- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Препоръчайте някаква хубава основа за грим ( без тази на Артдеко)
(сори за двете поредни мнения,но просто темичката отиде много назад в страниците)
Аз си взимам на AVON : ) и съм доволна![]()
Passion is Fashion ;]
А на мен може ли да ми препоръчате някоя пудра, за нормална кожa, склонна към омазняване ? Искам да е по - светличка, за да ми уеднаквява и освежава тена на лицето. И ако може да е на българска марка, защото не ми се дават 20 - 30 лв за пудра. И последно - според вас вярно ли е, че пудрата запушвала порите ?
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Запушва порите естествено,освен ако не си вземеш минерална пудра която малко да щади кожата но със сигурност не ти се дават много парички..
На She и на Revlon пудрите са хубави,до 10лв мисля.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Искам руж,но не ми се дават повече от 7 лв понеже няма да го ползвам често,а и не мога да отделя повече
на ревлон има ли минерални пудри,ако не препоръчай някаква минерална пудра ,за светла кожа ,смесена клоняща към мазнаПървоначално написано от neeDaBosS
благодаря ти![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Препоръчайте някакъв руж,който да отива на светла кожа... до 7-8лв. нещо в цвят прасковено,което да седи много свежо и естетвено...
За Ревлон незнам дали имат минерални пудриПървоначално написано от GrippingBosh
Майка ми ползваше една,но най-вероятно не е била минерална.
Ето няколко вида минерални:
1. ArtDeco
http://www.izgodnobg.com/ceni/61741-...tion-2v1-2.php
2.Max Factor
http://lh3.ggpht.com/_malcNiSH1UM/Sj...als%5B8%5D.png Цената и е около 25лв
3.L
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
[quote=neeDaBosS]За Ревлон незнам дали имат минерални пудриПървоначално написано от GrippingBosh
Майка ми ползваше една,но най-вероятно не е била минерална.
Ето няколко вида минерални:
1. ArtDeco
http://www.izgodnobg.com/ceni/61741-...tion-2v1-2.php
2.Max Factor
http://lh3.ggpht.com/_malcNiSH1UM/Sj...als%5B8%5D.png Цената и е около 25лв
3.L
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Трудно е да се каже категорично "Този е най-добрият!", но за мен най-качествен в този клас е Revlon ColorStay.
Отвратителен е , на една приятелка и беше тъмен даде ми го да го пробвам аз.. цялото ми лице стана на петна , когато го нанесох , и въобще не издържа 16 часа . По-добре дай малко повече пари , но си вземи качествен фдтПървоначално написано от bloodymirror
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Някой да ми препоръча коректор за бледо/почти бяло лице. Че иначе имам вени под очите и искам да си ги скрия.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=404766
Тези, които попитаха за руж - защо не си вземете някакви перли ?![]()
Лично аз смятам, че са по-подходящи за лятото , придават и приятен блясък освен цвят, както е при ружовете.
В този ред на мисли- перлите на Ейвън са добри, особено за цената си.Има и в прасковен нюанс за по-светлите кожи.
![]()
За озаряващите става въпрос - много са свежи.![]()
Мисля, че бяха около 10лв. , но пък са икономични.
To infinity and beyond.
за да не отварям нова тема някой по-запознат може ли да каже как трябва да се нанесе ружа за да изглежда лицето по-късо ако мога така да го нарека![]()
![]()
Благодаря ти много :*Първоначално написано от Infinity
![]()
Благодаря ти за изчерпателния отговорСпоред теб фон дъо тена и пудрата трябва ли да са на 1 и съща марка? Всички пудри ли са матиращи? ии последен въпрос Кой е най-добрият фон дъо тен ,цената 20-30 лв
[/quote]
Според мен е хубаво да са на една марка.Примерно фдт Афинитон и пудра Афинитон..Попринцип пудрата се води за прикриване на лъщенето,тези които имат мазна кожа използват пудра с тази цел.Моята кожа е малко сухичка за това не си позволявам винаги да използвам.Най-добър фондьотен за мен няма,но марките като Виши,Лореал,Макс Фактор и Мейбълин за този ценови диапазон за доста добри.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Според мен е хубаво да са на една марка.Примерно фдт Афинитон и пудра Афинитон..Попринцип пудрата се води за прикриване на лъщенето,тези които имат мазна кожа използват пудра с тази цел.Моята кожа е малко сухичка за това не си позволявам винаги да използвам.Най-добър фондьотен за мен няма,но марките като Виши,Лореал,Макс Фактор и Мейбълин за този ценови диапазон за доста добри.[/quote]Първоначално написано от neeDaBosS
пудра се слага за да обере мазнината на фдт с цел по дълготраен ефект според мен е дори наложащо да са на една марка защото разлика в цвета на фдт и пудрата са леко казан не лице приятни
Първоначално написано от Tiin
Само че цвят Apricot. Не съм сигурна точно кой номер е. Аз имах такъв, на скоро ми свърши. Не харесвам Севънтийн като марка, но този руж ми харесва наистина много!!!
Също съм доволна от един на Буржоа:
Аз имам rose de jaspe, което изглежда много...розово на снимката,но определено не стои толкова 'розово'Ружа е много икономичен. Аз също съм със светла кожа и ми стои добре.
Everything changes, but beauty remains ...
Този на Севънтиин колко струва?Първоначално написано от PullMeCloser
Ползвала съм страшно много марки фон дьо тени - Maxfactor, Maybeliine, Loreal,Gordani Gold, Bell е по - хубав, тарен, покривен и наситен фон дьо тен от Impala не съм имала никога.Слагам съвсем малко от него и ми стига за цялото лице и врата, цял ден не мърда, не се размазва и не се омазнява.Много съм доволна и същата пудра ползвам пак на Импала.Преди това ползвах пудра и фон дьо тен на Maybeliine еми не съм кой знае колко доволна, фон дьо тена седеп някак и на петан, а пудрата беше ужасна..!После си взех един на Лореал ми и от него не съм много доволна.Импалата се оказа на- качествена, че и най - евтина.
Имам такъв руж на севънтийн и не беше повече от 10-12 лв.. но си заслужава наистина. Много нежно стоят.
smile-it's the second best thing you do with your lips
Според мен нещата на Импала са пълни боклуци. Как можеш да сравняваш Имапала със световно известни марки като Лореал...Първоначално написано от glezenata13
![]()
![]()
![]()
Да,разбира се всеки си има мнение,но аз не съм много съгласна с твоето