- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-тъпата тема
Хораа,не знам за вас,но на мен ми е страшно тъпоо ;д това сигурно е най-тъпата тема ;х :Д Предложете нещо,или споделяйте мнения,каквито и да са тук![]()
Т'фа не е ли за кофата ?
Предлагам да ограбим банка... Нали ти е тъпо? Тъкмо ще си раздвижим телесата.
Последно редактирано от dreamwalker : 05-26-2012 на 20:45
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
моля,без негативни коментари... на вас като ви е тъпо какво правите?
Пиша в теми като тази.
П.П. Коментарът ми по никакъв начин не е негативен.
Последно редактирано от dreamwalker : 05-26-2012 на 21:09
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ебем трупове
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз живея в Средната земя, за вас не знам.
Аз отивам да си приватизирам царството
Where are my dragons?!?!?!?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
правя алкохолни опити. След последния ме боля глава - бира плюс ракия, розова вода и одеколон![]()
Блааа...айде МАА..НЯма ли да напиша тфа домашно д.м.е.м********Еми това ми се върти е главата вмомента...ии ..ОФ КОГА ПО ДЯВОЛИТЕЕЕ ШЕ стане 15ти Юни ..та да свър6им проклетото даскало ;Д
Авторката се опитва да завърже нормален разговор , а вие го провалятеВъв всяка тема трябва да има по някоя ебавка
![]()
Слушам Гъмзата.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Майната му на всичко.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (