.
Отговор в тема
Страница 95 от 141 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 3520
    Кой нормален сайт няма цъкче за английски?! Как да разбера аз к'ви са тея работи
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами става с превеждане на страницата с Google, иначе да - доста тъпичко да нямат английска версия.
    Та това е някакъв 3-цветен коректор, много го хвалят из разни ревюта, но не го откривам никъде - дори и в ибей. Та ако някой има и най-малката идея къде мога да го открия - ще съм много благодарна.

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Penny Lane а какъв сънблок използваше по време на лечението с тоника? и аз мисля да направя курс с него скоро,но се чудя за слънцезащитата
    В началото използвах 30, а после отидох на 20 (използвах Mеlabel Sun пак на Биотрейд) и го използвах само вечер. На мен не ми идваше "агресивен". Нито ме щипеше, нито ми се зачервяваше кожата. Сега като се замисля дори и не я изсушаваше много. Но ми помогна много за порите и белезите.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аммм,защо вечер?

^ Защото сутринта много ми се спи, а пише, че поне половин час след и преди него не трябва да се слага друго.

Ох, ще се побъркам вече! Всеки, които срещна го питам "Ревлон или Буржоа?" Май няма да има намаления в Ивис скоро, че да си взема и двата. Знам, че вече ставам досадна, но вие какво мислите? Ревлон (Colorstay) или Буржоа (10 Hour)? Трябва ми по - покривен, да издържа 6-7 часа. Кожата ми е смесена и на места понякога е доста суха.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    И моята е така,особено на челото е много суха,затова гледам преди фдт да слагам крем,иначе не става просто...
    Ползвам Ревлон Колорстей аз и съм доволна откъм издръжливост и покритие
    Буржоа не съм пробвала

бтв благодаря за отговора!

Bourjois, по мое мнение,ще направят намаление около Великден.
    Сега имат на Био Детокс-а намаление http://www.ivis.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B...%BD%D1%8F.html

anonymous708973
    Guest
    Обясни ми, моля те, как направи това предсказание :Д

Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Ох, ще се побъркам вече! Всеки, които срещна го питам "Ревлон или Буржоа?" Май няма да има намаления в Ивис скоро, че да си взема и двата. Знам, че вече ставам досадна, но вие какво мислите? Ревлон (Colorstay) или Буржоа (10 Hour)? Трябва ми по - покривен, да издържа 6-7 часа. Кожата ми е смесена и на места понякога е доста суха.
    Буржоа не са покривни, потъмняват на кожата с изминаващите часове и не са издръжливи. Ревлон Колърстей - 300 пъти по-добър.

Нямах нужда от нова пудра, но когато видях тази http://www.ivis.bg/bourjois-bio-deto...%B5-p8775.html не можах да я подмина. Определено си заслужава,прави тена равномерен, не се събира и стои естествено. Много е удобна, защото от вътрешната страна на кутията има голямо огледало.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обясни ми, моля те, как направи това предсказание :Д
    Около Коледа имаха намаления на много от продуктите си,затове предполагм,че и около Великден ще бъде така

П.С: За тези,които си търсеха хайлайтър,в момента белият шоколад на Буржоа е намален на 12лв (поне в сайта) http://www.ivis.bg/bourjois-delice-d...%B0-p8774.html

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ross Виж мнението
    Нямах нужда от нова пудра, но когато видях тази http://www.ivis.bg/bourjois-bio-deto...%B5-p8775.html не можах да я подмина. Определено си заслужава,прави тена равномерен, не се събира и стои естествено. Много е удобна, защото от вътрешната страна на кутията има голямо огледало.
    Абсолютно не съм съгласна с теб. Цветовете са ограничени. Не се разнася равномерно. Не е трайна. Не е икономична. Твърде много се разпрашава. Не изглежда добре на снимки. Май единственият й плюс е, че става за чувствителна кожа. Всичко това си е мое мнение, въз основа на личния ми опит. Това е една от най-кофти пудрите, които съм ползвала.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на Slobbery
    Отзиви за Max Factor Lasting Performance FDT?

~

Искам да похваля пудрата в бурканче на MUA. Много добре матира и не се напластява. Но аз нямам сериозни проблеми с омазняването, а и то тези дни не е особено горещо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Искам да похваля пудрата в бурканче на MUA. Много добре матира и не се напластява. Но аз нямам сериозни проблеми с омазняването, а и то тези дни не е особено горещо.
    Ще кажеш ли откъде си я купи и колко струва?
    Аз се загледах по тази http://bg.strawberrynet.com/makeup/b.../85659/#DETAIL, много харесвам продуктите на тази марка))

Тоя сайт обаче редовно правят ебати отстъпките. Май трябва да се възползвам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Revlon!

Благодаря! Май ще си взема Ревлон-а. fizzyg, ще си златна ако успееш да предскажеш дали и Ревлон ще имат намаления тогава! Ако са по едно и също време даже двата ще взема. Като се замисля обаче, склонна съм да чакам само до 8 март. Ако нямат до тогава ще взема само Ревлон. Някакви отклонения в цветовете имат ли? Или на снимките са си добре?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Отзиви за Max Factor Lasting Performance FDT?
    Ползвала съм го. Добър е, и много издържлив. Със средна към силна покривност, но смятам, че не е за ежедневно ползване, то и в описанието му си го пишеше, тежък е.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Благодаря! Май ще си взема Ревлон-а. fizzyg, ще си златна ако успееш да предскажеш дали и Ревлон ще имат намаления тогава! Ако са по едно и също време даже двата ще взема. Като се замисля обаче, склонна съм да чакам само до 8 март. Ако нямат до тогава ще взема само Ревлон. Някакви отклонения в цветовете имат ли? Или на снимките са си добре?
    По Коледа май нямаха намеление Ревлон,но сега имат някакво:
    http://www.ivis.bg/revlon-colorstay-...%B0-p7606.html
    http://www.ivis.bg/revlon-colorstay-...%B0-p7610.html
    http://www.ivis.bg/revlon-photoready...%BD-p7629.html

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Te пък направо са се пръснали от щедрост

p.s: photoready чак сега го видях, там е добре,ама colorstay ..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^ Да,и на мен Фотореди ми направи силно впечатление,ама с калърстей са се изкабизакали .. :Д

Можете ли да ми препоръчате ли някакъв дълготраен фон дьо тен,който може да се намери и в по-светли цветове. В момента използвам Max Factor All day Flawless 3 in 1 и съм много доволна от него,но най-светлият цвят в който се внася в БГ е малко по-тъмен от моя цвят на кожата и ми се иска,ако има друг подобен вариант с по-добра цветова гама да го изпробвам.

О, защо трябваше да свалят цената и на PhotoReady Той е по - малко покривен в сравнение с ColorStay, нали?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    По-малко покривен е,но също е много добър

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си