.
Отговор в тема
Страница 83 от 141 ПървиПърви ... 337379808182838485868793133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 3520
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Леле, то само в цвета да беше, тя се промени до неознаваемост. А накрая супер много ми прилича на Кристина Агилера. :О
    Виж й клипа, в който прави грима баш на Кристина Агилера. 1:1

Не знам как стана :д На магия :д И не знам как може толкова добре да й стои цвят, различен СУУУУУУПЕРмного от цвета на лицето й. И как кофти кожата около брадичката й стана гладка като кадифе?!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    хахаха именно ако я видя с цялото това гримище ще си помисля,че и без него е красива.просто така изглеждат чертите и,нооо само докато е гримирана !

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Виж й клипа, в който прави грима баш на Кристина Агилера. 1:1

Не знам как стана :д На магия :д И не знам как може толкова добре да й стои цвят, различен СУУУУУУПЕРмного от цвета на лицето й. И как кофти кожата около брадичката й стана гладка като кадифе?!
    Малко след това ми попадна и това клипче, да, може да бъде преспокойно нейна двойничка. За брадичката, не знам. Ама както си говорихме с PullMeClouser преди малко, всичко е - 40 % козметика, 50 % четки и 10 % умение за гримиране.
    Поли, и аз бих си казала, че и без грим е хубава, същото си го мислех, хубави черти... да, ама не!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Абе, бая си е до умение, да ти кажа. Аз сенки не мога да слагам. Никаква представа нямам как да си направя крайчето на окото, сега си чакам от MUA 3-4 четки, барем се науча :д
    Много съм на периоди. С еднакви продукти ще се харесам днес, утре няма да мога да се гледам.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=wNeILeiauxY - забележете разликата в цвета!
    Направо се уплаших като видях какъв цвят фон-дьо-тен си сложи ама послее..стана уникална!

BuBy

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Това не е естествена разлика между лицето и тялото,просто или е спрей-тен или солариум,но не го прилага на лицето.Затова си слага по-тъмен фдт

Солариумът пече и на лицето. И не ставаш такъв цвят точно. Ебати жълтата кифла. На мен ми се струва да е спрей или автобронзант, което е по-зле и от солариумите.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не, просто всички тия мазила имат и избелващ ефект, а и ако постоянно е толкова гримирана, лицето и няма как да се опече дори и само по улицата ако върви. ;д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не :Д Момичето казва, че е с изкуствен тен и лицето й е по-бяло, защото мисли, че ще се обрине от бронзанта или там с каквото чернее, умишлено не слагала(загледах се снощи в клиповете й). Тъмният фон-дьо-тен е точно за да се изравни разликата между бялото й лице и тъмното тяло.
    Everything changes, but beauty remains ...

Той не е тъмен, а е жълт. А бронзанти има за лице специално. Няма как да се обрине от такъв за лице.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не е чак толкова жълта. Ходи й го кажи това за лицето, момичето явно си има някакви нейни си съображения, не знам какво ви бърка какъв цвят е лицето й. Може да е с алергична кожа.

ЕДИТ: И какво, лятото на вас главата ви не е по-бяла от тялото? Защото аз съм така. Слагам 50-ти фактор на лицето всеки божи ден от март-април и е нормално да се образува някаква разлика.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 01-15-2013 на 18:43
    Everything changes, but beauty remains ...

Просто се поставих в позицията на мъж, който се събужда до нея след пиянска вечер. Чак толкова да си рисуваш ново лице мисля, че не е нормално. Иначе добър резултат се получи на клипчето, ама ако някой я полее с вода отиде и веждата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Не е чак толкова жълта. Ходи й го кажи това за лицето, момичето явно си има някакви нейни си съображения, не знам какво ви бърка какъв цвят е лицето й. Може да е с алергична кожа.

ЕДИТ: И какво, лятото на вас главата ви не е по-бяла от тялото? Защото аз съм така. Слагам 50-ти фактор на лицето всеки божи ден от март-април и е нормално да се образува някаква разлика.
    А, може и така да е, аз я гледах без звук. ;д Иначе, да - и на мен лицето ми винаги е по-бяло от тялото и лятото почернява най-трудно, защото все изгаря, бели се...Не е чак такава разлика като при мацката от клипа, ама си има.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета имам нужда от съвет . Мислех , че с Буржоа Хелти Микса ще скрия тези капиляри под очите но не ми се получава . Дали се дължи на липсата на основа ? Слагам само крем и отгоре фдт и пудра уж за максимално покритие . Моля ви се кажете какво да си купя , за да ги скрие . ((((
    http://prikachi.com/images.php?images/711/5745711U.jpg Може и да не се виждат , но мен ме дразнят и тези лунички :@
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Град
    Manhattan *
    ^ Под очите не се слага фон дьо тен,кожата там е прекалено нежна. Купи си коректор от същата серия,предполагам,че е добър. Аз мога да ти препоръчам артдеко ,но той е доста покривен.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

anonymous708973
    Guest
    http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...7.html#gallery

Забележе... на някои места разликата е суперголяма.
    На мен момичетата на 16, 29 и 34 най-много ми допаднаха като физиономии. С какъвто и грим да са, ще изглеждат добре.

37-мата мадама пък е толкова по-хубава без грим.
    Според мен по-възрастните пък изглеждат много по-добре с грим от по-младите. Дори повечето млади момичета не ми харесаха толкова силно гримирани.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз пак да ви попитам за покривен коректор. Може да сте открили нещо .. видях, че коментирате Боржуа? Техните коректори как са?

Град
    Manhattan *
    артдеко

Покривен коректор търси от типа, който е в бурканче, а не течен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    37-мата мадама пък е толкова по-хубава без грим.
    Според мен по-възрастните пък изглеждат много по-добре с грим от по-младите. Дори повечето млади момичета не ми харесаха толкова силно гримирани.
    Абсолютно съгласна!!! И аз исках нея да коментирам, много по-хубава без грим.

Едит : Това момиче не знам как са го състарили толкова. От 15 годишна (поне на външен вид), са я направили на 30.

Последно редактирано от koshtramba : 01-16-2013 на 22:50
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Аз това не го вярвам:

http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...3.html#gallery

при всички други допускам, че са 1 и същи човек, но тази...НЕ мога..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Аз това не го вярвам:

http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...3.html#gallery

при всички други допускам, че са 1 и същи човек, но тази...НЕ мога..
    http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8

може, може

Град
    София
    Хахаха, да..и тази съм я гледала, но..пак ако видя така 2 съпоставени снимки, ще допусна, че е един и същи човек. Но тази по-горе - не!!! ;д То остави кожата, ама къде такива скули извади..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    всичко е в грима/сенките/светлината дрън дрън.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си