- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
хахаха именноако я видя с цялото това гримище ще си помисля,че и без него е красива.просто така изглеждат чертите и,нооо само докато е гримирана !
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Малко след това ми попадна и това клипче, да, може да бъде преспокойно нейна двойничка. За брадичката, не знам. Ама както си говорихме с PullMeClouser преди малко, всичко е - 40 % козметика, 50 % четки и 10 % умение за гримиране.
Поли, и аз бих си казала, че и без грим е хубава, същото си го мислех, хубави черти... да, ама не!
Абе, бая си е до умение, да ти кажа. Аз сенки не мога да слагам. Никаква представа нямам как да си направя крайчето на окото, сега си чакам от MUA 3-4 четки, барем се науча :д
Много съм на периоди. С еднакви продукти ще се харесам днес, утре няма да мога да се гледам.
Това не е естествена разлика между лицето и тялото,просто или е спрей-тен или солариум,но не го прилага на лицето.Затова си слага по-тъмен фдт![]()
Солариумът пече и на лицето. И не ставаш такъв цвят точно. Ебати жълтата кифла.На мен ми се струва да е спрей или автобронзант, което е по-зле и от солариумите.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не, просто всички тия мазила имат и избелващ ефект, а и ако постоянно е толкова гримирана, лицето и няма как да се опече дори и само по улицата ако върви. ;д
Не :Д Момичето казва, че е с изкуствен тен и лицето й е по-бяло, защото мисли, че ще се обрине от бронзанта или там с каквото чернее, умишлено не слагала(загледах се снощи в клиповете й). Тъмният фон-дьо-тен е точно за да се изравни разликата между бялото й лице и тъмното тяло.
Everything changes, but beauty remains ...
Той не е тъмен, а е жълт.А бронзанти има за лице специално. Няма как да се обрине от такъв за лице.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е чак толкова жълта. Ходи й го кажи това за лицето, момичето явно си има някакви нейни си съображения, не знам какво ви бърка какъв цвят е лицето й. Може да е с алергична кожа.
ЕДИТ: И какво, лятото на вас главата ви не е по-бяла от тялото? Защото аз съм така. Слагам 50-ти фактор на лицето всеки божи ден от март-април и е нормално да се образува някаква разлика.
Последно редактирано от PullMeCloser : 01-15-2013 на 18:43
Everything changes, but beauty remains ...
Просто се поставих в позицията на мъж, който се събужда до нея след пиянска вечер.Чак толкова да си рисуваш ново лице мисля, че не е нормално. Иначе добър резултат се получи на клипчето, ама ако някой я полее с вода отиде и веждата
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета имам нужда от съвет . Мислех , че с Буржоа Хелти Микса ще скрия тези капиляри под очите но не ми се получава . Дали се дължи на липсата на основа ? Слагам само крем и отгоре фдт и пудра уж за максимално покритие . Моля ви се кажете какво да си купя , за да ги скрие .((((
http://prikachi.com/images.php?images/711/5745711U.jpg Може и да не се виждат , но мен ме дразнят и тези лунички :@
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
^ Под очите не се слага фон дьо тен,кожата там е прекалено нежна. Купи си коректор от същата серия,предполагам,че е добър. Аз мога да ти препоръчам артдеко ,но той е доста покривен.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...7.html#gallery
Забележе... на някои места разликата е суперголяма.
На мен момичетата на 16, 29 и 34 най-много ми допаднаха като физиономии. С какъвто и грим да са, ще изглеждат добре.
37-мата мадама пък е толкова по-хубава без грим.
Според мен по-възрастните пък изглеждат много по-добре с грим от по-младите. Дори повечето млади момичета не ми харесаха толкова силно гримирани.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз пак да ви попитам за покривен коректор.Може да сте открили нещо .. видях, че коментирате Боржуа? Техните коректори как са?
Покривен коректор търси от типа, който е в бурканче, а не течен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз това не го вярвам:
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...3.html#gallery
при всички други допускам, че са 1 и същи човек, но тази...НЕ мога..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8
може, може![]()
Хахаха, да..и тази съм я гледала, но..пак ако видя така 2 съпоставени снимки, ще допусна, че е един и същи човек. Но тази по-горе - не!!! ;д То остави кожата, ама къде такива скули извади..
всичко е в грима/сенките/светлината дрън дрън.