- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилация на интимните части
Здравейте дамиПроблема е следния- не мога да се справя с колата маска и това е
! Пусках и тема. Обяснихте ми, но аз отново нищо не направих
. Купих си лентички на уж хубава марка, но пак нищо не се махна
. Отказах се от колата маска и си викам " Хайде ще пробвам с епилатор, нищо, че ще умра от болка
" . Днес пробвах, но много ме боля ( като набола брада съм отдолу от самобръсначката) , малко се и разкървави. И наааай- накрая въпросът ми е: Има ли някакъв начин да притъпя болката, защото е ужасно
![]()
За мен готовите лентички дето ги продават из супермаркетите са абсолютно безполезни ако преди това си действала само със самобръсначка. Просто космите вече са станали доста дебели и твърди и абсурд тея лентички да свършат работа... Тоест или кола маска (на козметик или в домашни условия) или стискаш зъби и действаш с епилатор. За болката от епилатора... няма начин да я намалиш, доста е шит, но след първия - втория път се свиква. Никой не е умрял от болка при използване на епилатор там долу, гарантирам ти. Аз си го използвам вече близо 4та година и съм оцеляла досега.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
След употреба на епилатор се образуват много повече подкожни косми, отколкото след кола маска. Моят съвет е да отидеш на козметик. Става дума за десетина лв все пак, не са милион. Хем ще те почисти както трябва, хем ще се грижи и за подкожните косъмчета. Не знам защо се изтезаваш с този епилатор.
Абе айде сега, лигли... И аз един път пробвах за 2 секунди и направо сълзи ми се стичаха по лицето... Преди 2 дни пробвах отново, болката е като на краката, абсолютно едно към едно е... И гледай да не се епилираш преди да ти дойде, че аз тогава пробвах за първи път, и както казах, адската болка.. Има подкожни косъмчета, но не е гоооолям проблем, тъй като поне при мен като ги намажа със спирт и после просто издърпам косъмчето което е вътре на другия ден ги няма..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ами аз примерно ползвам депилатоар на Veet и е безболезнено става при къпане и всички косъмчета се махат много е полезно !
Абе дави кажа при козметик е най-добре .ПОмня чве едно мими4е ми беше разправяло 4е се опр. с пинсета.![]()
![]()
Katy Perry - E.t. ft. Kanye West... <3 ...I be so fa-a-ar up, we don’t give a f-f-f-f-ck
иди на козметик майна и после ела да проверя как си е свършил работата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз съм пробвала с епилатор... не ме боля толкова много, ама на места направо не издържах и спирах до там![]()
Утре се реших да ходя на кола маска, само че съм в цикъл. Разбрах, че боли много повече и направо не знам :х
А иначе, има едни епилатори, преди време рекламираха, дето са с една приставка, която се слага в хладилника. И така изстудено не боляло толкова, не знам доколко е вярно.
От лентите и кремовете не съм доволна![]()