- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
И аз знам на Клин н Клиър, но не - няма ги в България. За Инглот не знаех, ще проверя.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Предложете ми руж, от който сте доволни. Никога не съм използвала и сега не знам към коя марка да се насоча. :>
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Катрис, Буржоа.
Everything changes, but beauty remains ...
няма оправия с тези мои сенки под очите,ползвам коректора на артдеко и пак не ми ги покрива!дали няма да е по-добре да си взема течен ? чух добри мнения за течния коректор на bourjouis helthy mix. някакви други предложения ?
![]()
Някакви коректори специално за под очи, цветни в зависимост от цвета на сенките, на хубава марка![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мии как така какъв цвят ? нормални сенки под очите ,просто упорити явно![]()
Пробвах да ги снимам, но светлината е ужасна и цветовете изглеждат много зле. Ще пусна снимка от нета, но утре ще ги снимам на дневна светлина.
Този http://www.catrice.eu/typo3temp/pics/60c8915d14.png
и
http://prikachi.com/images/505/5395505O.jpg -020
Забравих да си купя четка... тцтц
Купих си и фдт на същата марка. В момента съм с него и мога да кажа, че лично за мен е страхотен. Стои много естествено на кожата ми. Прикрива ми 2-3 несъвършенства. Сега ще излизам, да видим колко ще издържи. : )
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
да в кутийка е моят. не ,че не ги покрива , но от далеч пак си личи и приличам(Особено сутрин) мисля ,че цветният ще ми озари повече погледа,може и да греша не знам
дам, благодаря
съществуват цветни коректори, да ви осведомя, и се слагат под тези с телесен цвят, а и цветните коректори са специално за такъв тип проблеми. чела бях за някакви 3 различни цвята на една марка в зависимост от цвета на сенките ти неутрализират цвета, но не помня точната марка, затова казах на хубава марка. Цветните коректори са висшият пилотаж в грима, а не "цапай там с четката докато се покрие хубаво с фон-дьо-тен".
След като на момичето не и помага този прехвален коректор с цвят на кожата, може да пробва нещо друго, не е ли така?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Essence имат такъв в 3 цвята.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От личен опит казвам, че тези цветни коректори ИЗОБЩО не правят абсолютно нищо, особено за под очите. Зелен и хубав има на клиник, но зеленото е за зачервявания, според вас дали сенките й са червени? Розовото не помня за какво беше, но аз пак от опит казвам, че точно за сенките под очите бежов, един-два тона по-светъл от кожата, върши най-добра работа. И розово съм ползвала, и зелено съм пробвала.
Аз все се каня да си взема някакви качествени цветни коректори, есенс при цялото ми уважение не можеш да изискваш кой знае какво качество от тях.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък имах един на Орифлейм, зелено и бежово. Супер много го хвалеха всички, а аз така и явно не разбрах как да работя с него. Колкото ѝ малко да сложех тъпото зелено пак си се виждаше с каквото и да го покриех.
Между другото аз де се похваля, че розовата вода много добре ми действа на зачервяванията. От няколко седмици се мажа вечер преди лягане с нея и вече носът ми не е като на Рудолф.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Използвала съм коректор на Севънтийн. Много доволна останах и е много покривен. Ето и снимка на различните нюанси:
btw - сега погледнах в страничката на Ивис е 11лв., ето и линк http://www.ivis.bg/seventeen-anticer...%80-p6925.html
аз много отдавна се отказах от слагането на фон дьо тен .. проблема - лунички . независимо дали с по-лека текстура или по-плътен лицето ми изглежда мръсно .
дори и с по-покривен . освен ако не слагам основа - цветна , фон дьо тен и пудра не се получава, а тогава все едно съм с маска и не ми харесва .
Не схващам? Как така лицето ти изглежда мръсно? Аз също имам лунички и съм слагала и още слагам(доста рядко, но с случва) и не съм видяла мръсен ефект върху лицето ми?