.
Отговор в тема
Страница 34 от 141 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 3520

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Има и тъмни,и светли цветове. Кажи град...
    Пазарджик

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Здравейте! Интересува ме какво ви е мнението за B.B cream Garnier Miracle Skin Perfector. Мисля,че не съм сбъркала темата, тъй като това се води основа за грим/дневен крем. Днес си го купих, но след нанасянето не ми покрива толкова добре, знам че не е фдт, но все пак .. Леко матира, но нищо повече. Какво мислите вие? Ползвали ли сте този продукт и как ви се отразява на кожата?
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Аз имам един въпрос към всички, ако може да ми отговорите ще съм благодарна. На колко години започнахте да използвате фон дьо тен?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Аз имам един въпрос към всички, ако може да ми отговорите ще съм благодарна. На колко години започнахте да използвате фон дьо тен?
    Аз лично на 15 някъде. Допреди това ползвах само пудра.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На 15 за пръв път сложих фон-дьо-тен. До ден днешен не ползвам редовно, първо защото съм много бяла и всички са ми тъмни, второ защото имам хубава кожа и не ми е нужен. За сметка на това слагам пудра. Невъзможно ми е да мина без нея, защотов сеи ден слагам 50-тифактор, от който лъщя жестоко.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз на 11 г. се наплясках за първи път.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Имам по-скоро суха кожа...Не ми трябва перфектно покриване,нещо по-леко което да не стои като маска До 30лв.
    Предложения?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveMac Виж мнението
    Имам по-скоро суха кожа...Не ми трябва перфектно покриване,нещо по-леко което да не стои като маска До 30лв.
    Предложения?
    Revlon PhotoReady! ) Лекичък е, но си покрива хубаво, по-течен е, озарява лицето..перфектен е за всякакъв тип кожа всъщност, но за суха най-вече.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Revlon PhotoReady! ) Лекичък е, но си покрива хубаво, по-течен е, озарява лицето..перфектен е за всякакъв тип кожа всъщност, но за суха най-вече.

И все пак е хубаво преди нанасянето му да си слагаш един хубав хидратиращ крем.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Аз съм на 14 и се чудя да започвам ли с пудра или с фдт
    Последно редактирано от YoAnA_kiiss : 04-07-2012 на 08:55

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз на твоите години започнах с пудра. Изразходих една опаковка и приключих. На дърти години взех да клепам наново пудра. Преди седмица си взех Лореал тру мач. Просто като се гледам в огледалото... ми иде да си предложа брак!

Препоръчайте ми перли /без Ейвън и Орифлейм/ докъм максимум 30 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Благодаря ви! Знам, че не е по темата, но ако може да ми предложите някакъв продукт против акне, ще съм ви благодарна

Град
    пространството на Дисе
    ^Опиши си акнето.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мии малки пъпки не са много по носа

Град
    пространството на Дисе
    Мии малки пъпки не са много по носа
    Гнойни пъпки ли? Сливат ли се? Съчетани ли са с комедони?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Гнойни пъпки ли? Сливат ли се? Съчетани ли са с комедони?
    да гнойни са, не не се сливат, и третото не го разбрах :д

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    препоръчайте ми фон-дьо тен за комбинирана към мазна кожа ... защото се стопли и започнах нещо много да лъщя и се ядосвам,до сега бях с един на ейвън с лайка,но много взе да ми лъщи кожата

Някой ползвал ли е BB кремовете на Гарниер? И доволен ли е?

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от xcelinex Виж мнението
    Някой ползвал ли е BB кремовете на Гарниер? И доволен ли е?
    Да, скоро си взех BB крема на Гарниер Miracle skin perfector. Честно казано не е това,което очаквах, но не е лош. Има лека текстура като цяло не покрива (поне при мен) има лек матиращ ефект, но аз слагам отгоре малко антибактериална пудра и е добре. Ако ти трябва за дневен крем подходящ е, но няма ролята като фдт.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Цитирай Първоначално написано от Lian4ety Виж мнението
    Да, скоро си взех BB крема на Гарниер Miracle skin perfector. Честно казано не е това,което очаквах, но не е лош. Има лека текстура като цяло не покрива (поне при мен) има лек матиращ ефект, но аз слагам отгоре малко антибактериална пудра и е добре. Ако ти трябва за дневен крем подходящ е, но няма ролята като фдт.

Тъкмо си мислех дали да си го купя,но май няма да е..

Град
    пространството на Дисе
    Момичета, дайте идея какви перли да си взема /без Avon и Oriflame- обострят ми алергиите!/.
    С руж надали ще се справя, затова държа да са перли.

Град
    пространството на Дисе
    Черни точки имаш ли?
    Всъщност и да имаш, и да нямаш, няма значение. Купи си Акне аут лосион и мажи с обилно напоен памучен тампон до четири пъти дневно. Идеалната цел е излющване. За максимум седмица ще видиш подобрение- червените петна ще изсветлеят и изчезнат, а гнойните пъпки ще погорят. Излющиш ли се, намаляваш броя мазания. Задължително за лятото си вземи слънцезащитен крем за склонна към акне кожа- предлагат се дори и тонирани такива на Юсърин. Други марки няма как да ти препоръчам, защото не съм пробвала продуктите им за лице.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Черни точки имаш ли?
    Всъщност и да имаш, и да нямаш, няма значение. Купи си Акне аут лосион и мажи с обилно напоен памучен тампон до четири пъти дневно. Идеалната цел е излющване. За максимум седмица ще видиш подобрение- червените петна ще изсветлеят и изчезнат, а гнойните пъпки ще погорят. Излющиш ли се, намаляваш броя мазания. Задължително за лятото си вземи слънцезащитен крем за склонна към акне кожа- предлагат се дори и тонирани такива на Юсърин. Други марки няма как да ти препоръчам, защото не съм пробвала продуктите им за лице.
    ок благодаря ти много ми помогна ще го направя

Слагам фон-дьо-тен от 14 г. Преди това там от 13, почнах само с коректор , на места и така . А пудрата не е ли по-вредна, в смисъл запушва повече порите от фон-дьо-тена ??

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    До колкото знам е пудрата е по-безвредна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си