- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Хора вие добре ли сте да си мажете по лицето фон дьо тен на Манхатън..това са адските боклуци,по-добре се изръсете за нещо от по-висок клас,все пак това ви е лицето! Да споделя,майка ми ми подари два продукта на Клиник за лице и съм страшно доволна!![]()
![]()
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Как няма, Клиник е все пак. Фон-дьо-тените им са повече от прекрасни...
Everything changes, but beauty remains ...
xSANYAx Аз съм ползвала повече от година Манхатън и ми няма нищо![]()
Сега ползвам на Орифлейм Джордани голд..пише age defying,че е ..обаче аз съм много доволна,много е лек,като крем е.издържа много време,направо супер (happy)![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Днес бях в Дъглас и видях продуктите на Буржоа, много ми хареса един от фон дьо тените им , тези които са с губичка отгоре и струват 24;90 и върви с руж подарък. Замислех се обаче за тази гъбичка, след като се използва самият фон дьо тен нали остава отгоре остатък , е следващият път като се слага,тази гъбичка с стария слой фон дьо тен не му ли става нещо.. Оф не знам дали ме разбхрахте , просто ме притеснява остатъците от фон дьо тен-а върху гъбичката след ползване. Сега използвам пудра и фон дьо тен на Ейвън обаче вече ми привършват и се чудя какви да си взема. Искам такива които да не ми стоят като набрашнени по лицето( . Някакви препоръки? Аз от тези на Буржоа се чудя между Ванилията и Леко бежаво, което е . Отделно ружовете им хубави ли са?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Струва ли си да дам 30 лв. за фдт? Покривни ли са тези на Виши и останалите марки от медицинската козметика? Трябва ми такъв за доста светла кожа.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
От къде мога да си взема това:
http://www.dermablend.com/settingpow...ing-powder.htm
Гледах в http://bg.strawberrynet.com/ обаче там няма такова, чудя има ли значение каква пудра ще си взема за да я комбинирам с dermablend продукт или трябва да е точно тази?
: )
fama, гъбичката може да се 'пере' предполагам. А и можеш и с пръсти или с четка да го нанасяш, не е нужно да ползваш гъбичката.
Ружовете на Буржоа са повече от прекрасни.
Пудра мога да ти препоръчам Stay Matte на Римел. 10лв само, а е невероятна- не стои набрашнено, има покривност, стои адски естествено и матира по много ...озаряващ и някак свеж начин.
Ледена Красота, струва си. На Ла Рош са адски покривни, ама ужасно,ужааасно много, но не знам дали ще намериш твоя цвят.
Благодаря!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Охх този коректор на АртДеко бая ме заинтересува!Ще го потърся по козметичните магазини ;д
В България или само в Дъглъс?
Аз НИКОГА не съм го виждала в Дъглас, винаги си го купувам от едно друго магазинче,доста малко, но добре заредено. Особрно с козметиката на артдеко.
Под "боклуци" разбирам боклукчив състав на продукта, да са използвани евтини суровини и грешна формула, което може да доведе до някоя кофти реакция на кожата. Клиник имат сполучливи продукти /формули/ и по-висока поносимост на кожата, което не значи, че използваните суровини са манна небесна. Който му е кеф нека си ползва Манхатън, на мен също не ми допадат, но все пак не всеки може отдели пари за Клиник.
Само не видях къде съм казала да си купи продукт на Клиник?! Споделих,че са ми ги подарили и съм много доволна,дори 5 лева да сложи над цената на Манхатъна за някой друг продукт,пак ще й е от полза. Но всеки си решава,все пак това му е лицето,няма как да го прикрие ако пази Боже нещо се случи с него!
• Обичай,за да те обичат! •
Аз съм доволна от http://1.bp.blogspot.com/_uieTAO5W_l...20/276_367.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
А някакъв коректор да ми препоръчате за червени петънца, пъпки? С мазна кожа съм.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Момичета,имам няколко въпроса.
1:Каква е разликата между четката за коректор и четката за фон дьо тен?
2:Какво е мнението ви за продуктите на ArtDeco и къде мога да ги намеря в Пловдив :*
Женско съм ;]
Зелените коректори неутрализират червенините. Препоръчвам ти тези на Инглот:
Разликата е най-вече в размера, понякога и във формата. Четката за фон дьо тен е удобна за нанасяне на фдт по цялото лице, а четката за коректора е малка и е удобна само за малки участъци - околоочната зона, около носа и устните.Момичета,имам няколко въпроса.
1:Каква е разликата между четката за коректор и четката за фон дьо тен?
2:Какво е мнението ви за продуктите на ArtDeco и къде мога да ги намеря в Пловдив :*
Продуктите на Артдеко са много добри, за съжаление, не съм от Пловдив и не мога да ти кажа къде да ги намериш, но ако имаш въпрос за конректен продукт, питай!