- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Мнения за тази пудра ако някой я е ползвал?
http://prikachi.com/images/442/5512442T.png
Днес ходих в ДМ и пробвах коректорът на Maybelline Affinitone и цветът ми паста толкова перфектно!
Но съм пред дилемата дали да си го взема като реално този, който имам е почти пълен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Какъв имаш?
Everything changes, but beauty remains ...
Tony Moly Baby Doll pot concelear, ама ми идва много тежък.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Купи си Мейбълинския и ги смесвай. Аз така правя с моето Артдеко, защото ми идва тъмен вече :Д
verynkaa9, не искам да те разочаровам, но пише, че е за нормална до суха кожа ...
има ли огромна разлика дали фдт се нанася с пръсти или с четка?
не съм ползвала отдааавна, но може би за по-специални случаи искам да си взема, хвърлила съм око на Bourjois Healthy Mix
^ С четка не съм пробвала, но с гъбичка ми е много удобно. С пръсти не мога да го нанеса съвсен равномерно, докато с гъбичката става страхотно.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Photoready или colorstay и защо? Трябва ми покривен вечерен фдт за комбинирана кожа.
Photoready съм аз, твърдо. По-лек, достатъчно покривен, с озаряващ ефект(и категорично не изглежда мазен). И за дневен става, прекрасен е. Colorstay e доста по-тежък и по-покривен и лично на мен ми мирише гадно , на боя.
Colorstay с помпичка ли е? Защото на мен в магазина ми показаха само бурканче и когато попитах дали така се използва, тя ми каза "да". Ако е така, това е най-малоумно измисленият фон-дьо-тен, който съм виждала някога. Отказах се да го купя в момента, в който го видях.
Photoready ми идва лек за вечерен... и най-накрая се оказах с Maxfactor - Lasting Performance.
Като се опарича, ще си взема ежедневен, тогава ще избирам между Фотореди и новия на Максфактор (3 в 1).
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-20-2012 на 12:31
Да, точно този е - няма помпичка, наистина е много тъпо, използва се много повече количество, щото все пак не можеш да пречениш точно колко е нужно, но много добре ми пасва на кожата, като цвят и всичко. Този на Максфактор също го имам, но си го купувах лятото и сега ми идва твърде тъменТози 3 в 1 не съм го пробвала още, много се колебаех между Colorstay и един на Mac, реших че следващоя път, ще е на Мас, щото имам поне 4, а не е особено евтин, за да си седи складиран в някой шкаф
![]()
Добре, с какво си го вадиш? С клечка за уши? :д
Момичета, а основа за фон дьо тен ползвате ли? Ако използвате каква и доволни ли сте?
Едно момиче ми беше казала,да споделя мнение за перлите на Ейвън. Ами дойдоха вече и ги пробвах :Д Хубави са-озаряват,но не супер блестящо;розовеещи са и стоят приятно. Но не знам аз ли не съм свикнала на перли,а на руж и ми е доста странно нанасянето,въпреки че пак с четка ги слагам. Иначе много топъл ефект придават на лицето,точно като за зимата сега хахах Абе като за ейвън са хубави![]()