- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Предварително се извинявам, ако постът ми се проточи много!
Възнамерявам след някой месец да навлезна по-сериозно в гримирането. Кожата ми е светла и смесена. ФДТ не съм слагала отдавна, мисля да си купя някой на Ревлон или Буржоа, а преди това да нанясам като основа крема на Ивостин (пише, че става). Ползвам тази пудра: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...WsFTEGghaSMWxU . Много повече ми харесва едно лице, когато след тези неща се контурира и се използва хайлатър. От кои продукти сте доволни за тези стъпки? Също съм забелязала (в клипове в youtube и т.н.), че почти винаги използват течен коректор под очите, за да се озари погледа. Силно препоръчително ли е?
И не на последно място... относно ЧЕТКИТЕ! Какви ще ми трябват задължително? Четох положителни мнения за Еко Туулс, някой, ако е поръчвал от ebay, може ли да ми посочи продавач?
Благодаря.![]()
Един глупав въпрос .. от къде си купувате мицеларната вода.. Млякото за почистване на Биодерма си го вземам от аптеките... предполагам там трябва да има и такава вода.. Обаче в повечето аптеки, където влизам има само марки от типа на Биодерна, Авен, Виши .. даже май други не помня да съм виждала ... А искам и аз да си купя, защото млякото ми за почистване е на привършване.
А, момичета, да ви кажа само, че има и на Буржоа една мицеларна вода :Д Не знам дали е 'истинска' , защото е доста евтина в сравнение с тези на Дъглас, Биодерма, Клоран и тн, но една приятелка ми я похвали. Към 8-9лв е.
Everything changes, but beauty remains ...
Клоран в аптеките или в магазините се намира?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да си похваля фондьотена Everlasting на Орифлейм! Вземам си втора опаковка вече, взех си малко по-тъмен цвят от предния, защото сега съм по-тъмна. Идеално се слива, а с него и с перлите за бронзов загар се получава много много по-добре отколкото само с доста по-скъп и покривен фондьотен. Адски доволна съм ! Аз нямам проблеми с кожата и не ми трябва кой знае колко покривно нещо, но искам цветът ми да е равномерен и дълготраен. Перлите+този общо са по-евтини от най-добрия фдт, който съм ползвала и получавам точно ефекта, който искам!
Даже днес ми хрумна да си направя снимка наполовина - половината ми лице с грим, половината без. Ще ви я кача ако си направя тея дни :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
оо айде направи си снимкаа, интересно ми е![]()
понеже никой не ми отрази поста, той и без това си е дълъг и досаден
някой поръчвал ли е четки от ebay? по-специално се интересувам от eco tools
Еко туулс по принцип има и в Лили, и в Продавалник.Хубави били, и аз им се каня.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
даа,много са хубави четките.
виж тук:
http://www.aliexpress.com/wholesale?...tId=0&manual=y
Бива ли такова нещо! В лили бяха около 30-40 лв!!!!!!! Тея са 5-6-7 долара.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В Лили ли? е откъде да са ? :Д Него бамбук от Африка ли го носят според тебе![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз затова питах за ebay, защото тук са много по-скъпиили се чудя да не си взема някакви други
виж в сайта, който ти пратих даже са по-евтини.
Няма да сгрешиш с еко туулс
Аз имам Ecotools от ebay и съм много доволна от качеството. Не мисля че ще намеря по-добри четки за тази цена.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Присъединявам се към групата на възмутените от разликата в цената.
Кой е най-добрият ББ крем според вас напоследък? Използвам този на Мейбълин, но ми е доста кремав. Чувам, че има по-плътни, близки до фдт, но нямам поглед върху този вид продукт.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вчера си купих фондьотена на Bourjois healthy mix,харесва ми как мирише на плодчета,но не стои много дълго на лицето.Сложих го към 2 часа и в 5 като се прибрах не беше останала и следа от него.Предишният ми на Maybeline Affinitone и той беше така.Аз ли нещо не правя както трябва или просто фондьотена си е такъв???
Maybelline не е траен,Bourjois healthy mix не съм ползвала,ама знам,че не е особено траен и той.
revlon colorstay
Сега ползвам на Орифлейм Everlasting и съм доволна и то него.
Последно редактирано от POLLINA : 02-04-2013 на 19:04