- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
да де, то и фотошоп може да има, ама все пак...е*аси майката! :о
Еми, където са скулите обикновено. Има ги, дори и без грим.
Мнения? Добър ли е като основа? Наистина ли свива порите? От доста време му се чудя ... Някой да знае къде в Пловдив мога да взема мостри и да го пробвам (Пловдив ми е най - близо)?
Някой да има има опит с фон дьо тените на Inglot ?![]()
Аз искам кремче за около очитеНякой може ли да ми препоръча нещо
Iwostin(от серията Sensitia) имат околоочен крем,който мисля,че ще е добър,съдейки по гела за лице
А и се предполага,че серията е за млада кожа,поне така ми каза фармацевтката![]()
Аquaporin на Юсерин. Невероятен е.
Everything changes, but beauty remains ...
Преди време бях пробвала една мостричка и ми направи добро впечатление. Мисля него да си взема![]()
Имам го,страшно доволна съм,точния израз е че ти изглажда кожата. Поне при мен такъв е ефекта, а аз имам доста пори. Не съм се изпъпчила. Нямам проблеми с него. Фон дю тена ми седи по цял ден, а аз съм тренираща. Може би леко изсушава кожата. И определено няма химия,защото аз имам 2000 алергии и чувствителна кожа и нямам проблеми с него.))
Благодаря на всички отговорили! Реших се и скоро ще си го взема.И отново въпросче: какво мислите за Bourjois Touche Healthy Mix?
Ползвала съм Borjois Healthy Mix 2 опаковки както и още един-два вида на Буржоа. Посредствени фон-дьо-тени, средно към слабо покритие, не са издръжливи. Няма отношение към омазняване или изсушаване на кожата. Консистенцията и цената са добри обаче. Цветът не потъмнява (както е при отвратителния Афинитон например).
Ясно. Аз си търся нещо по - покривно. Средно към силно, може би. Бях се спряла преди време на един Манхатън (Powder Mat, ако не се лъжа), но реших, че е по - добре да си взема коректор за под очите.Сега издирвам коректорът. АртДеко ми се събира в линийките под очите, а на носа и на челото ми подчертава всичко, ако ме разбирате (пак като линийки ми се получават). Кремове съм слагала много, но пак същото. Явно не е за мен. Сега съм решила да си купя нещо на Буржоа, за да се разочаровам и от тях. Тогава сигурно ще съм спокойна.
![]()
Този новият им коректор ми изглежда примамливо ... както и Healthy Mix коректора, но той явно не е покривен. Малко дълъг пост стана. Ако знаете нещо - помагайте! Благодаря!
![]()
http://www.grim-senki.com/home.html?...&category_id=3 -Хубави ли са ? Ползвали ли сте ги ?
^ По-добре не си купувай сетове, ами дай същите пари за четки поотделно, които със сигурност ще ползваш. Примерно за руж, фдт и сенки. Послушай ме.![]()