.

Виж резултатите на анкетата: Въможно ли е : с промяна на прическата да го предизикаме ,примерно да ни съблече или нещо др

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да трябва

4 25,00%
  • не знам

12 75,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

измъчвам се/

С приятеля ми сме заедно от година и 2 мес.от различни градове сме
    Още в началото аз го ревнувах (което ми е най-голямата грешка)като се виждахме му говорех кви ли не глупоти,че си има друга и така..
    Само тва ми беше в главата и още е
    Преди ми е казвал,че чуствата му не са такива каквито са били преди,че съм му говорела за др и такива глупостии..
    Все още сме заедно ,не сме правили секс,защото не бях готова ,вече съм и като се видим може да се получи..Но до тогава ...ще си се измъчвам,дали вс може да е както преди,дали секса ще ни сближи до толкова,че да ме желае по-вече(ако ме жале изобщо де )
    Мили момчета и момичета моля ви помогнете ми дайте ми съветчета и с момчето ми да се оправим..да го накарам да ме желае все по-вече и по-вече
    По някога си мисля,че съм му безралична ,но когато сме сме заедно и сме сами е страхотно по начина по който ме гледа и си личи ,че ме обича-не ми го казва .аз на него Да ,но той не и като стане на въпрос
    еми подобре да го докажа ,но тва е др тема..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъъъ, ако той не те желае, когато му показваш, че го искаш, едва ли прическата ще ти реши проблема.
    Ти като му кажеш "Обичам те!", той какво ти отговаря? Седи и блее в една точка ли?
    И по какво съдиш, че те обича? По единия поглед ли?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

като му кажа Обичам те и той ме нищо не казва
    и като му се разсърдя той започва
    не са важни думите а деиствията И като ти кажа Обичам те ще се съмняваш в думите..дали е тъка,и някой път ако не го кажа ,се започва,защо не ми го каза...
    нещо пдообно каза

Каквото и да промениш не можеш да промениш нищо в него.Той или те харесва такава ,каквато си или не

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mackataa
    като му кажа Обичам те и той ме нищо не казва
    и като му се разсърдя той започва
    не са важни думите а деиствията И като ти кажа Обичам те ще се съмняваш в думите..дали е тъка,и някой път ако не го кажа ,се започва,защо не ми го каза...
    нещо пдообно каза
    Прав е, че действията са по-важни от думите, но не виждам какво толкова му пречи да го каже, щом го чувства и вижда, че това значи нещо за теб и ще ти достави удоволствие да го чуеш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

сиг не го чуства,може вс да е лъжа

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от inej89
    Каквото и да промениш не можеш да промениш нищо в него.Той или те харесва такава ,каквато си или не
    напълно съгласен

хахах,като четох се сетих за себе си,сьщия бях като твоя приятел.Ходих с моита бифшата вече (4 год бяхме заедно), тя ми беше пьрвата аз, и бях пьрвия.Грешките ми,никога не и казах ,че е обичам,смисьл aз крия чуствата си,не мога така да споделям(голяма грешка),не излизахме често,повечето време бях с приятелите си...Не сьм и изневерявал или нещо от сорта,неин си бях,но преди няколко дена се разделихме,после доста си говорихме по телефона така и така и неможах да разбера ,защо трьгна с друг и ми казва ,че ме обича ,но не иска да е с мен...и така си остана,сега не е поглеждам даже или поздравявам,просто ..!

-Смисала на това е,че тои като мен не показва нищо,но си те обича,а ако искаш да разбереш дали е така ,кажи му ,че искаш да се разделите или се одрьпни малко от него и ще видиш ,как ще се промени! )

като се отдръпна по зле за мен,и без тва м/у нас е нямало нищо,ще си намери друга,ако няма вече
    Не че крие чуствата си,когато съм го ядосвала ми е казвал МРазя те и слд като се сдобрим не ми казва извиняваи за думите
    оффф абе не знам,знам само че ще ми е мн трудно ако се разделим ,но по добре сега от колко слд някоя година

Не искам да повлиявам на решението ти,но както го чустват така го направи,както вика ,моита' не искам да ме нараняваш вече и краи!
    Щом те боли и т.м.к няма смисал ти седиш мислиш за него чудиш се,тои нищо ,ако не можеш повече така,оставаш го и продьлжаваш напрешшш !

Град
    София
    Всяка промяна попринцип е важна.
    Но в твоят случай няма да има ефект.
    И силикон да си сложиш,няма да го накараш да те желае повече,защото ти сама си,си го направила.Защото ревността на единият,винаги убива лека -по лека,чувствата на другият.Не трябва да бъдеш глупачка и да му вярваш за всичко,което ти каже..да,така е,но все пак година си с него,трябва да му имаш малко повечко доверие.Щом все още е с теб,значи,че те обича.Промени с.Спри да ревнуваш,защото,ако продължиш така,до месец-2 на него ще му писне окончателно и ще те зареже.Знай,че ревността и недоверието убиват любовта.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Да майна, гола глава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си