- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Аз бих се гримирала сама, или бих помолила приятелка, която може. Това обаче го казвам след като видях гримьорката как ме гримира :Д гримът за абсолвентската ще е мое дело.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз с контурирането се справям г/д,но за сенки не бе барай, голяма мацаница настъпва. В най-добрият случай ми се получава само едното око :Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Там имам приятелка-про :Д уникално добра е, това джули ангелова и мис бони и всичките там могат само да и дишат прахта.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами и според мен течните продукти са някак по-висш пилотаж. Аз си взех наскоро бронзиращи перли и първите няколко пъти се правех странно, но се научихСега си слагам всеки Божи ден и наистина съм влюбена в тях!
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Определено ме отказахте ...май ще мина само на хубава бронзираща пудра...някакви предложения?
(извинявам се, че постоянно питам за предложения, но съм много ограничена в тази област..а тук наистина получавам компетентни мнения)
Моите перли са на Орифлейм и съм ужасно доволна, също съм чувала добри мнения за ей таз меденка тя е около 13лв.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТГОВОРА![]()
Пак заповядай. Също и за черния шоколад на Буржоа, но и него не съм пробвала. Бил много добър.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора, моля ви за помощ с избора ;д напоследък много му се чудя на фон дьо тена 123 perfect на Bourjois.. кожата ми е смесена и именно омазняването ми е проблема. Някой пробвал ли го е? И също Colour adapt на Max factor става ли за мазна кожа? До колкото знам финишът му е пудрен, но май някъде бях чела, че не бил подходящ за така кожа. Мерси предварително![]()
^ 123 е подходящ за смесена/мазна кожа, но не е много покривен. Може би леко към средно.
Защо не си купиш Matte Morphose/ Matte Magique(не знам дали така се пише)? Вторият сега е намален на 13лв, за него нищо не мога да кажа, но първият матира много хубаво и стои на кожата чудесно.
Everything changes, but beauty remains ...
http://www.youtube.com/watch?v=Qvt9AF6n_wg
Някой ползвал ли е такава машинка? На 2:30 мин. т.н Clarisonic Mia. Целта е продуктът да достигне по - надълбоко в кожата и да ексфолира ли?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мерси много, момичета! Да, и аз го гледах този Matte Magique, че е на добра цена.. може пък да го изпробвам. Най-вероятно ще се отбия през ДМ да го видя. Иначе за първия и аз знам, че е добър, но свършвал бързо.
Аз минавам само да кажа,че изобщо не сам доволна от перлите на Гош.
Водят се бронзиращи тези,които си взех,а всъщност са съвсем леко озаряващи,
почти незабележими.Та не са това което търсех.Или може би просто не ги нанасям правилно,не знам.
Разочарована съм леко.Търсих и тази меденка на флормар,но никъде не мога да я намеря в Бургас.
Някой който е от Бургас знаели къде има?
В Лили видя ли? Гледах я някъде, обаче ще те излъжа... Има щанд на Флормар в Бургас Плаза, там я има със сигурност.
Everything changes, but beauty remains ...
Ами нещо,което да ми предава лек оттенък на кожата защото съм доста бяла.
Не искам нещо кой знае колко открояващо,просто лек цвят.Не търся нещо блестящо.
Иначе в Лили не видях,но в Бургас Плаза ще погледна ,мерси.
И аз мислех да си взимам бронзиращата "меденка" на Флормар, но се отказах заради количеството. Толкова много продукт посмъртно не мога да изразходвам. А някоя от вас ползва ли фиксиращ спрей? Отзиви?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Меденката е и за тяло.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
да ви се похваля :Д взех си фон дьо тен на Fit me! maybelline и съм много доволна :Д
Такааам... понеже ще си правя грима за бала сама, мисля да си купя следните продукти:
основа - Radiant
фдт - REVLON Colorstay за мазна/смесена кожа
пудра - още не съм решила, но искам да е нещо хем да не ми лъщи кожата, хем да ми изглежда свежо лицето и на снимки, и в действителност (все си мисля за PhotoReady)
коректор - ARTDECO
бронзираща пудра - Flormar (гигантската меденка)
руж - идея си нямам кои са хубави... (не ми се ще и да е много парички)
сенки - палитра 120 цвята от ebay.com
червило - Rimmel
МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ, АКО СИ КАЖЕТЕ МНЕНИЕТО ИЛИ МИ ДАДЕТЕ СЪВЕТ НАПРИМЕР ЗА РУЖА ИЛИ ПУДРАТА
Както казах по-горе - нямам опит... МОЛЯ, не ми се карайте.. избрала съм по-покривни продукти, защото кожата ми наистина изглежда по-добре с повечко мазила, пък и искам да ползвам например само пудрата или само фдт-на.
P.S. ЗНАМ, ЧЕ СЪМ ДОСАДНА.. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КОЕТО!!!![]()