.
Отговор в тема
Страница 31 от 141 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 3520
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Имам няколко белега от пъпки. Имам и дребни порички по бузките. Също и леко ми се омазнява кожата. Искам да е някакъв медицински.
    Гледах тази тема... http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=20585
    Дали наистина е толкова покривен? Искам също и да стои естествено, да не е тежък и да стои като маска, както Импала примерно.
    Този на Виши е страхотен,аз в момента съм с него

Цитирай Първоначално написано от summerxtime Виж мнението
    аз слагам moisturizer преди грима. Ей такъв е:
    http://3.bp.blogspot.com/-OLfisQZ1zY...+and+clear.jpg
    това точно като основата ли е или нещо подобно и от каде мога да си го взема и горе-долу ако ми кажеш и цена ще е супер . Аз се прецаках с една основа, която честно казано работа не виждам да ми върши , а иначе съм си доволна от фондиотена ... на ако това е по-добро бих се го взела.
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Неее моиструайзера не е основа,то си е като обикновенно кремче Ако гледаш клипчета за гримиране в youtube ще видиш ,че доста мацки го използват. : ) Има такива в DM и в Пикадили гледах.
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от adelle Виж мнението
    Аз използвам използвам муса на Лореал и по принцип съм много доволна, но сега се мацам с едно лекарство за акне и кожата ми много се изсуши, някакви съвети? Благодаря ви предварително мацки
    Можеш да си вземеш тониращо кремче със слънцезащитен фактор.
    Какво мацаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Моля ви! Отговорете ми на въпроса. L'Oreal True Match Foundation или Дермако за смесена кожа и тук-там някоя пъпка ?
    Пробвах на Л`ореал фдт и ми се стори лек и прекрасен, но беше на ръката, и бързах. Искам съвет!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    пространството на Дисе
    ^За тук-там някоя пъпка си взех Лореал, обаче пудрата.

Сега съм в процес на търсене на коректор и перли- ако може до около 20 лв двата и ако може перлите да не са цвят препечена филия, а розовки. Препоръки?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Държиш ли да са перли? Защото мога да ти препоръчам много хубав руж на Буржоа, супер иконимичен, за 15лв и наистина НЯМА свършване...от толкова време го ползвам, над година и нещо вече и дори не е близо до свършване :Д
    А за коректор- Artdeco-или този, който е 10 лв:

И е страашно покривен, или този пак на Артдеко, но течен за 20:

И двата са много добри.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    пространството на Дисе
    Държа да са перли- поне имам опит в нанасянето им и като че ли стоят по-естествено, а с руж може при първо гримиране да се направя клоун.
    Благодаря за препоръките за коректор. В магазина се спрях на първия, но не посмях да го взема.

Хич не му мисли. Страхотен е, само него ползвам вече и прикрива перфектно всичко, вкл. сенки под очите. Друг такъв до сега не съм ползвала,а и цената му е супер.
    Цветовете на този са бледички доста, не е от най-наситените и няма да имаш проблем според мен, обаче както си прецениш. Перли не съм ползвала и не мога да помогна.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    @kalpazanka, аз съм страшно доволна от перлите на Avon. Щом искаш да са по-розови, си вземи тези в черната кутийка. Около 16 лв са. Аз имам тези в жълтата, но те стоят по-оранжево..ето така ми стоят в/у лицето:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...61485422_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...03093544_n.jpg
    Последно редактирано от Goddess : 04-01-2012 на 15:09

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Държиш ли да са перли? Защото мога да ти препоръчам много хубав руж на Буржоа, супер иконимичен, за 15лв и наистина НЯМА свършване...от толкова време го ползвам, над година и нещо вече и дори не е близо до свършване :Д
    А за коректор- Artdeco-или този, който е 10 лв:

И е страашно покривен, или този пак на Артдеко, но течен за 20:

И двата са много добри.

А къде може да намеря тези коректори, до сега съм ползвала фон дьо тени и пудри, но сега искам нещо по-леко, защото нямам проблемна кожа само няколко малки несъвършенства.. а и аз по-принцип използвам по-тъмни тонове от тези коректори има ли по-тъмни цветове?

Има и тъмни,и светли цветове. Кажи град...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Има и тъмни,и светли цветове. Кажи град...
    Пазарджик

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Здравейте! Интересува ме какво ви е мнението за B.B cream Garnier Miracle Skin Perfector. Мисля,че не съм сбъркала темата, тъй като това се води основа за грим/дневен крем. Днес си го купих, но след нанасянето не ми покрива толкова добре, знам че не е фдт, но все пак .. Леко матира, но нищо повече. Какво мислите вие? Ползвали ли сте този продукт и как ви се отразява на кожата?
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Аз имам един въпрос към всички, ако може да ми отговорите ще съм благодарна. На колко години започнахте да използвате фон дьо тен?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Аз имам един въпрос към всички, ако може да ми отговорите ще съм благодарна. На колко години започнахте да използвате фон дьо тен?
    Аз лично на 15 някъде. Допреди това ползвах само пудра.

Град
    Аз на 11 г. се наплясках за първи път.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Имам по-скоро суха кожа...Не ми трябва перфектно покриване,нещо по-леко което да не стои като маска До 30лв.
    Предложения?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveMac Виж мнението
    Имам по-скоро суха кожа...Не ми трябва перфектно покриване,нещо по-леко което да не стои като маска До 30лв.
    Предложения?
    Revlon PhotoReady! ) Лекичък е, но си покрива хубаво, по-течен е, озарява лицето..перфектен е за всякакъв тип кожа всъщност, но за суха най-вече.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Revlon PhotoReady! ) Лекичък е, но си покрива хубаво, по-течен е, озарява лицето..перфектен е за всякакъв тип кожа всъщност, но за суха най-вече.

И все пак е хубаво преди нанасянето му да си слагаш един хубав хидратиращ крем.

Аз съм на 14 и се чудя да започвам ли с пудра или с фдт
    Последно редактирано от YoAnA_kiiss : 04-07-2012 на 08:55

Град
    пространството на Дисе
    Аз на твоите години започнах с пудра. Изразходих една опаковка и приключих. На дърти години взех да клепам наново пудра. Преди седмица си взех Лореал тру мач. Просто като се гледам в огледалото... ми иде да си предложа брак!

Препоръчайте ми перли /без Ейвън и Орифлейм/ докъм максимум 30 лв.

Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    На 15 за пръв път сложих фон-дьо-тен. До ден днешен не ползвам редовно, първо защото съм много бяла и всички са ми тъмни, второ защото имам хубава кожа и не ми е нужен. За сметка на това слагам пудра. Невъзможно ми е да мина без нея, защотов сеи ден слагам 50-тифактор, от който лъщя жестоко.

Благодаря ви! Знам, че не е по темата, но ако може да ми предложите някакъв продукт против акне, ще съм ви благодарна

Град
    пространството на Дисе
    ^Опиши си акнето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си