най-голямата грешка , която можеш да направиш е умишлено да се стремиш към нивото им... не казвам да ги избягваш, няма проблеми и да сте приятели супер дори, обаче да ставаш простак, само за да влезеш е кръга на "яките пичове" е страаааашно баламска постъпка... може ли да те питам нещо? Що след като има поне един свестен и умен пич в класа ти предпочиташ да се занимваш с хапльовци? (не че не знам отговора де, все пак никой не иска да е аутсайдер). Тоя етап е най-важния тъй като сега се чудиш по кой път да хванеш. Твой си е избора.
Все пак аз ще ти дам някой друг пример щото много съм си патила през тея години в даскало.
Никой не познавах, когато влязох в гимназията. Преди бях много притеснителна и малко говорех.. имах почти само 6-ци (което автоматично ме прави зубър, макар и да не е така) и по тоя начин говедата видяха един по-слаб и хоп над кой да оригиналничат, ами естествено на мене (имаше и още едно момиче де). Нали в последствие по-печените успяха да ме оценят ... пък тея готините, големия VIP сега повечето са наркомани или едва хващат 3 (от пълни отличници). Мисълта ми е следната: Събирай си се с VIP-а щом искаш, лошо няма, но не ставай лайно, щото няма да стигнеш много далече, гаранция ти давам
пп. по-горе писаха, че с времето поумнявали т'ва беше майтапа на деня ... с времето стават още по големи кретени
пп2. много е жалко как простотията постепено завладява света
има една много хубава мисъл за случая "Във всеки един от нас спи по един гений, но със всеки изминал ден - все по-дълбоко."
или пък
"...Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита...." (из "Борба"- Ботев)
каза, че си умен ... тълкувай!
..Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия ..