.
Отговор в тема
Страница 65 от 141 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 3520

Hybrid View

Ами аз на по-официални събития често слагам ярко червено. Например когато ходя на театър. За зимата ми е любимото червило.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ами аз на по-официални събития често слагам ярко червено. Например когато ходя на театър. За зимата ми е любимото червило.

Аз харесвам също много червеното червило.Слагала съм си 1-2 пъти и ми харесва как стои,но въпросът е там,че аз не ходя на много такива официални събития,а и търся нещо което да мога да слагам всеки ден.

Прасковеното, това което е към оранжево, бих казала, че е за по-тъмните. За белите сякаш по-розовеещо. Бай дъ уей чувала съм, че подходящото червило е с цвета на вътрешната страна на устната. Като си обърнеш навън устната и ако е розово - розови оттенъци, ако е прасковено - прасковени. За бяла кожа също ми харесва тъмночервено, ако си сложила само него, като на някое модно ревю. Там даже покриват веждите с пудра, за да изпъква само и единствено червилото.
    Аз ходя от време на време с едно яркочервено, но някои от приятелките ми нещо не ме одобряват
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Прасковеното, това което е към оранжево, бих казала, че е за по-тъмните. За белите сякаш по-розовеещо. Бай дъ уей чувала съм, че подходящото червило е с цвета на вътрешната страна на устната. Като си обърнеш навън устната и ако е розово - розови оттенъци, ако е прасковено - прасковени. За бяла кожа също ми харесва тъмночервено, ако си сложила само него, като на някое модно ревю. Там даже покриват веждите с пудра, за да изпъква само и единствено червилото.
    Аз ходя от време на време с едно яркочервено, но някои от приятелките ми нещо не ме одобряват
    Ами моите устни целите са си розовеещи. ;Д Всеки който съм питала до сега ми казва за това червено червило,но не мога да го нося ежедневно защото не го определям за възрастта си,а аз това търся.

Е то яркочервеното не може всеки ден на каквато и възраст да си. За ежедневно аз ходя с някакъв гланц/балсам/телесно червило, защото ходя с по-силен грим на очите. Специално търсиш червило, не гланц, така ли ? Или не държиш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Червило,по-специално защото не обичам устните ми да лъщят и доста често като си сложа гланц веднаго го изтривам ;д.Обичам само тези безцветните,които стават и за опръхнали устни на Нивея.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Е то яркочервеното не може всеки ден на каквато и възраст да си. За ежедневно аз ходя с някакъв гланц/балсам/телесно червило, защото ходя с по-силен грим на очите.
    red lipstick rulzz,

иначе бих предложила ето това, мн нежно стои
    http://3.bp.blogspot.com/-5xYzTKEUuV...+Pink+Pout.jpg

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Cupcake3107 Виж мнението
    Аз търся ФДТ за нормална/суха кожа , който да е с леко покритие .
    Изпробвала съм BB Cream на Garnier , но направи кожата ми прекалено лъскава и е прекалено леко покритието.След това излезе същия BB cream , но за мазна кожа . Кожата ми започна да се бели от него и не го ползвах.
    Пробвах и ColorStay , но ми е прекалено "тежък"
    Affinitone Mineral също изсушава кожата ми .
    Дайте някакъв съвет , цената няма значение.
    Хмм,хелти микс серума на Буржоа? Лекичък с ''приятно'' покритие.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате хубаво розаво червило,не много скъпо и не прекалено изкрящо.Искам по-скоро бледо розаво.Имах едно от Ейвън ама нещо не ми харесва.Също по - принцип какъв цвят червило отива на момичета с по-светла кожа,очи,коса?Защото никога не мога да си намеря цвят който да ми отива.
    На Флормар,от колекцията Прити имат доста такива розовеещи,а и като качество са добри за 5лв
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    red lipstick rulzz,

ООООО,страхотноо!

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    red lipstick rulzz,

Уникално е! Грабна ме веднага.Знаеш ли някаква ориентировъчна цена ?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Уникално е! Грабна ме веднага.Знаеш ли някаква ориентировъчна цена ?
    Червилата им от серията Калър бърст са по 15-17лв,предполагам и тези някъде толкова.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Червилата им от серията Калър бърст са по 15-17лв,предполагам и тези някъде толкова.
    Да, едните са по 15, а тези матовите- с 2-3 лв по-евтини, т.е. в диапазона 10-15- в зависимост от магазина.

