- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
^ Току-що питах приятелката ми, която ползваше и двата на Ревлон. Каза да не си купувам, че миришат на лайно (буквално) и че усещала как и вреди на кожата. Иначе се съгласи, че стои много добре и каза, че колорстей е по-добрият вариант от двата. Каза да си взема аера тен пюр , защото съм си уцелила цвета, а и няма да ми вреди толкова на кожата. Цитирам.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Затова казах, че цитирам какво тя казва ;д аз не съм ги ползвала и не знам : )
Приятеля и като си легнели само казвал "оф пак ли с онова си се мазала" хахахахахахха
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тя с фон-дьо-тена ли си ляга?
:Д:Д:Д Явно.
Пантерке, към 22лв е. Ти по-жълтеникава ли си?
Едит, пак към Пантерата. В Ибей ти директно ги поръча или беше някакъв търг? Уф, добре, че ще ми ги поръчат, защото съм егати индианеца що се отнася до Ибей :Д:Д
Everything changes, but beauty remains ...
Хаха не я знам ;д лигавили са се нещо. Но приятелят и усещал миризмата веднага .
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не бих казала, че съм жълтеникава в никакъв случай :д От ибей са ми, да.
22 лв ми се струва идеална цена, непременно ще разгледам тези дни. Ти кой номер ползваш?
002, Vanilla.
Shell го нямаше преди, скоро не съм сигурна дали го мернах някъде, може да са започнали да го зареждат.
PullMeCloser,бяла си като снежинка
Няма по-светъл от този 002,нали?
Да, доста съм бяла, особено зимата. Щом това е единственото, което ми пасва :Д Включвам и по-скъпите марки, все са ми оранжавеещи.
Гледам в Гугъл, че има 001 Ivory, но го няма в Бг. Шел и той е светъл, струва ми се, че Слоновата кост е по-неутрален цвят, Шел е по-розов, а Ванила-та е по-жълт.
Последно редактирано от PullMeCloser : 09-22-2012 на 20:46
На кое викаш слонова кост, че аз такова име тук не виждам :д
Ivory - слонова кост. Тя каза, че го няма на картинката, но по принцип има.
На приятелката ми въпросното много кафяво било 5. 9 не знам как ще е![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
na men mi tryabwa lek no i dobre pokriwa6t fon-dyu-ten ne mnogo silen no mnogo efikasen nyama zna4ènie cenata za normalna koja s malko neraven ten kakvo 6te mi prepory4ate? pls pomognete :P
Пробвах да сложа пудрата Rimmel stay matte pressed powder и без коректор и пак същото!За няколко часа ми се омазни...какво остава за цял ден.Явно само на мен не ми действа тая пудра.![]()
Хаха, явно :Д:Д Жалко. Добре, изобщо ли не матира?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
POLLINA,бях ти обещала снимки преди 2-3 дни,но сега ми излезе свободно времеЕто четката:
п.с. съжалявам,че е мръсна,но преди това беше в употреба :Д
оо колко яка изглежда)) сигурна ли си , че е номер 6 ,нищо не ми излиза в интернет:S
In the future everyone will be famous for 15 minutes...