- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Нз колко те устройва,ама минералния фдт според мен е доста подходящИма доста светли тонове,цената е приемлива и до колкото знам не е под формата на мус/крем и прочие
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Кой минерален?![]()
Everything changes, but beauty remains ...
оо сори,нещо напоследък съм доста отвеянаафинитон минералния
http://progressive.bg/htdocs/data/ar...ion/item16.png
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
А, не, ужасен е, хич не ми харесва и най-светлия ми идва тъмничък.Нещо друго от някой?
е жалко,на мен ми харесвана виши нещата пробвала ли си ?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да,пак са тъмни и също не ми харесват.![]()
![]()
Наистина марката няма значение, както и цената, стига да са хубави. Пробрава съм какво ли не и тези, които ми харесват не ми пасват като цветове, за жалост.
Аз използвах афинитона ( моя беше 10 ivory ) и да си кажа честно много ми харесваше как стои и също така е водоустойчив наистина, но не издържа дълго.. и става на петна ;хххххх
Та в крайна сметка каква прозрачна пудра да си взема ии някакъв нов ФДТ, който главно да озарява ?
airplanes..
По-горе бях казала за фотореди-то хубав е. Озарява
Ако пък не ти се дават повечко пари си вземи на Ейвън един с лайка ей тоя е
http://www.malinka.bg/media/products/fdt-big_1.jpg
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Някой използвал ли де новият фдт на МАКСФАКТОР - eXperience ( http://3.bp.blogspot.com/_bUlsEBbV52...1600/max14.jpg ) някакви мнения ? Една съученичка имаше тестерче и изпробрах съвсем малко на ръката си и много ми хареса не си личи изобщо а и цвета ми пасна :grin: но тя е с нормална кожа и не може да ми даде мнение тъй като моята е мазна ако някой го е използвал да сподели впечатления :P :)
преди го ползвах да ти кажа честно не съм доволнакожата ми ставаше една такава гадна но зависи от типа кожа да покривен е но седи мн мн не естествено но пак ти казвам зависи от кожата
![]()
PullMeCloser за мен най- хубавия е на Chanel Vitalumiere.Понеже каза няма значение цената и аз веднага се хвърлих на скъпото.Имала съм честта да го тествам за около седмица-две и наистина бях очарована.Така като гледам напълно отговаря на твоите изисквания.Скъпичък, доста бих казала, ама мисля, че си "избива" парите.Има голям избор от цветове, финишът е по-скоро леко озаряващ, не е мат.От по-евтините се сещам за АrtDeco,които също ми направиха впечатление, но бих казала, че стоят по-матирани.Не каза дали имаш нещо за прикриване, ако не, защо не се насочиш към минерален фдт, както казаха по-горе.На Bare Minerals са супер.
vIKToriYA на мен изобщо не ми харесва, стои направо като маска, цветовете са супер тъмни.
И в по-предните постове съм го казвала.Новият на Боржуа е страхотен ( http://2.bp.blogspot.com/-MRIiyJNb73...+mix+serum.JPG). Много е лек,и приятен.Има доста светли цветове ( http://www.zachoveka.com/userfiles/p...oduct_2966.jpg)Първоначално написано от PullMeCloser
Ооо, да, този на Шанел наистина е страхотен, пробвала съм го само, но не можах да преценя за цветовете, защото до колкото помня бяха останали само по-тъмнички. Трябва пак да го пробвам, да видя цветовете и ако ми хареса той ще е. А за прикриване нямам нищо наистина, кожата ми не е проблемна, зачервявания нямам, но в случай, че се появи нещо си ползвам коректор някакъв. А ти как успя да го тестваш за седмица? Понеже аз съм си вземала тестери на някои фон-дьо-тени, аз слагам адски малко винаги, и пак ми стигат за по-малко време. Средно 4 слагания, което е окей,де, просто ми стана интересно. Мерси много!Първоначално написано от hugelipsskinyhips
И на другите също. А колкото до Хелти Микса, чета доста отрицателни мнения, но трябва да се пробва.
ами всъщност аз си го изпросих малко....Леля ми го ползваше и аз бях влюбена в него, щеше да си купува нов и ми даде стария си, но беше останало малко и всъщност му се порадвах само седмица-две.А на мен пък ми стана интересно от къде взимаш тестери.Попадала съм само на такива от Glamoura
Ами от магазините,където се продават, от Дъглъс съм си вземала, но не точно мостра,а ми слагат в едно малко бурканче количество от фон-дьо-тена и ми стига примерно за около 4 слагания. Всъщност даже сами ми ги предлагат, когато ме попитат какво си търся и са ми давали две-три такива кутийки с различни фон-дьо-тени наведнъж.Първоначално написано от hugelipsskinyhips
Но за съжаление от тези фон-дьо-тени все не ми пасва цвета. Или ми е оранжев, или идва тъмен, или е твърде розов...
![]()
Ааа, наистина е страшен... Имам го на мостра от Joy 53 номер и ми идва малко жълто и мисля, че 52 ще ми е добре, че 51 малко ще ми дойде светло. Съвсем сериозно се замислям дали да не го взема. И като покривност ми харесва, сега за лятото, че много мразя матиращи фдт-ни с ефект маска, освен за вечерен грим НЕ СТАВАТ.. А този е направо божествен..Първоначално написано от Tiin
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Е,да всеки фдт седи различно на различните хора.Някой са доволни,а някой не и както казваш ти трябва да се пробва.Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
импалата е пИрфектна...след 1 час кожата ти е толкова хидратирана,че лъщиш от мазностПървоначално написано от sunshinnne
![]()
иначе не е лош афинитона-за всякаква кожа е ,но пише че овлажнява
PullMeCloser нищо не каза за Bare Minerals.Пробвала ли си досега минералните фдт?Имам приятелки, които ги боготворят направо
Ами не,не съм ги пробвала.Първоначално написано от hugelipsskinyhips
Може би трябва, до сега честно казано даже не съм попадала на марката или не съм обърнала внимание.
Ох, хора, спрете да го бутате тоя Афинитон навсякъде, меко казано противен фон-дьо-тен е. Има толкова по-добри фон-дьо-тени за малко повече пари, че предполагам и на съшата цена. За суха кожа трябва може би някакъв хидратиращ. Пробвай на Клиник superbalanced makeup. Хидратиращ е, а и стои добре. На Ревлон Colorstay има за суха кожа също, но за мен тоя фон-дьо-тен е прекалено покривен и стои често като маска.
Ще ми препоръчате ли накой добър фдт ,от известно време използвам само revlon color stay ,но май за лятото искам нещо друго. Кожата ми е нормална ,не искам фдт да е матиращ,и не искам да има розови нюанси,аа и да издържа по цял ден както color stay?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^ А аз искам пък теб да питам - беше си купила трансперантна пудра на Radiant, хубава ли е, какъв е ефектът й? Само матира?
амии много съм доволна от нея , матира кожата ( на снимка никожа не лъщяи запечатва грима
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...