.
Отговор в тема
Страница 84 от 141 ПървиПърви ... 347480818283848586878894134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 3520
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    да де, то и фотошоп може да има, ама все пак...е*аси майката! :о

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Аз това не го вярвам:

http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...3.html#gallery

при всички други допускам, че са 1 и същи човек, но тази...НЕ мога..
    Същата е. Загледай се в носа и устните.
    А скули тя има нелоши, а с бронзанта са ги подчертали.

За пъпките са използвали фотошоп. Няма такова количество фдт на света, което да покрие такива пъпки.

Има фотошоп със сигурност.Иначе какъв ще е този грим)))

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Същата е. Загледай се в носа и устните.
    А скули тя има нелоши, а с бронзанта са ги подчертали.

За пъпките са използвали фотошоп. Няма такова количество фдт на света, което да покрие такива пъпки.
    Къде видя скули?! Аз не виждам на снимката без грим.
    Иначе ми се струва, че дори носът й е пипнат.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Еми, където са скулите обикновено. Има ги, дори и без грим.

Май аз изобщо не разбирам от скули. Мислех си, че нямам такива, а оня ден ми казаха, че са ми били супер изразени ! Дафък?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Май аз изобщо не разбирам от скули. Мислех си, че нямам такива, а оня ден ми казаха, че са ми били супер изразени ! Дафък?!
    Мдаааа,много са ти изразени скулитее Веднъж даже те бях питала с какво си ги бронзиращ/подчертаваш

Да, сетих се. Значи определено си пиша цафарка по скулознание.
    Пази моториста !!!

Мнения? Добър ли е като основа? Наистина ли свива порите? От доста време му се чудя ... Някой да знае къде в Пловдив мога да взема мостри и да го пробвам (Пловдив ми е най - близо)?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Ти си падаш малко кьорава, установихме го вече
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението

Мнения? Добър ли е като основа? Наистина ли свива порите? От доста време му се чудя ... Някой да знае къде в Пловдив мога да взема мостри и да го пробвам (Пловдив ми е най - близо)?
    Много го хвалят във форума и аз мислех да го купувам, но едно момиче от форума също каза, че от него са и излезнали цели 7 пъпки и аз се отказах. :/

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Някой да има има опит с фон дьо тените на Inglot ?

Много го хвалят, да. Планувам и аз да си го купя съвсем скоро. А това за пъпките, дето strawberry го написа, не го вярвам, може да е съвпадение.
    Пази моториста !!!

Град
    Manhattan *
    Аз искам кремче за около очите Някой може ли да ми препоръча нещо

Супер фен Аватара на fizzyg
    Iwostin(от серията Sensitia) имат околоочен крем,който мисля,че ще е добър,съдейки по гела за лице
    А и се предполага,че серията е за млада кожа,поне така ми каза фармацевтката

Град
    Manhattan *
    Мерсии.
    Някой друг нещо да е ползвал

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аquaporin на Юсерин. Невероятен е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Manhattan *
    Преди време бях пробвала една мостричка и ми направи добро впечатление. Мисля него да си взема

Повече от фен Аватара на marrcandy

Имам го,страшно доволна съм,точния израз е че ти изглажда кожата. Поне при мен такъв е ефекта, а аз имам доста пори. Не съм се изпъпчила. Нямам проблеми с него. Фон дю тена ми седи по цял ден, а аз съм тренираща. Може би леко изсушава кожата. И определено няма химия,защото аз имам 2000 алергии и чувствителна кожа и нямам проблеми с него. ))

Благодаря на всички отговорили! Реших се и скоро ще си го взема. И отново въпросче: какво мислите за Bourjois Touche Healthy Mix?

anonymous708973
    Guest
    Ползвала съм Borjois Healthy Mix 2 опаковки както и още един-два вида на Буржоа. Посредствени фон-дьо-тени, средно към слабо покритие, не са издръжливи. Няма отношение към омазняване или изсушаване на кожата. Консистенцията и цената са добри обаче. Цветът не потъмнява (както е при отвратителния Афинитон например).

Ясно. Аз си търся нещо по - покривно. Средно към силно, може би. Бях се спряла преди време на един Манхатън (Powder Mat, ако не се лъжа), но реших, че е по - добре да си взема коректор за под очите. Сега издирвам коректорът. АртДеко ми се събира в линийките под очите, а на носа и на челото ми подчертава всичко, ако ме разбирате (пак като линийки ми се получават). Кремове съм слагала много, но пак същото. Явно не е за мен. Сега съм решила да си купя нещо на Буржоа, за да се разочаровам и от тях. Тогава сигурно ще съм спокойна. Този новият им коректор ми изглежда примамливо ... както и Healthy Mix коректора, но той явно не е покривен. Малко дълъг пост стана. Ако знаете нещо - помагайте! Благодаря!

Повече от фен Аватара на mimijessi
    http://www.grim-senki.com/home.html?...&category_id=3 -Хубави ли са ? Ползвали ли сте ги ?

^ По-добре не си купувай сетове, ами дай същите пари за четки поотделно, които със сигурност ще ползваш. Примерно за руж, фдт и сенки. Послушай ме.
    Пази моториста !!!

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си