- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Щом за това ти трябва-взимай ги,много нежно озаряват.
А тази пудра на Флормар и аз си я бях харесала,но из всички хубави ревюта имаше едно,в което мацката обясняваше как пудрата издържала максимум 3-4часа на кожата й и това е причината да се откажа от покупката на бронзирщия продукт![]()
Аааа тези орифлеймски перли изглеждат доста добре. Някаква идея за цена?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Hayashi 19.50 ще бъдат другия месец след 11ти
PinkPan7her навила съм се и на четка ветрило просто :Д моята е обикновена за пудра, но видях, че като я посплесна , става по-якоНе съм убедена дали е заради това, но бих искала да опитам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще погледна ревютата и ще си се двуомя още малко ;д
А някакъв по-лекичък фон дьо тен да ми препоръчате ?
Многооо съм недоволна от ББ крема на Гарниер.След като съм го махнала
на сутринта ми се появяват ужани пъпки и кожата ми в Т зоната става много мазна
(а аз използвам този за мазна кожа) .В началото нямах такива проблеми,но...
Та не ми харесва и реших да пробвам нещо друго![]()
Четката ветрило е за нанасяне на халайтър.За контуриране няма да ви свърши работа,точно за контуриране се използват малки обли четки тип http://3.bp.blogspot.com/-PLZq03Pohq...tour+Brush.jpg или скосена.
PinkPan7her, скосената на Есенс едва ли е проблема. Продукта,който използваш за контуриране какъв е?
Добре, мерсии все пак ще си взема ветрило и хайлайтър :Д
На Николетка Божинова скулите ги правят МНОГО яки, дали е от операциите или от грима?
И какво точно имате предвид под "скосена" ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
айде дойде и моят ред да питам за хайлайтър
Някой ще ми обясни ли по-подробно как точно се нанася. Единственото,което знам е,че е за озаряване на лицето.
Под каква форма е? Кремообразна,прахообразна? Мога ли да нанасям бронзираща пудра и хайлайтър заедно или става прекалено?
Иии да ми предложите някой добър,разбира се![]()
Аз не съм много веща в контурирането, защото не го харесвам като цяло. Но бронзираща пудра се слага на потъмнените части, а хайлайтър на тези, които трябва да изпъкват.
Хайлайтъра може да е прахообразен, а може и да е течен. За кремообразен не мога да се сетя в момента.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://www.youtube.com/watch?v=PPGFT3QUGTk
А дали ще изглежда прекалено-мисля,че не. Аз съм слагала руж и хайлайтър,не стои прекалено,но зависи и от количеството. Ако слагаме като невидели няма да е приятна гледка
Джоли,ето пример за скосена четка,един вид http://amazingy.com/images/thumbnail...0e70dd266c.jpg
Благодаря и на двете![]()
А някаква конкретна марка може ли да ми предложите ?
п.с: още един въпрос. От къде мога да си купя г/д нормални четки за фдт и руж.
Имам за руж на еко туулс,но ми се ще май да си взема по-малка.
С малката се оформят по-лесно скулите.
Последно редактирано от POLLINA : 01-28-2013 на 10:14
За жалост на българския пазар нямаме особено голям избор на хайлайтъри..
В момента се сещам за Буржоа,Мейбълийн,перлите на Ейвън .. Alverde също имат някакъв,бях гледала ревю на него.
Буржоа е пудрата бял шоколад,нали ?
Аз имам бронзиращата и наистина е много добра,но за жалост бялата се намира много трудно тук.
Да,точно белият им шоколад.
В Ивис със сигурност съм я засичала.
Аз имам на Мейбълин едно съвсем бяло, води се руж и ми допада. Супер икономично ми изглежда, имаше период, в който го слагах всеки божи ден и количеството не е мръднало. Имам го от лятото. Не е най-перфектният и невидим хайлайтър, но върши работа според мен, а и е много евтин- около 5лв. Наистина озарява, има тестери в магазините и дори и само на ръка си личи. Аз го слагам с четка за фон-дьо-тен само върху скулите :Д
А бронзърите аз ги нанасям на скулите, а не под тях, ползвам го вместо руж в момента. Не мога хич да се оправям с контурирането, нанасям го с четка за руж.
Everything changes, but beauty remains ...
^Може ли да ми дадеш линк към това нещо,че нещо не го намирам![]()
http://www.allurabeauty.com/wp-conte...cy-Blushes.jpg
Тези има ли ги вече, че отдавна не съм ходила в Лили? Наскоро видях,че бяха пуснали фдт-ните от Dream серията, но ружчетата не ги видях, а изглеждат много наситени и хубави цветове.
Искам да попитам в Lilly продават ли се четки за грим? За фон дьо тен по-специално.
Онзи ден мернах, че са ни отворили и в Пловдив вече магазин![]()