.
Отговор в тема
Страница 81 от 141 ПървиПърви ... 317177787980818283848591131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Червената, Healthy Balance или нещо такова, е готина. Аз я ползвах лятото-матира добре, не лъщи, само че цветовете са малко тъмнички. Има хубаво огледалце и ми стигна за цяло лято, около 4 месеца и малко. :Д Аз съм със суха кожа и ми трябваше стабилна основа отдолу, иначе изглеждах леко суха.
    Everything changes, but beauty remains ...

PullMeCloser благодаря! Той Healthy Mix-а им е най-харесваният фон дьо тен, ама не става за моята кожа, за съжаление, иначе ще потърся пудрата (дано има цветове).

Голям фен Аватара на pepa97
    Мисля да си купя коректор,но искам да е някъде до 6 лв.Може ли някой да ми препоръча и долу горе да ме ориентира,защото нямам никаква предвстава откъм марка и парички!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Мисля да си купя коректор,но искам да е някъде до 6 лв.Може ли някой да ми препоръча и долу горе да ме ориентира,защото нямам никаква предвстава откъм марка и парички!
    До 6лв само се сещам за един на Флормар - http://www.ivis.bg/products_images/p...1329493590.jpg
    Имам го.Не е кой знае какво;покритието е различно(в зависимост как го нанасяш),но не е силно. Зависи и за какво го ползваш. Издръжлив е,що годе,около 6-7-8часа стои
    Но ако можеш да отделиш още малко парички и да си купиш по-качествен,защото това покритие най-вероятно няма да ти свърши работа ..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами толкова евтин се сещам за един коректор-стик на Golden rose.Аз го ползвах преди доста дълго време и бях г/д доволна.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Има в дм на есенс стик за 4 лв. Балеа (марката на дм) има също коректор стик за 4 лв-5 лв. Есенс също имат с четка коректор за по-малко от 7 лв мисля, че беше. Има евтини-но за качество не знам. Не съм си купувала и използвала нито един от тези.

..да ви попитам момичета какъв фон дьо тен да използвам или пудра като се снимам със светкавица..попринцип съм тъмничка и използвам по-тъмни тонове фон дьо тен,сега зимата като съм избеляла и като си погледнах снимките от нова година изглеждам като болна една бяла,а тогава дори си бях сложила по-тъмен...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomiotivash Виж мнението
    ..да ви попитам момичета какъв фон дьо тен да използвам или пудра като се снимам със светкавица..попринцип съм тъмничка и използвам по-тъмни тонове фон дьо тен,сега зимата като съм избеляла и като си погледнах снимките от нова година изглеждам като болна една бяла,а тогава дори си бях сложила по-тъмен...
    Нормално е. И аз нося по-тъмен фдт, а за вечер дори по-тъмен и от обикновено, но на снимки съм като призрак. Освен да се омажеш с катран, друг начин да излизаш тъмна със светкавица не виждам.. Слагай си такъв, какъвто ти съответства на тена, няма какво да направиш/м.

Голям фен Аватара на pepa97
    Благодаря ви!

Goddess, ти какъв фдт използваш?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomiotivash Виж мнението
    Goddess, ти какъв фдт използваш?
    Revlon Colorstay 370 вечер ии през деня Affinitone mineral 050. (най-тъмните цветове и от двата дефакто ;д)

Е ти не си някаква много тъмна .. не ти ли правят разлика на лице и тяло?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е ти не си някаква много тъмна .. не ти ли правят разлика на лице и тяло?
    Тц. Афинитонския не е чак толкова тъмен, въпреки, че е последния номер. С Ревлон със сигурност през деня ще се вижда разлика, затова го слагам вечер и с малко перли по деколтето и е ок.

Защото виждам, че нямаш разлика и много ми харесва как се гримираш, затова ми беше странно като каза най-тъмните не мисля, че би допуснала да имаш разлика и да не я забележиш
    Веднъж наскоро и аз се ужасих как на снимка от дискотека съм бяла като призрак
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    О, аз винаги се гримирам в кухнята при прозореца, че е най-хубава светлината там и си държа едно огледало и се гледам по 100 пъти отгоре, отдолу, отляво, отдясно, случайно ако нещо не съм се доразмазала или да нямам разлика..много съм смешна.. Иначе, да, със светкавица всички сме като болнави, няма как. Освен ако снимката не е от по-далече, така че светкавицата да се разпредели навсякъде, отблизо сме призрачни хаха.

От гадната светлина в гадната дискотека е. Само в тази стават гадни снимки, в другите как са хубави
    Особено пък аз както ВИНАГИ мигам на светкавица .. стой та гледай и се надявай никой да не те отбележи във фейсбук
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не е от светлината в дискотеките. Наистина е до разпределянето, аз и у нас да съм си, пак ставам светеща, ако снимката не е в цял ръст
    Everything changes, but beauty remains ...

В тая дискотека специално светлината има допълнителен потресаващ ефект, не веднъж съм забелязала. В другите поне има фотографи, в тая те снима залитащият ти приятел с телефона си .... ко очакваш
    Специално за тоя случай вкъщи изглеждах брутално яка, на снимките съм пълна харпия!
    Да, вземам си по-тъмен фон-дьо-тен ;д Моят май приключва, много е гадно, че не се вижда докъде е, напълно непрозрачен е и мисля като свърши да отразя един Калърстей най-накрая.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Светването е от слънцезащитния фактор. Колкото по-висок толкова по-светещ ефект! XD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Това не съм го знаела. Ама идеята беше, че фдт-ът е дневен(светъл) цвят и нощем стои ужасно Може и от фактора да е.. не се бях замисляла. Но моите всички имат
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Точно от фактора е. И за това съм чела, че за нощни излизания като дискотеки и прочие е хубаво да си имаш един фон дьо тен/пудра без фактор, за да не си като духче на снимките.

Много странно. ;д Благодаря ти за информацията Аз се реших да си взема Калърстей и ще е в някоя неделя, че днес видях, че в неделя имали 10% отстъпка
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Здравейте аз съм момче на 16 години и имам голям проблем който се пробвах да разреша със всякакви кремове и бабини глупости които не помагат, не съм мислил, че ще стигна до тук но се налага.Имам сенки или кръгове под очите не знам как е по правилно да го кажа но ми придават изтощен вид и се едно съм зомби.. наистина са ужасни даже почвам да се комплексирам и не гледам хората в очите Ако може да ми предложите нещо с което да ги прекривам и да не разбира никой, че съм си слагал нещо
    Последно редактирано от FatalError : 01-08-2013 на 18:49

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FatalError Виж мнението
    Здравейте аз съм момче на 16 години и имам голям проблем който се пробвах да разреша със всякакви кремове и бабини глупости които не помагат, не съм мислил, че ще стигна до тук но се налага.Имам сенки или кръгове под очите не знам как е по правилно да го кажа но ми придават изтощен вид и се едно съм зомби.. наистина са ужасни даже почвам да се комплексирам и не гледам хората в очите Ако може да ми предложите нещо с което да ги прекривам и да не разбира никой, че съм си слагал нещо
    Куркума и доматен сок. Действа, но се иска постоянство.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Пробвал ли си с торбички от зелен чай?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си