- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Здравейте! Интересува ме какво ви е мнението за B.B cream Garnier Miracle Skin Perfector. Мисля,че не съм сбъркала темата, тъй като това се води основа за грим/дневен крем. Днес си го купих, но след нанасянето не ми покрива толкова добре, знам че не е фдт, но все пак .. Леко матира, но нищо повече. Какво мислите вие? Ползвали ли сте този продукт и как ви се отразява на кожата?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз имам един въпрос към всички, ако може да ми отговорите ще съм благодарна. На колко години започнахте да използвате фон дьо тен?![]()
На 15 за пръв път сложих фон-дьо-тен. До ден днешен не ползвам редовно, първо защото съм много бяла и всички са ми тъмни, второ защото имам хубава кожа и не ми е нужен. За сметка на това слагам пудра. Невъзможно ми е да мина без нея, защотов сеи ден слагам 50-тифактор, от който лъщя жестоко.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз на 11 г. се наплясках за първи път.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Имам по-скоро суха кожа...Не ми трябва перфектно покриване,нещо по-леко което да не стои като маскаДо 30лв.
Предложения?
Аз съм на 14 и се чудя да започвам ли с пудра или с фдт
Последно редактирано от YoAnA_kiiss : 04-07-2012 на 08:55
Аз на твоите години започнах с пудра. Изразходих една опаковка и приключих. На дърти години взех да клепам наново пудра. Преди седмица си взех Лореал тру мач. Просто като се гледам в огледалото... ми иде да си предложа брак!
Препоръчайте ми перли /без Ейвън и Орифлейм/ докъм максимум 30 лв.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Благодаря ви!Знам, че не е по темата, но ако може да ми предложите някакъв продукт против акне, ще съм ви благодарна
^Опиши си акнето.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Да, скоро си взех BB крема на Гарниер Miracle skin perfector. Честно казано не е това,което очаквах, но не е лош. Има лека текстура като цяло не покрива (поне при мен) има лек матиращ ефект, но аз слагам отгоре малко антибактериална пудра и е добре. Ако ти трябва за дневен крем подходящ е, но няма ролята като фдт.![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Момичета, дайте идея какви перли да си взема /без Avon и Oriflame- обострят ми алергиите!/.
С руж надали ще се справя, затова държа да са перли.
Черни точки имаш ли?
Всъщност и да имаш, и да нямаш, няма значение. Купи си Акне аут лосион и мажи с обилно напоен памучен тампон до четири пъти дневно. Идеалната цел е излющване. За максимум седмица ще видиш подобрение- червените петна ще изсветлеят и изчезнат, а гнойните пъпки ще погорят. Излющиш ли се, намаляваш броя мазания. Задължително за лятото си вземи слънцезащитен крем за склонна към акне кожа- предлагат се дори и тонирани такива на Юсърин. Други марки няма как да ти препоръчам, защото не съм пробвала продуктите им за лице.
![]()
Слагам фон-дьо-тен от 14 г. Преди това там от 13, почнах само с коректор , на места и така . А пудрата не е ли по-вредна, в смисъл запушва повече порите от фон-дьо-тена ??