.
Отговор в тема
Страница 68 от 141 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Калпазанке, тъмна ли ти е? Най-светлия нюанс ли си взе?
    Тъмна ми е, душа, но не е фатално. Лятото направих лек тен и разлика с шията вече няма. W1 GOLDEN IVORY е.

http://rosestreat.com/wp-content/upl...powder-set.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

С този фон дьо тен не използвам пудра. Задължително си слагам коректор,не знам дали не е по инерция Но и аз обикновено не мога да не си разчопля някоя и друга пъпчица и няма как да прикрия следите,ако не го използвам. Не лъщи и е средно покривено,но предполагам,че ако се нанесе по някакъв друг начин може и да се причисли към силно покривните.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз съм си я купувала 3-4 пъти, но хич не помня как бяха цветовете. W1 ли е най-светлият? Мисля и аз пак да си я купя скоро, да разнообразя от римелската. На теб това още първата, която си купи ли е? За колко време ти стига/ от колко я ползваш?
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    пространството на Дисе
    Първата, да. Взех си я края на април, като лятото не съм я ползвала- карах по "капли", т. е. рифайнъра на Биодерма. Горе-долу съм я презполовила

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Брех, доста си е това. Ще си я купя и аз, но да видя кога, че скоро си купих Римелската отново, имам останали 2 от лятото и съм затрупана.

Град
    пространството на Дисе
    Брех, доста си е това.
    Ами, да. Затова ми беше важно да знам четките вдигат ли разхода, щото 22 лева са си сериозна инвестиция за скъперническото начало в мен.

А, ти с какво я нанасяш? С четка свършва по-бавно, поне Римелската е така.

Град
    пространството на Дисе
    С тампончето от самата пудра Иначе познай дали самия дизайн на кутийката не ми пълни душата- даже и огледало са предвидили на много тарикатско място

даа, аз съм си запазила една празна кутийка само заради огледалцето, много е удобно и си го нося в чантата И аз я нанасях с тампона иначе, чудно ми е с четка как би стояла. Като я купя, ще споделя :Д

Някой може ли да ми препоръча коректор за кръговете? Доооста покривен. Имам АртДеко, но не ми ги прикрива. Да не кажа изобщо. Изглеждам доста странно с него след като го сложа, дори и крем да имам отдолу. Явно не е за моята кожа. Имам и един на Манхатън - пак нищо особено, но той ми е леко тъмничък и смятам да си купя по - светлия.

Артдеко-то, което е в кутийка не ти ги прикрива? Странно, това е най-покривното нещо на света :Д Има един стик на Макс Фактор, но не съм сигурна дали е чак толкова покривен, можеш да пробваш.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Такааа, тъй като в Петък си взех Creme puff пудрата на МФ и имах време да я разуча и да не давам грешни мнения,вече съм готова с извода си-много ми харесва! Идва ми покривна,защото нямам много за прикриване,освен зачервяване на места или пък изравняване на тена. За това нещо ми върши страхотна работа. За матиране не мога да кажа нищо-със суха кожа съм,но не ми изглежда на най-матиращата пудра сякаш.. Издържа цял ден,тушира порите (което се очаква от всяка пудра :Д ). Но цвета си нещо не го улучих,леко по-тъмен ми идва,засега не ми прави проблем това,не знам ако продължа да избелявам вече става интересно как ще стои..

Голям фен Аватара на monroe999
    много ми се иска да пробвам тая пудра на Римел, обаче в ДМ нямат тестери, а на други места в града я няма...

^
    Не може да няма тестери! Има едно дърпащо се нещо и там са тестерчетата. А иначе на тази пудра е много малко вероятно да не си оцелиш цвета. Ако си мургава е сложно. Ако си бяла/много бяла-първите 2-3 цвята, като си определяш с жълт или розов подтон ти е кожата.

Да допълня и аз за пудрата на Макс Фактор- матира перфектно. Не от личен опит, но от видян :Д Много искам да я пробвам, но за съжаление е прекалено тъмна и само лятото ми е вариант...
    Последно редактирано от PullMeCloser : 11-13-2012 на 19:52

аз вече писах в друга тема, но... да ми препоръчате марка за кремове/гелове и т.н. за лицето
    най-вече сега си търся крем, смесена кожа, до към 20лв. и малко повече

Супер фен Аватара на fizzyg

Да допълня и аз за пудрата на Макс Фактор- матира перфектно. Не от личен опит, но от видян :Д Много искам да я пробвам, но за съжаление е прекалено тъмна и само лятото ми е вариант...
    Да,и аз забелязах,че са много тъмни повечето цветове,макар че в ДМ има само 4 изкарани цвята от пудрата,но аз си я купих от друг магазин,точно поради тази причина и там имаше и по-светли.
    Поразходи се специално за нея някой път,може и да намерип твоя цвят.

много съм светла и наистина няма, от около 2 месеца ходя на няколко пъти и даже питам и продавачката ми казва, че нямат...

Аз ти отговорих в другата, виж я.

Много искам да си взема http://2.bp.blogspot.com/-giP2DUKLrJ...foundation.jpg , но никъде не мога да го намеря... Знаете ли къде мога да намеря Revlon в София?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LoveMac Виж мнението
    Много искам да си взема http://2.bp.blogspot.com/-giP2DUKLrJ...foundation.jpg , но никъде не мога да го намеря... Знаете ли къде мога да намеря Revlon в София?
    Не знам от къде можеш да си го вземеш, но е много хубав. Стана ми любим, намерих си точния цвят като никога

На много много много места?? ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    На много много много места?? ;д
    Кво се правиш на интересна, или казвай точно място, или мълчи.

Не съм от София, но Ревлон има на козметичните щандове в Пикадили.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 11-14-2012 на 16:09

Кво се правиш на интересна, или казвай точно място, или мълчи.

Не съм от София, но Ревлон има на козметичните щандове в Пикадили.
    Нямам представа в София къде има, във Варна ги има в почти всеки по-голям козметичен магазин. Не можеш да ме убедиш, че е търсила и не е намерила.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Нямам представа в София къде има, във Варна ги има в почти всеки по-голям козметичен магазин. Не можеш да ме убедиш, че е търсила и не е намерила.
    Наистина го има на малко места. По щандовете в Пикадили го бяха спряли лятото, сега не знам, но в началото на Графа със сигурност го има, много е зареден магазина, има всичко.. ;д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ами не е на чак толкова много места. Да, в Пикадили имаше преди, сега не знам. Има в началото на Графа един козметичен магазин, в който продават Ревлон. И във веригата Ивис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си