.
Отговор в тема
Страница 24 от 141 ПървиПърви ... 142021222324252627283474124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 3520
    Голям фен Аватара на xSANYAx
    Хора вие добре ли сте да си мажете по лицето фон дьо тен на Манхатън..това са адските боклуци,по-добре се изръсете за нещо от по-висок клас,все пак това ви е лицето! Да споделя,майка ми ми подари два продукта на Клиник за лице и съм страшно доволна!
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Как няма, Клиник е все пак. Фон-дьо-тените им са повече от прекрасни...
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Как няма, Клиник е все пак. Фон-дьо-тените им са повече от прекрасни...

Фон дьо тените им не знам как са,защото не използвам,но предполагам,че си права. Искам да попитам някой ползвал ли е козметика на Мак и доволни ли сте?

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    ^ Аз съм много доволна от фон дьо тените им.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    xSANYAx Аз съм ползвала повече от година Манхатън и ми няма нищо

Сега ползвам на Орифлейм Джордани голд..пише age defying,че е ..обаче аз съм много доволна,много е лек,като крем е.издържа много време,направо супер (happy)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Днес бях в Дъглас и видях продуктите на Буржоа, много ми хареса един от фон дьо тените им , тези които са с губичка отгоре и струват 24;90 и върви с руж подарък. Замислех се обаче за тази гъбичка, след като се използва самият фон дьо тен нали остава отгоре остатък , е следващият път като се слага,тази гъбичка с стария слой фон дьо тен не му ли става нещо.. Оф не знам дали ме разбхрахте , просто ме притеснява остатъците от фон дьо тен-а върху гъбичката след ползване. Сега използвам пудра и фон дьо тен на Ейвън обаче вече ми привършват и се чудя какви да си взема. Искам такива които да не ми стоят като набрашнени по лицето ( . Някакви препоръки? Аз от тези на Буржоа се чудя между Ванилията и Леко бежаво, което е . Отделно ружовете им хубави ли са?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Струва ли си да дам 30 лв. за фдт? Покривни ли са тези на Виши и останалите марки от медицинската козметика? Трябва ми такъв за доста светла кожа.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

От къде мога да си взема това:
    http://www.dermablend.com/settingpow...ing-powder.htm

Гледах в http://bg.strawberrynet.com/ обаче там няма такова, чудя има ли значение каква пудра ще си взема за да я комбинирам с dermablend продукт или трябва да е точно тази?
    : )

fama, гъбичката може да се 'пере' предполагам. А и можеш и с пръсти или с четка да го нанасяш, не е нужно да ползваш гъбичката.
    Ружовете на Буржоа са повече от прекрасни.
    Пудра мога да ти препоръчам Stay Matte на Римел. 10лв само, а е невероятна- не стои набрашнено, има покривност, стои адски естествено и матира по много ...озаряващ и някак свеж начин.

Ледена Красота, струва си. На Ла Рош са адски покривни, ама ужасно,ужааасно много, но не знам дали ще намериш твоя цвят.

Град
    Благодаря!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx Виж мнението
    Хора вие добре ли сте да си мажете по лицето фон дьо тен на Манхатън..това са адските боклуци,по-добре се изръсете за нещо от по-висок клас,все пак това ви е лицето!
    И като е Клиник мислиш, че вътре няма боклуци, така ли ?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Точно! Но трябва да се съглася, че в началото Манхатън ми седеше добре. Вече няколко часа след като го сложа лицето ми си променя цвета и седи като маска .

Охх този коректор на АртДеко бая ме заинтересува!Ще го потърся по козметичните магазини ;д

Продавачката в Дъглас,днес ми каза,че вече няма да зареждат Camouflage Cream на ArtDeco О.О

В България или само в Дъглъс?
    Аз НИКОГА не съм го виждала в Дъглас, винаги си го купувам от едно друго магазинче,доста малко, но добре заредено. Особрно с козметиката на артдеко.

О,само в Дъглас,надявам се,защото аз пък никога не съм го виждала другаде :д Изобщо не знаех,че в по-малките магазинчета предлагат козметика на АртДеко

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Не знам какво разбираш под боклуци,но качеството на Клиник е много над Манхатън.

Град
    София
    Под "боклуци" разбирам боклукчив състав на продукта, да са използвани евтини суровини и грешна формула, което може да доведе до някоя кофти реакция на кожата. Клиник имат сполучливи продукти /формули/ и по-висока поносимост на кожата, което не значи, че използваните суровини са манна небесна. Който му е кеф нека си ползва Манхатън, на мен също не ми допадат, но все пак не всеки може отдели пари за Клиник.

Само не видях къде съм казала да си купи продукт на Клиник?! Споделих,че са ми ги подарили и съм много доволна,дори 5 лева да сложи над цената на Манхатъна за някой друг продукт,пак ще й е от полза. Но всеки си решава,все пак това му е лицето,няма как да го прикрие ако пази Боже нещо се случи с него!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    София
    Мда, Виши са хубави.
    За тези които харесват Мейбълин, от 1-ви февруари ще имат намаление на фон дьо тени с 30%.
    Лореал пък ще имат с 20% намалени спирали.

Супер фен Аватара на lqlq89
    А някакъв коректор да ми препоръчате за червени петънца, пъпки? С мазна кожа съм.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Момичета,имам няколко въпроса.

1:Каква е разликата между четката за коректор и четката за фон дьо тен?

2:Какво е мнението ви за продуктите на ArtDeco и къде мога да ги намеря в Пловдив :*
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от TheTanichka99 Виж мнението
    Аз използвам фон дьо тен на VICHY и съм многоооооо доволна...отпушва порите,изсушава пъпките ... в същото време прикрива ! Мноого съм доволна... около 30 лева е ама действа много добре ..
    Аз само на VICHY ползвам и също съм много доволна!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    А някакъв коректор да ми препоръчате за червени петънца, пъпки? С мазна кожа съм.
    Зелените коректори неутрализират червенините. Препоръчвам ти тези на Инглот:

Момичета,имам няколко въпроса.

1:Каква е разликата между четката за коректор и четката за фон дьо тен?

2:Какво е мнението ви за продуктите на ArtDeco и къде мога да ги намеря в Пловдив :*
    Разликата е най-вече в размера, понякога и във формата. Четката за фон дьо тен е удобна за нанасяне на фдт по цялото лице, а четката за коректора е малка и е удобна само за малки участъци - околоочната зона, около носа и устните.
    Продуктите на Артдеко са много добри, за съжаление, не съм от Пловдив и не мога да ти кажа къде да ги намериш, но ако имаш въпрос за конректен продукт, питай !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си