- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Ааа, върхът, поръчва се следващия месец, че не е суперудобно всеки път да смесвам 2 фдт :д
www.prikachi.com/images/201/7694201X.jpg
Ето това се получи, тъпото е, че самият фдт става по-тъмен, ама и аз прекалих де, то не бива подтон, ами направо за болен от жълтеница...
Последно редактирано от therichbitch : 10-30-2014 на 19:32
Ехеее, добре е! Аз много исках Colorstay, обаче след като първия път се излъгах с цвета, втория път бая ги гледах и то просто ньмат жълтеещ цвят, който да не е аааааадски тъмен. Тоя 180 buff ми звучи добре - мнооого е светъл и розов, значе ще го потъмня малко и готово :д
Иначе в момента съм с maybelline fit me 220, който за летния ми тен биваше, ама сега...тцъ. Та го смесвам всеки път с Catrice Photo Finish 102 (май), който е откровено розов и мегасветъл :д Голяма е хамалогия :д
Хора, взех си ново бб, обаче мнооого ми лъщи лицето с него и нищо, ама нищичко не покрива. Та въпроса ми е, поне докато свърши и си взема пак стария, мога ли да го ползвам като основа и фондьотена по-тъмен ли трябва да е?
Другия ми въпрос, понеже наистина отдавна не съм си купувала фдт,карах само на бб-та, може ли да ми препоръчате някои нее много скъп (и не от сайт), който да знам,че ще съм доволна като си го взема. (с по-мазна кожа съм)
Аз лично от този ценови клас харесвам на Буржоа и на Катрис фдт-ите, както и на Манхатън, мн ми лягат на кожата, но пък съм със суха кожа и не знам как стоят нещата с мазната и какви серии предлагат.
На ревлон, за който пантерата горе е споменала, също е мн хубав, за него знам, че има специално за мазна кожа.
BTW Buff e много светъл, да, аз веднъж бях попаднала на него, не си го взех, после така и не го намерих, а не бих поръчала фдт онлайн, честно казано. Никъде го нямаше тоя нюанс :Д
Пантерке гарантирам ти, че Buff е жълтеещ, но е мноооого леко жълтеещ, достатъчно мен да не ме бърка като го нося. Иначе Vanilla на Photoready е много жълт за мен, а е светъл.
BB и CC нося като база от време на време, не бърка и придава доста по-приятен естествен вид с фон дьо тен. Европейските фон дьо тени затова не ми харесват, от толкова матиране ме състаряват ужасно. Ама аз съм пробвала все дрогерийни, при това почти винаги имам и сериозен проблем с цвета.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Жълтеникав е, да (веднага се хвърлих, да го потърся)
http://beaut.ie/wp-content/uploads/2010/08/revlon.jpg
Хора, явно аз не съм наред с очите. На мен това ми е напълно розово - дори не е неутрално.
http://1.bp.blogspot.com/-4kgcMkg_ES...03-29-2500.jpg
Ivory е неутрален, Buff е леко жълтеещ.
http://www.thebestbeautyblog.com/wp-...12/11/rev3.jpg
Nude e розовеещ.
http://2.bp.blogspot.com/-wWAdcyA6K6..._0122+copy.png'
На моята снимка също ясно се вижда, че е жълтеещ.
Един глас от мен за този страхотен фон дю тен L'Oréal Paris Infallible
Здравйте момичета,
аз лично ползвам от години продукти на Ейвън. Доволна съм! Препоръчвам фон дьо тен Avon - Luxe. По-скъп е, но покрива идеално и хидратира кожата. Много е траен и лесно се нанася. Друг добър на същата фирма е - Calming effects. Цената е по-ниска, лека формула, озарява кожата и не предизвиква алергия. За по-чуствителна кожа е.
Здравейте,
бих искала съвет какъв фон дьо тен да си взема до сега бях с този на L'Orеal Paris True Match, но не е особено траен, въпреки че го ползвам с пудра отгоре. Та искам да си взема нещо с пълно покритие, защото кожата ми е мазна/комбинирана и имам леки несъвършенства. Подтонът на лицето ми е леко жълтеникав и все попадам на розови фон дьо тени ...
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз пък искам да си взема нещо леко,понеже не съм особен фен на фон дьо тен-а,но в дадени моменти ми се налага да нося,та исках да ви помоля да ми препоръчате някакъв фон дьо тен с лека консистенция,от който сте доволни.Чух добри неща за true match на Loreal,ако някой го е ползвал,моля да сподели мнение.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
някой може ли да ми препоръча фон дьо тен за суха кожа с леко/средно покритие да не стои брашняно и по възможност да е до 20тина лева и да е нещо което мога да открия в лили,дм или елитисблагодаря предварително
Аз останах доволна от Max Factor Lasting Performance
http://imgur.com/yxrUqE3
Най-добрата ми находка до момента. Честно казано дори не бях чувала, че има такъв, ама ми го препоръчаха в магазина, пробвах как стои директно върху лицето, влюбих се и естествено се прибрах с него. Първият, който ми пасва на всички изисквания.
Търся си хидратантен крем.В момента ползвам на Seba Med, но не съм много доволна.От Sephora ми дадоха мостра на хидратантен крем на Dior и съм много доволна, но ми излизът пъпки от него.
На скоро си поръчах BB крем от AVON. За първи път си купувам такова нещо и имам няколко запитвания.
1. Тъй като имам няколко бенки на лицето как ще стои крема?
2. Моя приятелка ми каза, че от крема се личали малките косъмчета. Така ли е всъщност?![]()
Хора, нещо да препоръчате за бяла кожа, имам големи драми с фдт-то.
Да не бие към розово или оранжево, повечето така ми стоят ( дори на макс фактор имам един, който е 101 и ми стои някакво тъмно розово-бежево, дори не мога да определя цвета, просто не е както трябва).
Нещо много светло, не държа да е плътно, кожата ми е от смесен тип, но по-добре ми понасят по-мазни и течни, от колкото сухи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре дошла в клуба! Аз от месеци смесвам фдт, за да се получи, писна ми вече и като се видя с пари, дректно отивам в мак дапми изберат цвят!
Иначе сега в Бг пак загледах Буржоа, серията с червените плодчета, номер 53. Много светло с леко жълт подтон, само ви дали няма да се окислява след 3 мин като тъпите афинитони.
51 е още по- светъл, на мен ми пасва г/д и не се окислява в различен цвят
На Манхатън 62 Porcelain е неутрален
^ MAC моя цвят го нямат, хахаха.
Ама да не те обезкуражавам де, аз съм много специфичен случай.
Вчера като бях в KIKO се намазах с техните фон дьо тени, един нямаше, който да е достатъчно светъл.