моето е слънцезащитно, но има и с по-ниски фактори пак на същата марка.Има цветове. На Авен също има. И на други марки,които вече забравих. Отиди в някоя хубава аптека и питай, ще ти препоръчат.
    много ти благодаря

Аз използвам фон дьо тен на VICHY и съм многоооооо доволна...отпушва порите,изсушава пъпките ... в същото време прикрива ! Мноого съм доволна... около 30 лева е ама действа много добре ..

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Какво мислите за новата серия на Bourjois "Flower Perfection" ?
    Женско съм ;]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Защото четох за пудрата,че била за по-зрели кожи и не се препоръчвала за млади и много търсех из интернет кое е по-вредно от двете,обаче май хората казваха,че пудрата вредяла повече ..
    Не мога да се съглася с това. Фон дьо тена прониква по-дълбоко, пудрата е само с "повърхностно" и леко покритие. Повечето пудри са матиращи, т.е създадени за мазни кожи, а мазните кожи са характерни за пубертета, после с възрастта кожата губи еластичност и свойството да задържа влага, т.е става суха така, че сухите кожи са характерни за по-възрастните.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Така е, а и сухите кожи са по-предразположени към образуване на бръчки.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Хора,бих искала да попитам какво използвате за очи? При мен ако сложа фон дьо тен приличам на някоя бабка :X ,а ако не сложа нищо пък се забелязват торбичките под очите ми,които не са много приятни за гледане. Помощ?
    |

Коректор!!! Аз използвам Artdeco camouflage cream concealer, консистенцията му е по-...твърда, но ако се нанесе добре изобщо не личи. Също много добър е пак на Артдеко този:
    20лв.

^ аз имам същия коректор (artdeco camouflage cream concealer ) и имам проблем.Когато си го купих преди около месец беше много добре,изобщо не личеше.Но сега в последно време забелязвам,че когато го нанеса е някак на мънички топченца и си личи.От какво може да се е получило така ?
    Последно редактирано от XxInn0cencexX : 01-07-2012 на 16:21

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Коректор!!! Аз използвам Artdeco camouflage cream concealer, консистенцията му е по-...твърда, но ако се нанесе добре изобщо не личи. Също много добър е пак на Артдеко този:
    20лв.
    Какво е името на коректора от картинката?
    |

Artdeco e марката. Perfect Teint пише на коректора, ама дали е така...
    ако си склонна да дадеш по-голяма сума пари(около 50лв) ти препърчвам един на Estee Lauder,за който съм писала малко по-нагоре в темата.

XxInn0cencexX, да не би нещо да е влязъл някакъв прах или нещо в кутийката, да се е замърсил? Или косъмчета? Мигли,нещо? Ако бъркаш с пръсти дирекнто,също може да се е замърсил и за това да е така.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX Виж мнението
    ^ аз имам същия коректор (artdeco camouflage cream concealer ) и имам проблем.Когато си го купих преди около месец беше много добре,изобщо не личеше.Но сега в последно време забелязвам,че когато го нанеса е някак на мънички топченца и си личи.От какво може да се е получило така ?
    Неправилно съхранение или годността е изтекла.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Между другото този коректор на арт деко е с магнит... Разбрах го понеже кутията, в която го държа е метална и сега само си го залепям там и си седи
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

С магнит е,защото има кутийки за гримове на Артдеко. Сенките отзад също имат магнитчета, както и ружовете, а кутийките се продават празни в различни размери.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime Виж мнението
    Какво мислите за новата серия на Bourjois "Flower Perfection" ?
    Ползвам фдт от серията и съм много доволна, покрива добре, стои леко на кожата и ухае страхотно. Вграденият апликатор е малко неудобен за ползване. Когато си купих фдт-а преди седмица-две имаше някаква промоция и получих подарък руж.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си