.
Отговор в тема
Страница 85 от 141 ПървиПърви ... 357581828384858687888995135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 3520

Hybrid View

Благодаря на всички отговорили! Реших се и скоро ще си го взема. И отново въпросче: какво мислите за Bourjois Touche Healthy Mix?

anonymous708973
    Guest
    Ползвала съм Borjois Healthy Mix 2 опаковки както и още един-два вида на Буржоа. Посредствени фон-дьо-тени, средно към слабо покритие, не са издръжливи. Няма отношение към омазняване или изсушаване на кожата. Консистенцията и цената са добри обаче. Цветът не потъмнява (както е при отвратителния Афинитон например).

Ясно. Аз си търся нещо по - покривно. Средно към силно, може би. Бях се спряла преди време на един Манхатън (Powder Mat, ако не се лъжа), но реших, че е по - добре да си взема коректор за под очите. Сега издирвам коректорът. АртДеко ми се събира в линийките под очите, а на носа и на челото ми подчертава всичко, ако ме разбирате (пак като линийки ми се получават). Кремове съм слагала много, но пак същото. Явно не е за мен. Сега съм решила да си купя нещо на Буржоа, за да се разочаровам и от тях. Тогава сигурно ще съм спокойна. Този новият им коректор ми изглежда примамливо ... както и Healthy Mix коректора, но той явно не е покривен. Малко дълъг пост стана. Ако знаете нещо - помагайте! Благодаря!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Ясно. Аз си търся нещо по - покривно. Средно към силно, може би. Бях се спряла преди време на един Манхатън (Powder Mat, ако не се лъжа), но реших, че е по - добре да си взема коректор за под очите. Сега издирвам коректорът. АртДеко ми се събира в линийките под очите, а на носа и на челото ми подчертава всичко, ако ме разбирате (пак като линийки ми се получават). Кремове съм слагала много, но пак същото. Явно не е за мен. Сега съм решила да си купя нещо на Буржоа, за да се разочаровам и от тях. Тогава сигурно ще съм спокойна. Този новият им коректор ми изглежда примамливо ... както и Healthy Mix коректора, но той явно не е покривен. Малко дълъг пост стана. Ако знаете нещо - помагайте! Благодаря!
    И аз съм със същия проблем с коректора.

Оф, купих си Colorstay днес. Реших да прежаля липсата на помпичка, което е пълна тъпня и сериозно обмислям да пиша на Ревлон :д Уж цветът ми пасна идеално на шията, тоя път по това го избирах. Гледах се в магазина, приятелка ме гледа също. Прибирам се - РОЗОВ на шията ми. ДАМН! Може и да си внушавам, може с четка да е различно, ще се пробвам.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    http://www.grim-senki.com/home.html?...&category_id=3 -Хубави ли са ? Ползвали ли сте ги ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ По-добре не си купувай сетове, ами дай същите пари за четки поотделно, които със сигурност ще ползваш. Примерно за руж, фдт и сенки. Послушай ме.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Добре

^ Да, помпичките са къде-къде по-практични, и не губиш дори капка от фон-дьо-тена. А това с цвета - на мен кожата на шията ми е по-светла, може като сложиш на лицето да ти е по-добре. Аз затова като пробвам фдт и слагам на челото (там попринцип не слагам фдт никога) и излизаш на светло, няма как иначе. И все пак - по-приемливо ми е да розовее, отколкото да оранжевее или жълтее.
    Последно редактирано от koshtramba : 01-22-2013 на 16:46
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Койн номер си взе? Виж го пак добре утре на дневнна светлина.Попринципи техните нюанси са по жълтеникави.

koshtramba,как така не си слагаш фдт на челото бе:Д не се ли различава поне малко от останала част на лицето

Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз не слагам на челото. Не,че много чест се нося с фдт,ама няколкото пъти до сега с Буржоаския ми не слагам,защото си уцелих цвета,йееей

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз не слагам по челото. Ако цветът е правилно избран, не би трябвало да си личи.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Manhattan *
    Еми и при мен не си личи,ама ддз.. слага се на цялото лице ,дори и там да е минимално количеството.
    Нооо.. всеки както прецени.

anonymous708973
    Guest
    Взех си 220 natural beige. Имам и Максфактор.
    Мисля да се обзаведа с още 1-2, за да си ги избирам според състоянието на кожата.

Кощрамба, не помпичката гарантира, че ще употребиш цялото количество, а избутващият механизъм на Буржоа. Адски добре измислено!

^ Да, де, аз под помпичка това имах предвид, избутващия механизъм. Знам как е, и аз бях приятно изненадана като видях за пръв път.

Поли, изобщо не ми личи, а и аз слагам фдт, дето има микропокритие направо, щото е като вода почти, само изравнява.
    Пази моториста !!!

Град
    Manhattan *
    Е, да много зависи с каква цел го използваш.
    Аз също го използвам за изравняващ ефект,но малко по-покривен ползвам. Ако не си нанеса на цялото лято съм като болна,особено сега зимата
    PinkPan7er, и аз ползвах този номер,даже сега пак мисля да си го взема(досега от всички фдт,които съм ползвала съм най-доволна от него) По-скоро бих го определила на жълтеникъв нюанс,ама пак зависи и от кожата ти де.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Нивеа имат ББ крем-струва ли си да си го взема? Някоя да го е ползвала?

Взех си фдт на мейбълин-афинитон и съм много доволна. Не е много покривен, за моята кожа с несъвършенства е по-добре по -лек фдт и коректор, така че ме устройва напълно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от iveto32 Виж мнението
    Взех си фдт на мейбълин-афинитон и съм много доволна. Не е много покривен, за моята кожа с несъвършенства е по-добре по -лек фдт и коректор, така че ме устройва напълно
    Отвратителен е за мен.Особено ако кожата ти е проблемна, не го ползвай да не стане по-зле според мен.

Ако имаш предвид обикновения Афинитон, съм напълно съгласна с Ягодката. Отвратителен е. Минералният е малко по-добър, или 24часовият, единият от двата бях ползвала :Д май че минералния.. абе като за парите си е добър минералният, но обикновеният не. Може да сложиш някой друг лев отгоре и да си вземеш наистина хубав.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ако имаш предвид обикновения Афинитон, съм напълно съгласна с Ягодката. Отвратителен е. Минералният е малко по-добър, или 24часовият, единият от двата бях ползвала :Д май че минералния.. абе като за парите си е добър минералният, но обикновеният не. Може да сложиш някой друг лев отгоре и да си вземеш наистина хубав.
    аз съм с 24-часовия съм си доволна

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох и тука да пиша... да ми препоръчате някакъв хубав коректор... Хем да е покриващ, хем озаряващ, защото ми трябва за тъмните кръгове под очите. Ползвам този на АртДеко, но не виждам някакъв особено озарителен ефект. А и някакъв хубав хайлайтър, по принцип нямам никакъв, а искам да си купя.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Хем да е покриващ, хем озаряващ
    Няма такова нещо.Ако сложиш озаряващ на пъпка примерно, тя ще си личи още повече.Озаряващите са за под очите, а прикриващите наистина са за пъпки или др.

Супер фен Аватара на fizzyg
    http://www.rainofmakeup.com/2011/08/healthy-glow.html
    Шоколада на Буржоа много го бяха хвалили и тук.
    Или пък си вземи някакви озаряващи перли..
    А защо не вземеш един течен коректор и да си го смесваш с артдеко,ще покрива,ще озарява..

Озаряващите не са ли течни обикновено и доста непокривни? А тези за пъпки, петна и несъвършенста са кремообразни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

^Да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си