.
Отговор в тема
Страница 27 от 141 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 3520
    Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Според мен ColorStay има два недостатъка - опаковката и миризмата. Относно покривността всеки сам си преценява какъв ефект търси. На мен ми допада. А за махането мицеларната вода върши отлична работа.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    я чекайте ся тука да питам

та не съм тръгнала да се гримирам но искам да питам нещо
    каква спирала да търся ама да не е тежка неква а пък и странното е при мене че като
    се смея ми потичат и сълзи и предсавете си с грим ква ще е гледката
    няколко пъти съм си слагала - харесвам се но някак си ми е странно може би защото
    не съм свикнала и после като си я махнах миглите ми бяха като кълвани от кокошка

благодаря предварително ако някой се заеме да ми отговори пак казвам не съм се забързала
    да купувам и гримирам просто питам че да си знам поне

Това е моята спирала и бих ти я препоръчала,защото е имало моменти,когато съм плакала и спиралата не е потичала (,но ако се докоснеш с ръце ще стане мазало,казвам ти го от личен опит).
    |

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Момичета не мога да си намеря светла и хубава пудра... а да не говорим за светъл фон дьо тен :Х Днес пробвах много и само ето този на Севънтийн- http://beautycosmetic.biz/seventeen-...v15-p-902.html ми пасна като цвят ама като не знам дали е хубав и не си го купих... Моля ви предложете ми някакъв, който да има светли гами или поне да е с нормални цветове а не оранжеви и розови
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Revlon Photoready 002 Vanilla ми пасва на мен,а аз съм наистина МНОГО бяла :Д Не е матиращ завършека, озаряващ е.

Пудра- Rimmel Stay Matte, Loreal True Match от по-евтините марки.
    Кажи и за двете до каква цена,страхотни неща има :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    PullMeCloser знаех си че ти ще ми отговориш. Аз съм наистина много бяла. Като мъртвец и като говоря с някой и се зачервявам и става много зле и понякога си мразя кожата !!! Сега имам към 20 лв и този на Ревлон много тежък ми идва а и го няма в моя град само в Търново, ако мина. Този на Севънтийн беше в шишенцето бял и като си го сложих ми пасна ... направо онемнях и си викам как може да съм толкова бледа, ама поне лятото ще хвана малко тен и може да си взема един тон по- тъмен... но ми се иска да заложа на нещо по- познато и изпитано !
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Хм, според мен не е никак тежък, а кожата ми фон-дьо-тен в последно време 'помирисва' само когато излизам някъде вечер.
    Не е хубава марка Севънтийн,не се набутвай.
    Ревлон според мен е най-бледото,което можеш да намериш...
    Странно, че Фотореди ти иддва тежък!Да не си пробвала Colorstay? Помоли да ти сложат в малка кутийка или бурканче и го пробвай няколко дни.
    Остави фон-дьо-тена ако искаш и давай с пудра. Лореал Тру Мач е супер покривна, като фон-дьо-тен е и няма набрашнен ефект, много добре стои на кожата. 20 и няколко лева е. Римел Stay Matte е с по-лека покривност, но я има и изравнява тена и струва само 10лв и има МНОГО светли цветове. Аз съм с 001 transparent мисля :Д

Хей, хей ! И аз да се включа :Д Днес си купих --> http://beautyshop.bg/product/311/ess...ktor-3v1-.html и искам да попитам някой има ли представа кой цвят за какво е че аз и идея си нямам ;д Само останах разочарована, като видях колко е малко ;((
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Днес видях, че всички фон дьо тени на maybelline са намалени.Някакви отзиви за: http://beautycosmetic.biz/maybelline...en-p-1487.html ? : )
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

BrokenHeartt
    зеленото-зачервявания.
    Жълтото(кафеникаво по-скоро :Д) е за сини сенки под очите,а розовото е за по-кафеникави.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt Виж мнението
    Хей, хей ! И аз да се включа :Д Днес си купих --> http://beautyshop.bg/product/311/ess...ktor-3v1-.html и искам да попитам някой има ли представа кой цвят за какво е че аз и идея си нямам ;д Само останах разочарована, като видях колко е малко ;((
    Доволна ли си?

Искам да попитам за фондютена на Revlon Colorstay или Revlon Photo Ready ?
    Нямам много за прикриване по-скоро за изравняване, но се чуда за Colorstay, кое от двете за мазна или за суха кожа, мойта е смесена в бузите суха, а ш т-зоната леко мазна , но имах коректор на буржоа , който изсушаваше много дори с крем и ставаше като на точки.А този Photo Ready траен ли е, защото търся нещо наистина трайно ...

