.
Отговор в тема
Страница 80 от 141 ПървиПърви ... 307076777879808182838490130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 3520
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Vikencheto Виж мнението
    Все още не мога да разбера защо хвалят толкова много този на артдеко в кутишката...няма такова твърдо нещо а и цветовете са доста кофти. Супер е, че на някои момичета им върши работа, но определено не бих си го купила. Ардеко имат още няколко коректора. Минералният изглежда добре. Някой ако го е ползвал да сподели мнение
    Просто го държиш в по- топло помещение, а и той от топлината на кожата омеква, нанася се с потупващи движения. Хич не е болка за умиране.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тианде нали са натурални? К'ви са тея диметикони и парабени??????
    значи не става, така ли?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    значи не става, така ли?
    Ами аз бях на тяхна презентация и всичко ми хареса, но не ни показаха никаква декоративна козметика тогава. Беше ми много чудно как уж натурално ще докарат цветове, та и да стоят дълго на кожата и т.н. От друга страна почти всички козметики имат химии, така че .. Не знам, аз не разбирам от съставки. Да каже някой, който разбира или е по-запознат с Тианде
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не знам и аз вече ще пробвам и тази марка, вече ми омръзна да търся и нищо да не действа достатъчно задоволително, като се има предвид, че съм ползвала и доста по-скъпи продукти. Тези са на сравнително нормални цени, ще видим. Има нещо обаче, което не разбирам. Казват, че има възможност за обединена доставка и така да спестя от разходи за нея, но като поръчах и направих и питане по този въпрос те сутринта ми върнаха мейла с потвърждение за поръчката но нищо не се спомена за това. Някой ако е запознат да казва

аз много харесвам фдт на импала доволна съм от тях не са професионална марка но имат хубава покривност.

Цитирай Първоначално написано от iveto.lykova Виж мнението
    аз много харесвам фдт на импала доволна съм от тях не са професионална марка но имат хубава покривност.
    Тези думи са забранени със закон тук.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета, слагам си кремче, отгоре фдр на Буржоа и пак не ми се скриват червените петна по бузите , ще се побъркам вече не знма какво да слагам , за да ги залича.Слагам и пудра , но пак не са скрити . Дали ще е добре да си взема коректора и някаква основа ?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не знам и аз вече ще пробвам и тази марка, вече ми омръзна да търся и нищо да не действа достатъчно задоволително, като се има предвид, че съм ползвала и доста по-скъпи продукти. Тези са на сравнително нормални цени, ще видим. Има нещо обаче, което не разбирам. Казват, че има възможност за обединена доставка и така да спестя от разходи за нея, но като поръчах и направих и питане по този въпрос те сутринта ми върнаха мейла с потвърждение за поръчката но нищо не се спомена за това. Някой ако е запознат да казва
    Някой май беше обяснявал разликата м/у натурални и такива без парабени и глупости. Ако не греша...натуралните бяха такива, които имат растения в състава, но това не значи без парабени? Или говоря простотии?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Някой май беше обяснявал разликата м/у натурални и такива без парабени и глупости. Ако не греша...натуралните бяха такива, които имат растения в състава, но това не значи без парабени? Или говоря простотии?
    точно това бяха казали. Но като бях на презентацията на Тианде ни обясняваха как ВСИЧКО е натурално и няма такива химии. Още тогава ми беше много чудно как правят декоративната без химии. Представях си го като боядисване на яйца с листа от не знам си какво като баби
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    С какво си чистите четките за грим ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    С какво си чистите четките за грим ?
    С един гел за лице,който не използвам поради гаден състав.. :Д
    И с интимен гел съм ги чистила

хах аз си мислех да сложа на едно тампонче малко от дегримьора,който имам и така да ги почиствам,предполагам и така ще стане ;д

Ако са били доста мръсни няма да стане хич така Трябва дълбоко почистване. Можеш да си вземеш един бебешки шампоан.

За това не се бях сетила. Мерси за идеите ^^
    Иначе аз днес ходих в Lilly и си взех пудрата на Римел.
    Щях да взема тази на Макс Фактор ,но малко се отблъснах от миризмата и ,а и беше
    малко по-скъпа от тази на Римел (което не беше от особено значение,но като знам,че няма да я ползвам често реших,че ще се задоволя и със stay mate )
    Пробвах я ,харесва ми за сега ,дано да продължи така ;д
    Взех си и някакви сенки на essence ,които не са особено наситени ,но за цената си от 6 лв. са добре :Д

Браво за пудрата на Римел. Много хора я харесват. И аз трябва да си я купя скоро.

Кой от фон дьо тените на Буржоа е подходящ за смесена кожа? Наблюдения върху пудрите им имате ли ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Червената, Healthy Balance или нещо такова, е готина. Аз я ползвах лятото-матира добре, не лъщи, само че цветовете са малко тъмнички. Има хубаво огледалце и ми стигна за цяло лято, около 4 месеца и малко. :Д Аз съм със суха кожа и ми трябваше стабилна основа отдолу, иначе изглеждах леко суха.
    Everything changes, but beauty remains ...

PullMeCloser благодаря! Той Healthy Mix-а им е най-харесваният фон дьо тен, ама не става за моята кожа, за съжаление, иначе ще потърся пудрата (дано има цветове).

Голям фен Аватара на pepa97
    Мисля да си купя коректор,но искам да е някъде до 6 лв.Може ли някой да ми препоръча и долу горе да ме ориентира,защото нямам никаква предвстава откъм марка и парички!

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Мисля да си купя коректор,но искам да е някъде до 6 лв.Може ли някой да ми препоръча и долу горе да ме ориентира,защото нямам никаква предвстава откъм марка и парички!
    До 6лв само се сещам за един на Флормар - http://www.ivis.bg/products_images/p...1329493590.jpg
    Имам го.Не е кой знае какво;покритието е различно(в зависимост как го нанасяш),но не е силно. Зависи и за какво го ползваш. Издръжлив е,що годе,около 6-7-8часа стои
    Но ако можеш да отделиш още малко парички и да си купиш по-качествен,защото това покритие най-вероятно няма да ти свърши работа ..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами толкова евтин се сещам за един коректор-стик на Golden rose.Аз го ползвах преди доста дълго време и бях г/д доволна.

..да ви попитам момичета какъв фон дьо тен да използвам или пудра като се снимам със светкавица..попринцип съм тъмничка и използвам по-тъмни тонове фон дьо тен,сега зимата като съм избеляла и като си погледнах снимките от нова година изглеждам като болна една бяла,а тогава дори си бях сложила по-тъмен...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomiotivash Виж мнението
    ..да ви попитам момичета какъв фон дьо тен да използвам или пудра като се снимам със светкавица..попринцип съм тъмничка и използвам по-тъмни тонове фон дьо тен,сега зимата като съм избеляла и като си погледнах снимките от нова година изглеждам като болна една бяла,а тогава дори си бях сложила по-тъмен...
    Нормално е. И аз нося по-тъмен фдт, а за вечер дори по-тъмен и от обикновено, но на снимки съм като призрак. Освен да се омажеш с катран, друг начин да излизаш тъмна със светкавица не виждам.. Слагай си такъв, какъвто ти съответства на тена, няма какво да направиш/м.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Има в дм на есенс стик за 4 лв. Балеа (марката на дм) има също коректор стик за 4 лв-5 лв. Есенс също имат с четка коректор за по-малко от 7 лв мисля, че беше. Има евтини-но за качество не знам. Не съм си купувала и използвала нито един от тези.

Голям фен Аватара на pepa97
    Благодаря ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си