.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Доста сериозен проблем, поне според мен

На 13 съм
    В последните месеци много надебелявам, миналата година като свършихме училище бях 43 кг. Лятото (да си призназя не спортувах много), но не ядях чипсове макдоналдси и такива, излизах на вън и така ... Почнах да надебелявам много сега е март и за 1/2 година съм качил почти 10 кг :Х:Х:Х в момента съм около 52-53 кг :х . Брояха ми се ребрата.. Много слаб бях, а сега не е хич така, а и за този период от време не съм пораснал .... Седя си на една и съща височина ;(
    Моля да не се подигравате ами да ми помогнетееее ;(;(;(

Град
    Sofiq

Хм....

Пич,единствения начин да НЕ станеш 100 кг до 2-3 години е да СПРЕШ да се тъпчеш със сандвичи,баници,чипсове и да се наливаш с кола...
    Но, най-важното е да станеш от шибания стол пред компа и да тренираш,или ако те мързи поне да ходиш най-малко по 5 км . на ден!!!! Ако правиш това поне ще се стегнеш малко,иначе ще заприличаш на подвижен ла...воз... Говоря ти съвсем сериозно и не се заяждам! Напълнееш ли в пубертета после много трудно се свалят килограми....
    Бъдете себе си,за да Ви разпознават другите,за да не лъжете себе си,и да не Ви е срам от думите и постъпките си....

Повече от фен

Re: Хм....

Цитирай Първоначално написано от Pelops
    Напълнееш ли в пубертета после много трудно се свалят килограми....
    Да...но и ако свалиш трудно ще качиш

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София

Re: Хм....

Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Цитирай Първоначално написано от Pelops
    Напълнееш ли в пубертета после много трудно се свалят килограми....
    Да...но и ако свалиш трудно ще качиш
    Дали? Като го гледаме автора хич не ги е качил трудно. И дебелите лелки не се затрудняватл.
    Пък ти пълнееш ли или трупаш маса по мускулите. Нали се сещаш, че не можеш да растеш само на височина. Коремче? Или просто ставаш по-набит?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Дано да е само от пубертета, а да не е нещо по-сериозно...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Лооол аз съм надебелявал с около 5 за година ама 10 са си бая смисъл аз през септември миналата година бях 53 а сега съм 63 ама то моето е защото спортувам иначе човек спри да ядеш мазнотии и почвай диета и спорт
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Аз като бях на 12 и ме удари пубертета и надебелях ( преди ми се четяха ребрата както каза автора).. с след 2 години просто изведнъж с издължих с 8-9 сантиметра и отслабнах доста и до днес продължавам да слабея ( всъщност съм си все още 60 кила но съм порастнал със 14 сантиметра..) ся съм 1.70 висок и 60 килограма. Абе бива ама трябва да се спортува. Аз още от преди 1 година спрях да ям такива мазни работи не за друго ами просто са си гадни да си признаем. Ама няма ли спорт ще си отпуснат колкото и да си слаб и ще ти изглежда, че си дебел.
    ваУ рокс
    Grell

Това да ти е проблема аз сега се мъча да качвам кила (мускулна маса де) и става бавно, а иначе колко си висок?

Висок съм 1,55
    ем немога да определя дали съм набит ама имам коремче, мога да го стисна с цяла ръка
    Разпусанати са ми гърдите, преди не се виждаха, а сега не са малко
    Там където е трицепса и бицепса раката ми е мн голяма и разпусната

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Доста си качил.. Отиди на лекар,за да разбереш дали това внезапно качване на кг не се дължи на някакъв проблем,защото 10 кг са си доста нещо.. Може и нищо да ти няма,но отиди за всеки случай.
    Но помисли добре!Трябва да осъзнаеш,че заседналият начин на живот ти влияе зле и трябва да почнеш да спортуваш!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си