- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
И аз съм със същия проблем с коректора.
Оф, купих си Colorstay днес. Реших да прежаля липсата на помпичка, което е пълна тъпня и сериозно обмислям да пиша на Ревлон :д Уж цветът ми пасна идеално на шията, тоя път по това го избирах. Гледах се в магазина, приятелка ме гледа също. Прибирам се - РОЗОВ на шията ми. ДАМН! Може и да си внушавам, може с четка да е различно, ще се пробвам.
^ Да, помпичките са къде-къде по-практични, и не губиш дори капка от фон-дьо-тена. А това с цвета - на мен кожата на шията ми е по-светла, може като сложиш на лицето да ти е по-добре. Аз затова като пробвам фдт и слагам на челото (там попринцип не слагам фдт никога) и излизаш на светло, няма как иначе. И все пак - по-приемливо ми е да розовее, отколкото да оранжевее или жълтее.![]()
Койн номер си взе? Виж го пак добре утре на дневнна светлина.Попринципи техните нюанси са по жълтеникави.
koshtramba,как така не си слагаш фдт на челото бе:Д не се ли различава поне малко от останала част на лицето![]()
И аз не слагам на челото. Не,че много чест се нося с фдт,ама няколкото пъти до сега с Буржоаския ми не слагам,защото си уцелих цвета,йееей![]()
И аз не слагам по челото. Ако цветът е правилно избран, не би трябвало да си личи.
Everything changes, but beauty remains ...
Еми и при мен не си личи,ама ддз.. слага се на цялото лице ,дори и там да е минимално количеството.
Нооо.. всеки както прецени.![]()
Взех си 220 natural beige. Имам и Максфактор.
Мисля да се обзаведа с още 1-2, за да си ги избирам според състоянието на кожата.
Кощрамба, не помпичката гарантира, че ще употребиш цялото количество, а избутващият механизъм на Буржоа. Адски добре измислено!
^ Да, де, аз под помпичка това имах предвид, избутващия механизъм.Знам как е, и аз бях приятно изненадана като видях за пръв път.
Поли, изобщо не ми личи, а и аз слагам фдт, дето има микропокритие направо, щото е като вода почти, само изравнява.![]()
Е, да много зависи с каква цел го използваш.
Аз също го използвам за изравняващ ефект,но малко по-покривен ползвам. Ако не си нанеса на цялото лято съм като болна,особено сега зимата
PinkPan7er, и аз ползвах този номер,даже сега пак мисля да си го взема(досега от всички фдт,които съм ползвала съм най-доволна от него) По-скоро бих го определила на жълтеникъв нюанс,ама пак зависи и от кожата ти де.
Нивеа имат ББ крем-струва ли си да си го взема?Някоя да го е ползвала?
Взех си фдт на мейбълин-афинитон и съм много доволна. Не е много покривен, за моята кожа с несъвършенства е по-добре по -лек фдт и коректор, така че ме устройва напълно
Ако имаш предвид обикновения Афинитон, съм напълно съгласна с Ягодката. Отвратителен е. Минералният е малко по-добър, или 24часовият, единият от двата бях ползвала :Д май че минералния.. абе като за парите си е добър минералният, но обикновеният не. Може да сложиш някой друг лев отгоре и да си вземеш наистина хубав.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох и тука да пиша... да ми препоръчате някакъв хубав коректор... Хем да е покриващ, хем озаряващ, защото ми трябва за тъмните кръгове под очите. Ползвам този на АртДеко, но не виждам някакъв особено озарителен ефект. А и някакъв хубав хайлайтър, по принцип нямам никакъв, а искам да си купя.
http://www.rainofmakeup.com/2011/08/healthy-glow.html
Шоколада на Буржоа много го бяха хвалили и тук.
Или пък си вземи някакви озаряващи перли..
А защо не вземеш един течен коректор и да си го смесваш с артдеко,ще покрива,ще озарява..![]()
Озаряващите не са ли течни обикновено и доста непокривни? А тези за пъпки, петна и несъвършенста са кремообразни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Добре деПо принцип не ми трябва за пъпки, нямам проблемна кожа, но имам тъмни кръгове под очите... За тях ми трябва.
А трудно ще смесвам друг коректор с АртДеко-то.
Момичета, току що попаднах на този клип http://www.youtube.com/watch?v=HSccgm0Di_A&feature=plcp и останах много учудена. От ревютата, които съм чела съм останала с впечатлението, че 10 Hour не е особено покривен O_O Явно не е така. Мисля, че някой от тук го използваше .. дава ли поне средно покритие? И става ли за смесена кожа? На места като се замисля ми е дори доста суха ..
Аз съм го ползвала. Средно покритие, много хубав и лек!
Момичето казва, че дава възможност за наслояване, така че се контролира покритието до някаква степен. Ако се чудиш дали да си го вземеш, не се чуди, няма да съжаляваш.
Абсолютно вероятно. Нещо друго ново слагала ли си по себе си?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може и от храна да е! Аз също имах обрив преди 2 седмици. Отиди на лекар, алерголог ... Имала ли си преди обриви?
Everything changes, but beauty remains ...
Новият фон-дьо-тен съвпадна с нов крем за лице. Днес се намазах с друг крем и същия фон-дьо-тен, ще пробвам така няколко дни и ще видя какво ще стане. Ще е тъпо да е от крема, защото е немски, доста качествен е и струва майка си и баща си, хубаво, че ми е подарък, че иначе никога нямаше да го пробвам.
От храна не ми се вярва да е, нищо толкова различно от обикновено не съм яла, никакви велики алергени и пр. Малко повече джънк фууд, ама при мен тя си личи по избиване на пъпки, не на цял обрив.
Криси, аз съм с типично български манталитет - ако не умирам, няма да ида на лекар :д
Не, сериозно - малко ми е пресилено за един кирлив обрив, след като и сама мога да се сетя и да проверя от какво е.