- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Ами аз бях на тяхна презентация и всичко ми хареса, но не ни показаха никаква декоративна козметика тогава. Беше ми много чудно как уж натурално ще докарат цветове, та и да стоят дълго на кожата и т.н. От друга страна почти всички козметики имат химии, така че .. Не знам, аз не разбирам от съставки. Да каже някой, който разбира или е по-запознат с Тианде![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам и аз вече ще пробвам и тази марка, вече ми омръзна да търся и нищо да не действа достатъчно задоволително, като се има предвид, че съм ползвала и доста по-скъпи продукти. Тези са на сравнително нормални цени, ще видим. Има нещо обаче, което не разбирам. Казват, че има възможност за обединена доставка и така да спестя от разходи за нея, но като поръчах и направих и питане по този въпрос те сутринта ми върнаха мейла с потвърждение за поръчката но нищо не се спомена за това. Някой ако е запознат да казва![]()
аз много харесвам фдт на импала доволна съм от тях не са професионална марка но имат хубава покривност.
Момичета, слагам си кремче, отгоре фдр на Буржоа и пак не ми се скриват червените петна по бузите , ще се побъркам вече не знма какво да слагам , за да ги залича.Слагам и пудра , но пак не са скрити . Дали ще е добре да си взема коректора и някаква основа ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
точно това бяха казали. Но като бях на презентацията на Тианде ни обясняваха как ВСИЧКО е натурално и няма такива химии. Още тогава ми беше много чудно как правят декоративната без химии. Представях си го като боядисване на яйца с листа от не знам си какво като баби![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хахаз си мислех да сложа на едно тампонче малко от дегримьора,който имам и така да ги почиствам,предполагам и така ще стане ;д
Ако са били доста мръсни няма да стане хич такаТрябва дълбоко почистване. Можеш да си вземеш един бебешки шампоан.
![]()
За това не се бях сетила. Мерси за идеите ^^
Иначе аз днес ходих в Lilly и си взех пудрата на Римел.
Щях да взема тази на Макс Фактор ,но малко се отблъснах от миризмата и ,а и беше
малко по-скъпа от тази на Римел (което не беше от особено значение,но като знам,че няма да я ползвам често реших,че ще се задоволя и със stay mate )
Пробвах я ,харесва ми за сега ,дано да продължи така ;д
Взех си и някакви сенки на essence ,които не са особено наситени ,но за цената си от 6 лв. са добре :Д
Браво за пудрата на Римел. Много хора я харесват. И аз трябва да си я купя скоро.![]()
Кой от фон дьо тените на Буржоа е подходящ за смесена кожа? Наблюдения върху пудрите им имате ли ?
Червената, Healthy Balance или нещо такова, е готина. Аз я ползвах лятото-матира добре, не лъщи, само че цветовете са малко тъмнички. Има хубаво огледалце и ми стигна за цяло лято, около 4 месеца и малко. :Д Аз съм със суха кожа и ми трябваше стабилна основа отдолу, иначе изглеждах леко суха.
Everything changes, but beauty remains ...
PullMeCloser благодаря! Той Healthy Mix-а им е най-харесваният фон дьо тен, ама не става за моята кожа, за съжаление, иначе ще потърся пудрата (дано има цветове).
Мисля да си купя коректор,но искам да е някъде до 6 лв.Може ли някой да ми препоръча и долу горе да ме ориентира,защото нямам никаква предвстава откъм марка и парички!
До 6лв само се сещам за един на Флормар - http://www.ivis.bg/products_images/p...1329493590.jpg
Имам го.Не е кой знае какво;покритието е различно(в зависимост как го нанасяш),но не е силно. Зависи и за какво го ползваш. Издръжлив е,що годе,около 6-7-8часа стои
Но ако можеш да отделиш още малко парички и да си купиш по-качествен,защото това покритие най-вероятно няма да ти свърши работа ..
..да ви попитам момичета какъв фон дьо тен да използвам или пудра като се снимам със светкавица..попринцип съм тъмничка и използвам по-тъмни тонове фон дьо тен,сега зимата като съм избеляла и като си погледнах снимките от нова година изглеждам като болна една бяла,а тогава дори си бях сложила по-тъмен...
Нормално е. И аз нося по-тъмен фдт, а за вечер дори по-тъмен и от обикновено, но на снимки съм като призрак. Освен да се омажеш с катран, друг начин да излизаш тъмна със светкавица не виждам..Слагай си такъв, какъвто ти съответства на тена, няма какво да направиш/м.
![]()