- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
И в За човека на центъра и горе до Пингвините.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте на всички, тъй като не успях да прочета всичко до тук и не знам дали сте говорили за това се извинявам предварително, но бих искала да знам, какъв фон дьо тен е подходящ за лятото. Моята кожа е нормална и понякога суха. По принцип съм по-мургава и нямам голяма нужда от разни мазила но понякога си слагам. Бих искала да знам дали е добре да е на течна основа, маслена основа или кремообразна основа?
Благодаря
За лятото погледни фдт-ните на Буржоа и на Римел Wake me up. Лекички и приятни за носене са.
Тия основи не са толкова важни щом кожата ти е нормална![]()
Момичета, на каква цена е фон-дьо-тенът YSM на Inglot? А четката им за фдт?
Перфектничко значи, благодаря ти.
За този фон дьо тен чух, че много се окислява и си променя цвета, така че пробвай хубаво и не купувай веднага. xD
Пантерке, въпрос от чисто любопитство (не го приемай като заяждане)- колко фдт-а имаш?
Доста често питаш в темата за фдт-ни май че
П.П. Аз се отказах от идеята за пудра, взех си един ББ крем на Гарниер, ама продълговат, беличък е и мн лесно се нанася, и малко по- свежа изглежда кожата, то това ми и трябва, аз нямам някакви дефекти.
Повечето BB-та не матират изобщо. Или поне аз още не съм пробвала такъв. Лятото си трябва пудра дори и съвсем леко само с едно минаване.
Можете ли да ми препоръчате пудра на прилична цена, която не съдържа талк?
Защо държиш да е без талк? Веднага бих ти препоръчала моята, но талкът е на първо място в състава :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Защото талкът има много вредно действие върху организма и ми се ще да избягам от него, но всички пудри, които съм имала винаги го съдържат.
Не вярвам вредното му действие да е кой знае какво, при положение, че пудрата не се слага на чиста кожа- крем, коректор, евентуално фон-дьо-тен или ББ-крем...
Everything changes, but beauty remains ...
На прилична цена..Алверде може би нямат.
Oсвен тия тук да разгледаш..Само дето цените не са от най-приличните http://shopthebest.eu/category/177/pudra.html
На Алверде също са с талк. Преди имах тяхна пудра, но не бях доволна.
Иначе талкът е вреден за белите дробове при вдишване. На Lavera пудрите изглеждат добре, но дали мога да ги купя от магазин без да поръчвам?
Лавера мисля, че ги има в Лили.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще погледна състава когато ходя. В момента се убеждавам, че трябва да свърша поне сегашната, че имам още 2 други съвсем нови. xD
Свърши си сегашната и другите, тогава купувай.Не е хубаво да застоява козметиката.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В момента използвам един - Make Up Finish-а на ASAM. Готин е, обаче е леко към средно покритие, а аз имам нещо със средно към силно. Още два ми се залежават и ме е много яд, защото са страхотни - единият е Lasting Performance на Maxfactor, другият е Colorstay на Ревлон. И двата съм ги избирала старателно, стоят ми добре в магазина, дори и на дневна светлина до прозореца. Слагам ги вкъщи - РОЗОВИ! Избеснях. Максфактора ще го давам на една съученичка, която е по-розова и ще й стои страхотно.
Та... търся си фон-дьо-тен :д Пък и все повече се убеждавам, че човек си има нужда от два - един за през деня и един за вечерните излизания.![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-09-2013 на 15:29
^ Абсолютно съм съгласна с последното ти изречение. Фон-дь-тени, които са ми нормални, дори леко тъмни през деня, вечер ми седят светло.
Затова летните фондьотени слагам вечер и стоят много добре.
Мда и аз винаги си имам фон дьо тен-и за през деня и за вечер.
Пантерке, нямаш ли някакъв по-тъмен фдт в момента, за да смесиш с някой от двата, които казваш, че са ти розови? Общо взето аз така правя, като не ми паснат цветовете.