- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чанта тип куфарче..
Здравейте..
От скоро доста почнах да си падам по чанти тип куфарче..
Какво мислите за този тип чанти..
Ето и снимки.. :
Благодаря
Хубави са, но са доста по-претенциозни към стила на другите дрехи, трябва добре да се съчетаят, иначе става смешно. Голямата сива и малката светла с тъмни кожени дръжки много ми харесват![]()
Моите бижута http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=391647
И аз много ги харесвам, но майка ми не ги харесва особено и затова се чудя дали си заслужава..![]()
Какво значение има дали на майка ти и харесват или не.. все пак ти ще ги носишАко смяташ , че ще подхождат на стила ти на обличане , купувай смело , няма какво да му мислиш
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
и аз напоследък ги заглеждам и мислех да си купя, но няма да ми подхожда такава чанта ... предпочитам безформените торби![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Харесват ми, но и аз си падам повече по "торбите"![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
амии и аз бях решила да си купувам някъдее.. миналата година [учебна, есента] ноо нещо мнооооого хора си бяха накупували.. и доста бързо станаха банални, докато се наканя да си купяя.. се отказах - в моя град имаше един-два магазина Стил дето ги бълваха на по 24-30 лева, ако не се лъжа, ама качеството им беше под сяква критика
не знам дали ми е позволено да пускам линковее.. ама ето![]()
http://www.chanti-obuvki.com/product...avo-kroko.html
има и още в тоя сайт
Един от любимите ми модели чанта като цяло, като hold-all се водят, имам 3 такива, вършат невероятна работа.
Харесвам ги, но до сега не съм си купувала точно такива.
Според мен са много сладки ... 1 месец дебнех една чантичка такава..и отлагах..и отлагах,обаче най-накрая се реших и си я взех .. много е свежа ...
![]()
I'm no Beauty Queen, I'm just Beautiful Me ^-^
Един от най-хубавите модели чанти
Взех си есента такава кафява![]()
Харесват ми ,яки са![]()
Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..![]()
Най-добрата защита - усмивката..
изглеждат много стилно ама трябва и такова облекло (;
Супер са!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
Хубави са,но са много официални за мен![]()
оо, моята любов!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Оо.. още Понеделник след училище излизам..
Не ме интересува мнението на майка![]()
Чантите са сладки. Лощото е, че ги има в почти всеки магазин, много са разпространени вече. Приятелка има такава и въобще не е трудно да се съчетава с дрехите. Само ако е по-специфичен цвят ще е трудно, иначе ако е например черна няма да има проблем.
И аз си я харесахх,,! Знаете ли къде има такава в Пловдив за около 20 лв мерси предварително .. :* :*
много са хубави и практични,но за съчетанието трябва да се помисли не е трудно,но не абсолютно всичко пасва :P
И на мен много ми харесват, имам бяла и побира много неща![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.