- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
О, аз с голяма не мога, само с такава правя всичко: http://parfumi-kozmetika.com/common/...-NTGQZCWLS.jpg
Момичета, как мога да си разбера подтона на кожата? Става въпрос за True Match пудрата на Л'Ореал.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Какво значение има подтона? Пробваш от пудрата и гледаш кой цвят ти пасва. Иначе... не можеш ли да определиш дали си жълтеникава или розова просто докато се гледаш? :Д Може и неутрална да си :Д
Everything changes, but beauty remains ...
PullMeCloser така или иначе ще пробвам тестери, просто се зачудих дали тия подтонове не влияят по някакъв начин. Иначе си мисля, че съм неутрална![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
най хубавият грим > http://goo.gl/gzExz
Bio Detox Organic Anti Puffiness Concealer на Буржоа бих ти препоръчала аз като добър коректор за околоочната зона
Ау,честитоЩе се научиш с времето,както всички са се.
![]()
Ето как се нанася фон дьо тен: http://bgstylezone.blogspot.co.uk/20...post_8210.html
Коректорът (какъвто не ползвам и не съм особено запозната) но не се ли слага ПРЕДИ фон-дьо-тенът? Иначе останалото си го знам и го слагам точно така.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
След се слага, логично е. Ще се изтрие и омаже ако го сложиш преди фдт.
Everything changes, but beauty remains ...
Не споря, не ползвам такова.Логиката ми е, че ако е преди фон дьо тена , ще се прелее по-плавно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да ви споделя, че перлите за загар явно действат. Един циганин във влака ми се обясняваше в любов![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мацки, какъв руж да си взема за светла кожа?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Бебешко розово или прасковено.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мерси :Д
Преглеждах в бгмама темите за фдт и т.н ... ми то там само Диор, Шанел и някви такива марки ... :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Доста голяма част само лафят по форумите за Диор и Шанел, а са ми обяснявали, че нормалният фон дьо тен струвал максимум 5лв. За мен Диор и Шанел са прекалена изгъзица, като за по-малко пари получаваш добро качество, на което просто не пише Диор и Шанел.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има го и това,че се плаща името,но пък по-напред във времето,ако разполагам с толкова пари,бих се поглезила. Смисъл,не че ще очаквам да изглеждам 100 пъти по-добре,отколкото с фон-дъо-тен от рода на Лореал/Буржоа,но просто,защото е Шанел ще му се кефя много..
Но пък и не отричам,че може би тези марки правят по-качествени продукти,мнгоо възможно,но не съм ги пробвала и няма как да знам.
Да, вероятно ако имам пари като вестници ще си купувам такива, но има нормални качествени марки за момента, а и когато имам излишни пари винаги бих предпочела да ги дам за обувки, отколкото за фдт шанелМоже и да е много хубав. Но да го кажа икономически - допълнителната цена не носи достатъчно допълнителна полезност
С тея пари с едни обувки бих била по-щастлива. Лично мнение : ))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз бих се зарадвала много на едни хубави обувки,ама и фдт не биг отказала.. Макар че щом ще дам 90-100лв за тоя фон-дъо-тен,вероятно ще имам много пари и за всичко останало..![]()
Някой може ли да ми препоръча фдт и коректор на Bourjois? Прегледах темите и доколкото разбрах, Healthy Mix не е изобщо покривен. Какво мислите за 123 Perfect и 10 Hours Sleep Effect? Кожата ми е смесена, може би към мазна. Търся си със средно до силно покритие. И още нещо - когато слагам фдт или нещо друго на челото и кожата ми става все едно се бели (дано ме разбирате). Слагам крем, но нищо. Дали и с Боржуа ще става така?
Едно момиче точно ми обясняваше за 123 на Bourjois и каза, че е покривен средно към силно и че за мое огромно съжаление не е за суха кожа, защото матиралНо иначе бил хубав, а аз си търся точно такъв - да изравнява цвета. Може да си взема и да си слагам някаква много мощна основа
![]()
Това за беленето според мен е защото е суха?? Но ти казваш, че ти е мазна към смесена.. не знам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more