Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
Искам нещо,което е против лъщенето,тъй като преди ползвах фон-дьо тена Affinitone,но не ми се ще вече да се мацам с него..Та може ли ад ми предложите някакъв крем,пундра или фдт с по-лека и немазна формула?
Аз за крем мога да ти кажа колко довона съм от зеления от серията Нормадерм на Виши.

Към 30 лева е, много е икономичен- на мен при ежедневно ползване ми свърши за година някъде. Изключително довона съм. Много добре хидратира и матира. Моята кожа не е и мазна и не лъщи попринцип, но матиращия ефект си издържа цял ден, без ниакви проблеми. Единственото, което не ми харесва е, че няма слънцезащитен фактор, за това и лятото не го ползвам през деня. Можеш да поискаш тестер от някоя аптека, за да го пробваш.

Другият продукт, който ще ти предложа е едно кремче на Iwostin.

Току-що го пробвах от тестер, който ми дадоха в една аптека, докато си търсех слънцезащитен продукт на същата марка. Харесва ми как хидратира кожата. Но май не е за мен, защото пише, че е за мазна и склонна към акне кожа, но едва ли ще навреди. Много лекичко го усещам на лицето си, много приятно се нанася. Този също няма слънцезащитен фактор, за съжаление.