.
Отговор в тема
Страница 89 от 141 ПървиПърви ... 397985868788899091929399139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Хахаа,ужас..то бива да обичам козметика и гримове,ама и то си има мярка
    Аз от тея всички тея неща ще използвам само 1/6,другото след 2 години познайте къде отива :Д

PullMeCloser,абе с каква четка го нанасяш ружа на Буржоа? На мен моя ми се струва твърд и просто четката не взима достатъчно количество от продукта и често посягам към неговата четка,която е ужасна,ама поне взима нормално количество продукт :Д
    Иначе наистина е страшно икономичен,постоянно си го ползвам и като издръжливост са много добре.
    И аз ползвам само оригиналната четка от ружа, с другите е много занимавка, тази си ми върши работа. А напоследък даже забелязах, че трябва да си купя кремообразен руж! (пробвах с един много як цвят червило по бузите, размазах го и.. VOALA!)
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Подкрепям мнението за ружовете на Катрис! Имам от тези в старите опаковки 2 и са чудесни,новите са малко по-различни цветове,но качеството е същото.Доволна съм и от червилата и лаковете им

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Ама няма лошо. Каквито и възможности да имаш смятам,че е безсмислено да си купиш толкова козметика :О :Д

Супер фен Аватара на fizzyg
    И да продължаваш да купуваш..по мнооого. Отворете един нейн Beauty haul и пак гледайте по колко още взима хаха никакъв смисъл,аз толкова козметика ще използвам не знам колко време.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз дори и не смятам,че ми е нужна :Д
    защо са ми 10000 палитри,като в една има всички цветове,които ми трябват( отделен е въпросът,че аз не си слагам:Д)
    защо са ми 50 фон дьо тена,след като не си сменям цвета всеки ден
    за червилата може би е най-разбираемо,въпреки че пак е меко казано прекалено

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Fizzyg, ами... с четка за руж :Д Съвсем нормално количество си 'загребва', просто самият руж не се праши изобщо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Тази ще отваря магазин за козметики :O Както аз си изчиствам цялата ми стая, тя така си премахва ненужните гримове. Да не говорим за Бетани Мота-тя има една колекция от 2010, но от 3 години не е ъпдейтвала. Сигурно си има собствена стая за гримове :O

Това с червилото е велико :Д Правиля го и аз понякога, кремообразните ружове отдавна ги харесвам, но нищо не си намирам. този на Есенс ми изглежда приятен, някой да има някакви отзиви? ВЪпреки, че той май е по-скоро като мус?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Това с червилото е велико :Д Правиля го и аз понякога, кремообразните ружове отдавна ги харесвам, но нищо не си намирам. този на Есенс ми изглежда приятен, някой да има някакви отзиви? ВЪпреки, че той май е по-скоро като мус?
    Аз го видях. Странен ми е като консистенция, а цветовете са прекалено наситени за мен.
    Взех си нормален руж на Есенс, много съм доволна. Ще си взема и на Катрис, някакъв по-розов.
    Нанасям го на изпъкналата част от слепоочите към носа. Нещо обаче пак не успявам да си направя скули :д

Повече от фен
    Някой използвал ли е това? http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/v...sh-balm-50-ml/

Изглежда много готино! Пробвала съм фондьотена и е прекрасен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз пък сякаш търся презизно нанасяне и не мисля,че кремообразните ружове ще ми допаднат,което изобщо обаче не ми пречи да ги пробвам. Но специално тези на Есенс не ми вдъхват доверие. Ако мус-ружовете на Мейбълин огреят България скоро ще е добре..

^ Много бъркаш, крем-ружовете са далеч по-лесни за нанасяне.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Много бъркаш, крем-ружовете са далеч по-лесни за нанасяне.
    Така ли? И аз наскоро си навих да си взема някакъв кремообразен, ама бях виждала само на Essence, пък там цветовете нещо не ме радват толкова.
    Тези на Макс Фактор са miracle touch нали?

ето този ми харесва http://3.bp.blogspot.com/_01UgG84vvs...0/DSCN5322.JPG , ама не знам дали ще мога да ги размажа така, че да не стои на черти или петна...

За лесно нанасяне добре,но аз имам едно място,на което си нанасям ружа и мисля,че кремоподобната им консистенция ще ме заблуди

Мега фен Аватара на strawberry88
    fizzyg, с времето ще свикнеш.

Да,надявам се :Д

Е какво ше се объркваш, нанасяш само в "подножието" на скулата, аз там слагам, а не върху издадената част.
    Пази моториста !!!

Добре,значи трябва да си намеря някой хубав цвят кремообразен руж..

Дам, ше видиш, че е по-добре, и е по-издържливо, поне при мен. Пробвай с някой хубав цвят червило (но се слага много малко) и после както обясних.
    Пази моториста !!!

Гледах на Max Factor,но ми изглеждат много неподходящи за мен.Иначе са много приятни,като консистенция

Пантерке, пробва ли ги на ръка? Консистенцията подобна на Matte Morphose на Loreal ли е?

anonymous708973
    Guest
    Пантерке, пробва ли ги на ръка? Консистенцията подобна на Matte Morphose на Loreal ли е?
    Нали за фдт-а говориш? Ползвах го цяло лято, страхооооотен е. Консистенцията е подобна, да.
    Пробвах ги на лице. Цветовете ме състаряват :д

Да. Много ми беше мерак и на мен, ама... бедна им е цветовата гама. :Д Но се нанася тооолкова гладко по кожата <3
    Трябва да ги видя тия дни... А освен Есенс, някакви други течни ружове да знае някой?

Мега фен Аватара на strawberry88
    А освен Есенс, някакви други течни ружове да знае някой?
    Алверде, Клиник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си