Аз за балсам вече ползвам само и единствено това
    по принцип има матови течни червила (или както аз им казвам гланцове ) но червилата обикновено са по-дълготрайни. Моето червеното е на някаква съвсем проста марка, харесах си цвета и не е особено трайно. Наскоро си взех едно страхоооооотно <3
    За да си избереш отиди в доста голям магазин и избирай, като имат повече нюанси ще видиш минималните разлики. Без да съм ти виждала кожата, косата и т.н. не мога да ти кажа какво ще ти отива :P
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

иииииии много е хубаво това
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^Мерси,Мерси сигурно ще си го взема ако го намеря.
    А за прасковеното не казахте на коя марка има хубаво.Гледах такова отново на REVLON в един блог,което не е точно прасковено,но има такъв отенък. http://www.rainofmakeup.com/2011/11/...soft-nude.html - някоя ползвала ли го е ?

А и Джули щях да те питам,балсама на който постна снимка от къде си го взе Мисля,че го видях в каталог на орифлейм,но може и да греша.

На орифлейм е, да. Най-хубавото нещо, което съм слагала на устните си като балсам. Моите наистина са много напукани винаги и само това ги оправя, всичките Нивеи, Леокреми и онея обикновените от 1лв пасти да ядат.
    И мирише много хубаво на черешка ;д иначе има череша, шоколад, карамел, ванилия, бадем и неароматизирано. Има и във форма на червило специално за устни, но това може да си го слагаш и на други места. На мен ми се бели носа и си го слагам, сега си мажа изгореното с него, други момичета на кожички на нокти и на лактите си слагат.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

На орифлейм е, да. Най-хубавото нещо, което съм слагала на устните си като балсам. Моите наистина са много напукани винаги и само това ги оправя, всичките Нивеи, Леокреми и онея обикновените от 1лв пасти да ядат.
    И мирише много хубаво на черешка ;д иначе има череша, шоколад, карамел, ванилия, бадем и неароматизирано. Има и във форма на червило специално за устни, но това може да си го слагаш и на други места. На мен ми се бели носа и си го слагам, сега си мажа изгореното с него, други момичета на кожички на нокти и на лактите си слагат.
    заинтригува ме много ;д ,а помниш ли каква е цената защото не ми отваря сайта на орифлейм да проверя ?

5,90 е като е на промоция , иначе около 11,90
    http://bg.oriflame.com/search/index....B8%D0%B6%D0%B0
    в момента черешата, бадемът и балсамът за устни са намалени
    до края на ТОЗИ каталог, което е УТРЕ ;д след това ще има други промоции.
    Сега не знам дали ще намериш някой, който да пусне поръчка последните два дни.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-03-2012 на 10:12
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета, ползвали ли сте това http://bg.strawberrynet.com/makeup/k...116486/#DETAIL и какво е мнението ви? Иска ми се да си поръчам нещо такова за зимата

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз исках да си купувам, но с манго, обаче прочетох в няколко блога, че било неикономично и имало като цяло и по-добри продукти за хидратация на устните. Не си струва според мен, аз ти препоръчвам един балсам на Uriage в тубичка- мноооого е голям, от миналата зима го ползвам, като понякога се мажа доста и изобщо не свършва. Не помня цена, май беше около 12лв.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е фон дьо тена на Max Factor All Day Flawless 3-in-1 ? Някакви мнения за него? Благодаря предварително.

Абе перлите на Ейвън бива ли ги? Една дружка ми предлага да правим комбина и ми излизат 10лв и реших,че не губя много.Не съм ги поръчала още,защото искам да чуя мнения.. :Д Ааа,с бронзовите на препечена филия ли ще ме мяза,кожата ми е нормалнп-светла :Д Май към розовичките се ориентирвам.

Ти си бяла мисля? Ако си, по-добре по-розовките. Те два цвята ли са на Ейвън? Не им знам много качеството честно казано.
    Поглеждала ли си тея http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21632 в момента на промоция и пълнител http://bg.oriflame.com/products/prod...?prodCode=5566 който по нищо не се различава от перлите, освен по кутийката ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ти си бяла мисля? Ако си, по-добре по-розовките. Те два цвята ли са на Ейвън? Не им знам много качеството честно казано.
    Поглеждала ли си тея http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21632 в момента на промоция и пълнител http://bg.oriflame.com/products/prod...?prodCode=5566 който по нищо не се различава от перлите, освен по кутийката ;д
    Да,май ще са розовите.А иначе за Орифлеймските-една съученичка се присъидини към тези от Ейвън и искаме да и направим по-голяма сума,като за начало,защото е пекана и сме приятелки отдавна.Попринцип и без перли ще мина,но в този случай ..

После да кажеш дали са хубави, че от сто години се каня да си взема.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Братовчедка ми има тези на Avon. Аз имам тези на Oriflame. Перлите на Avon са по-малки като размер, но иначе са абсолютно едни и същи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си