.
Отговор в тема
Страница 30 от 141 ПървиПърви ... 202627282930313233344080130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Colorstay e с по-матов завършек, а Фотореди е с озаряващ.
    Фотореди е много по-лек, покривен е,но стои естествено. Траен е фотореди и стои прекрасно на лицето с тези частици. Има помпичка :Д което е плюс според мен. Щом нямаш за прикриване за какво ти е Colorstay,той е доста тежък...и мирише на латекс :Д
    За мен Фотореди определено е по-добрия вариант, но тук всичко си зависи...каква покривност искаш, какъв завършек...
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Colorstay e с по-матов завършек, а Фотореди е с озаряващ.
    Фотореди е много по-лек, покривен е,но стои естествено. Траен е фотореди и стои прекрасно на лицето с тези частици. Има помпичка :Д което е плюс според мен. Щом нямаш за прикриване за какво ти е Colorstay,той е доста тежък...и мирише на латекс :Д
    За мен Фотореди определено е по-добрия вариант, но тук всичко си зависи...каква покривност искаш, какъв завършек...
    Попринцип искам colorstay, защото го водат много траен, а аз имам нужда от траен фондютен ! Иначе нали с photoready няма да лъщя много? Иначе можеби наистина ще си купя photoready, защото нямам нужда от твърде покривен фондютен, мерси много за инфото !

Ехоо Препоръчайте ми много добра пудра обаче без блясъка// Смисъл аз като си слагам пудра и на слънце като излезна лъщи много гадно....

Не,не е лъщящ ефекта,а озаряващ.
    Лицето ти става супер свежо и...озарено :Д
    http://1.bp.blogspot.com/__pTU2EbyOO...0/IMG_1872.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_RxoMIciKB9...A/s400/020.JPG

Според мен е много нежно, но аз и не харесвам матовия завършек на моята кожа, за това, като цяло избягвам всичко тотално матиращо. Защо не помолиш в някаква малка кутийка да ти сложат от двата, които си си избрала и да ги пробваш и да видиш на кой ще ти хареса ефекта повече?

Мерси за съветите, но може би ще е colorstay, точно заради матиращият завършек, този отразяващият не ми харесва... Но всеки си има различно мнение.Сега проблемът е дали за суха и нормална или смесена мазна кожа , тъй като ме е страх че ако е за суха ще е много мазен , а за мазна много сух ;д

Пробвай и двата просто :Д Поискай си в кутийка! :Д

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    -----------------

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пробвай и двата просто :Д Поискай си в кутийка! :Д
    Няма ли да и се изсмеят като си поиска за вкъщи?

Цитирай Първоначално написано от sugargirl94 Виж мнението
    Няма ли да и се изсмеят като си поиска за вкъщи?
    Не, глупости :Д Няма причина да се смеят :Д

Аз сега съм с един на Makeup For ever. Много е як. <3 После ще ви дам снимка. :P

Възникна проблем с намирането на този фондютен, обколих незнам си колко парфюмерии и никъде го няма ...
    Може ли да ми препоръчате някоя по-заредена парфюмерия, където е сигурно, че го има? От София съм , някъде по центъра ще е най-удобно ;д става въпрос за фондютена на revlon- colorstay или photoready !

http://www.beautyhobby.com/wp-conten...ffinitone2.jpg какво ще кажете за този някой ми беше казал,че много лъщят на по мазна кожа

Препоръчайте ми ако може някой много траех ФДТ, от който лицето на слъце НЕ лъщи , също и покривен Трябва ми само, за да си изравня тена на лицето.. Имам и неща за заличаване де

Някой използвал ли е http://aptekadara.com/product/6596/m...-skin-045.html Хубав ли е

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kriisinkaa Виж мнението
    Възникна проблем с намирането на този фондютен, обколих незнам си колко парфюмерии и никъде го няма ...
    Може ли да ми препоръчате някоя по-заредена парфюмерия, където е сигурно, че го има? От София съм , някъде по центъра ще е най-удобно ;д става въпрос за фондютена на revlon- colorstay или photoready !
    В мола на Стамбоийски, в Пикадили.

Цитирай Първоначално написано от Anorexiia Виж мнението
    http://www.beautyhobby.com/wp-conten...ffinitone2.jpg какво ще кажете за този някой ми беше казал,че много лъщят на по мазна кожа
    Аз съм с него и съм много доволна, но за мазна кожа в никакъв случай, наистина лъщи.

Цитирай Първоначално написано от freak0o Виж мнението
    Някой използвал ли е http://aptekadara.com/product/6596/m...-skin-045.html Хубав ли е
    Мне. За тези пари има доста по-хубави, Рвлон Фотореди например (ако идеята е да е по-лек и със средна покривност)

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    Препоръчайте ми ако може някой много траех ФДТ, от който лицето на слъце НЕ лъщи , също и покривен Трябва ми само, за да си изравня тена на лицето.. Имам и неща за заличаване де
    az poLzvam na MAYBELLINE new york - AFFINITONE
    moga da ti kaja che e mnogo traen i mnogo hubavo izRavnqva tena na liceto

Goddess мерси много, никога нямаше да се сетя за пикадили о.о

Някой може ли и на мен да ми помогне ?! Преди си бях купила ФДТ на Голдън Ролз :Д Днес си го сложих и си спомних защо преди не го слагах: 1. Почервенява ми лицето 2. Не е траен и 3. Появяват ми се нещо като прашинки ;х знаете ли какво може да е това.. под фдт нищо не слагах. Дали не е защото нито крем нито нищо не съм слагала или пък е много смотан ФДТ'на или нещо друго

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kriisinkaa Виж мнението
    Goddess мерси много, никога нямаше да се сетя за пикадили о.о
    Моля. И на мен ми е много странно, на много малко места съм срещала Ревлон, но в Пикадили със сигурност има.

Цитирай Първоначално написано от Lalalalaa Виж мнението
    Някой може ли и на мен да ми помогне ?! Преди си бях купила ФДТ на Голдън Ролз :Д Днес си го сложих и си спомних защо преди не го слагах: 1. Почервенява ми лицето 2. Не е траен и 3. Появяват ми се нещо като прашинки ;х знаете ли какво може да е това.. под фдт нищо не слагах. Дали не е защото нито крем нито нищо не съм слагала или пък е много смотан ФДТ'на или нещо друго
    Просто този фон дьо тен е най-големия боклук, по-голям дори и от този на Импала.

Здравейте и от мен!Аз досега съм ползвала от сериите на Ейвън и съм доволна от тях.Наскоро ми привлече вниманието една серия декоративна козметика с грижа за лицето,харесах си един фон-дъо-тен с минерали,водорасли,масло от шии,гроздови семки,шафран,вит А,Е и Ф,копринени протеини и соя.Серията се казва Йоко-някой ползвал ли е такъв?Много съм впечатлена от съставките и антиоксидантите в него-има по-добри съставки от крема ми за лице и бих се радвала,ако някой го е ползвал да сподели как е?

Здрасти,мацкии :* Искам да ми препоръчате някой хубав,траен фон дьо тен,но да е с ОЗАРЯВАЩ ЕФЕКТ.Не Матиращ.Мерси много :8

Revlon Photoready.

момичета харесах си няколко фон дьо тена но незнам кой е по-добър трябва ми за изравняване на тена и да има светли цветове та въпростните фон дьо тени са : Bourjois Healthy Mix , Bourjois Mineral Matte,Bourjois Healthy Mix Serum Foundation,Manhattan Clearface Natural Mat
    Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.

Bourjois Healthy Mix - с матиращ ефект ли е или озаряващ ? : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си