Colorstay e с по-матов завършек, а Фотореди е с озаряващ.
    Фотореди е много по-лек, покривен е,но стои естествено. Траен е фотореди и стои прекрасно на лицето с тези частици. Има помпичка :Д което е плюс според мен. Щом нямаш за прикриване за какво ти е Colorstay,той е доста тежък...и мирише на латекс :Д
    За мен Фотореди определено е по-добрия вариант, но тук всичко си зависи...каква покривност искаш, какъв завършек...

Ехоо Препоръчайте ми много добра пудра обаче без блясъка// Смисъл аз като си слагам пудра и на слънце като излезна лъщи много гадно....

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Colorstay e с по-матов завършек, а Фотореди е с озаряващ.
    Фотореди е много по-лек, покривен е,но стои естествено. Траен е фотореди и стои прекрасно на лицето с тези частици. Има помпичка :Д което е плюс според мен. Щом нямаш за прикриване за какво ти е Colorstay,той е доста тежък...и мирише на латекс :Д
    За мен Фотореди определено е по-добрия вариант, но тук всичко си зависи...каква покривност искаш, какъв завършек...
    Попринцип искам colorstay, защото го водат много траен, а аз имам нужда от траен фондютен ! Иначе нали с photoready няма да лъщя много? Иначе можеби наистина ще си купя photoready, защото нямам нужда от твърде покривен фондютен, мерси много за инфото !

Не,не е лъщящ ефекта,а озаряващ.
    Лицето ти става супер свежо и...озарено :Д
    http://1.bp.blogspot.com/__pTU2EbyOO...0/IMG_1872.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_RxoMIciKB9...A/s400/020.JPG

Според мен е много нежно, но аз и не харесвам матовия завършек на моята кожа, за това, като цяло избягвам всичко тотално матиращо. Защо не помолиш в някаква малка кутийка да ти сложат от двата, които си си избрала и да ги пробваш и да видиш на кой ще ти хареса ефекта повече?

Мерси за съветите, но може би ще е colorstay, точно заради матиращият завършек, този отразяващият не ми харесва... Но всеки си има различно мнение.Сега проблемът е дали за суха и нормална или смесена мазна кожа , тъй като ме е страх че ако е за суха ще е много мазен , а за мазна много сух ;д

Пробвай и двата просто :Д Поискай си в кутийка! :Д

Аз сега съм с един на Makeup For ever. Много е як. <3 После ще ви дам снимка. :P

Възникна проблем с намирането на този фондютен, обколих незнам си колко парфюмерии и никъде го няма ...
    Може ли да ми препоръчате някоя по-заредена парфюмерия, където е сигурно, че го има? От София съм , някъде по центъра ще е най-удобно ;д става въпрос за фондютена на revlon- colorstay или photoready !

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от poncho Виж мнението
    Днес видях, че всички фон дьо тени на maybelline са намалени.Някакви отзиви за: http://beautycosmetic.biz/maybelline...en-p-1487.html ? : )
    ами аз в момента съм със този ФДТ и то два имам от тази серия и този който в момента използвам е с номер 17 който е по светъл и за сега за зимата ми е добър ,а другия ми е с номер 42 който е по - тъмен и го ползвам лятото , но по рядко. Но иначе нямам оплаквания от фон дио тена, само като го нанасяш трябва по по - малко иначе се чувстваш сякаш имаш нещо лепкщаво на лицето и не е приятно.
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Цитирай Първоначално написано от RalittyYy Виж мнението
    ами аз в момента съм със този ФДТ и то два имам от тази серия и този който в момента използвам е с номер 17 който е по светъл и за сега за зимата ми е добър ,а другия ми е с номер 42 който е по - тъмен и го ползвам лятото , но по рядко. Но иначе нямам оплаквания от фон дио тена, само като го нанасяш трябва по по - малко иначе се чувстваш сякаш имаш нещо лепкщаво на лицето и не е приятно.
    Аз пък съм безкрайно недоволна , толкова са неестествени и оранжеви нюансите , да не говорим , че лепка ... Според мен е отвратителен и най-светлият цвят пак ми е тъмен .

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    -----------------

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пробвай и двата просто :Д Поискай си в кутийка! :Д
    Няма ли да и се изсмеят като си поиска за вкъщи?

http://www.beautyhobby.com/wp-conten...ffinitone2.jpg какво ще кажете за този някой ми беше казал,че много лъщят на по мазна кожа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си