.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Филм за анорексията

Zdraveite dneska mi se slu4i ne6to mnogo stranno maika mi i treniorkata mi doidoha da pogovorqt s men za6toto se opasqvali 4e sum bolna ot anoreksiq ... i edni fr ot moq grad mi razkaha za nqkakakuv film po tazi tema nqkoi se6ta li se kak sekazva6e pomnq 4e sum go gledala po hallmark?

sorry ne se se6tam. a za kakvo se razkazva vav filma ( qsno 4e za anoreksiq, no g/d kakvo za neq)

p.s. Ako te drazni 4e maikati se e vpe4etlila ot opaseniqta si , ela v ka6ti tuk i v krakata da im pripadne6 nqma da se trognat. Neznam za6to, to 2-3 pati im pripadam pred tqh i te ... ni6to. 6te jiveqt i do 200 godini s tva spokoistvie
    Голям размер на картинката! /machoka/

Давали са 2 филма за анорексия по Холмарк.
    Единия беше за едно момиче,балерина,която от силно желание да е перфекционистка се разболя от анорексия и умря.Ако не се лъжа,приятелките и останалите балерини подеха кампания заедно с родителите срещу анорексията.Доста стряскащо филмче,последно го гледах преди може би 4-5 години.
    Другия беше задве сестри,как влиянието на майка им да са красиви и слаби докара едната до анорексия,после до клиника и смърт.После другата,която първоначално не беше маниячка на тема хранене,почна да се храни по малко. Потърсете в замунда.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Вторият филм се казва Hunger point,обаче го няма в замундата.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А защо мислят, че си болна от анорексия ?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А защо мислят, че си болна от анорексия ?
    Сигурно фотосинтезира...

daa to4no za tozi s balerinata i Hunger Point govoreh samo4e tozi s balerinata nm da namerq kak se kazva a drugiq naistina go nqma v zamunda

Град
    Pays de la Loire
    Ами... първият филм мисля, че се казва 'Коварно приятелство'. Не знам обаче точното заглавие на английски...

"When friendship kills"/Коварно приятелство на бг/

When two friends, Lexi and Jennifer try and get in shape, they start to get rid of their food by vomiting it up. Lexi is then taken to a bulemic center by her worried mom. When she recovers she tells her mom that Jennifer might still have the same problem. Lexi's mom confronts Jennifer's mom and Jennifer get mad at Lexi. Lexi tries to reason to Jennifer at a beach party while Jennifer is drunk and Jennifer refuses and runs away from her. She is then hit by a passing car and Lexi becomes depressed and the vomiting starts again.

Това е един друг,не съм сигурна дали е за балерините,но също съм го гледала,за анорексия и булимия се разправя.Въпросната Дженифър починала на 16-17 от инфаркт,защото сърцето й не издържало на слаботата.

Град
    у вас ;]

Re: anoreksiq ?!

толкова ли си слаба??
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Slun4evko mersi mnogo jalko 4e gi nqma nikude za da gi izteglq .

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    p.s. Ako te drazni 4e maikati se e vpe4etlila ot opaseniqta si , ela v ka6ti tuk i v krakata da im pripadne6 nqma da se trognat. Neznam za6to, to 2-3 pati im pripadam pred tqh i te ... ni6to. 6te jiveqt i do 200 godini s tva spokoistvie

Град
    ... Some happy place ...
    Dobre de ama imat li osnovanie da mislqt 4e si bolna ot anoreksiq
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Dobre de ama imat li osnovanie da mislqt 4e si bolna ot anoreksiq
    Явно...

anorexia

az misleh 4e se kazva " A secret between friends " poneje ima 4asti ot filma v youtube
    Кифли и Гевреци , Банички и Бюреци ... it's all SHIT in the end !

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз искам да гледам 2рия от 12 по hallmark,но бях на даскало.Дано го има някъде из нета...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Там някЪде...
    уфффф и моята майка е така Аз си ям ама тя се ме смята за страшно слаба! Постоянно копува сладкиши и ме кара насила да ги ям Ужас!!!! Тя е дебела и мисли че и аз трябва да съм такава.Да ама не! Последно време доста съм напълняла ама кво да се прави...просто немога да и се противопоставя.Ужасна е!!!!УЖАСНААА!!! И е мн нахална.

Толкова ли си слабичка?!И аз съм слаба,а ям доста но не качвам килограми и майка ми ме води на лекар и докторката каза,че ми няма нищо-просто ми е такъв организма

Град
    Горна Оряховица
    Замисли се дали няма основание да го твърди - понякога не се осъзнаваш как си вредиш сама и смяташ, че всичко е наред. Колко килограма си? Редовно ли се храниш? Мислиш ли, че изглеждаш добре?

Супер фен Аватара на galu6a
    някой може ли да даде линк към този филм в замунда ????
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    някой може ли да даде линк към този филм в замунда ????

Няма го в замунда поне аз не го намерих,но има поне събс за единия май....
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Tozi za sestrite se kazva Secret between Friends mai a tozi za balerinata Hannah's Story ili Perfect Body ...Edno ot dvete ne sym sigurna...Ina4e gledai http://www.vbox7.com/play:4a8c4f3d Te sa mn 4asti gledai gi vsichkite...I dano ne e prava maika ti i ne si anoreksichka za6oto e mnogo kovarna bolest...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Извинявам се, че разчепквам стара тема, ама мисля, че така е по-добре.
    Аз преди години гледах един филм, който много, много искам да изгледам отново, но не знам почти нищо за него. Само, че става въпрос за анорексията и булимията + някакви смътни спомени за отделни моменти.
    Например, една мацка, балерина, искаше да отслабне и се разболя от анорексия. Заведоха я в клиника и там казаха, че 90 процента от анорексичките се излекуват и някой се разкрещя (май майката) "Ами останалите 10?!". Също имам и спомен от същия филм как някакво момиче отваря хладилника и почва да се тъпче като невидяло с нещо мазно, после някакво друго момиче влезе при него и започнаха да се карат. хД
    Ще съм ужасно благодарна, ако помогнете с издирването на тоя филм

I ♥ machoka Супер фен
    Ако някой знае нещо за този филм да каже,аз също го търся
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

http://www.youtube.com/watch?v=p3DW1...eature=related

До тази част съм стигнала аз,има ги всичките,както и други филми със същата тема във Предложенията отстрани.

едит: в един др форум намерих списък с такива филми,някой от тях видях във ютуб,може би всичките ги има:

A Secret Between Friends
    Catherine
    Dying to be Perfect
    Dying to be Thin
    Dying to Dance
    For the Love of Nancy
    Hunger Point
    Kate's Secret
    Life is Sweet
    Little Girls in Pretty Boxes
    Little Miss Perfect
    Nova Dying to be Thin