И аз от 3 клас назад се срамувах от това да ходя на лекар - като цяло си бях по-срамежлива,както всичкщи малки дмомичета.И точно 3 клас като ми се наложи да съм на кардиолог,той беше един възрастен и ме беше супер срам-излезна,че имам ненормално ускорен пулс и много високо кръвно и все ми повтаряше - Много си емоционална! ;Д Трябваше след 6 месеца да отида - тогава беше жена и бях напълно спокойна,пък и осъзнах,че от лекар срам не тр да имаш и че те 1000 пъти на ден виждат голи хора и не им прави впечатление това.
А и те лекарите не гледат тялото ти,а търсят конкретна аномалия.. симптом за болест,а не оглеждат извивките ти,споко. ;дд
Сега съм при мъж личен лекар и изобщо не ми пука,а и аз самата искам да стана лекар,няма от какво да ме е срам - нормално е като си болен и отидеш на лекар да те прегледа,иначе защо отиваш при него!?Може положението да стане по-зле и не дай си боже по спешност да отидеш в болница. А и помисли,че ако не те прегледа и пропусне нещо важно,като например не те е преслушал и се окаже,че след известно време имаш пневмония!? Никак не е готино.
А това с корема - не е хубаво да е твърд..
Знай авторке,че здравето е най-важно и не се притеснявай,като ходиш на доктор-това е за твое добро.Не крий като нещо не е наред,сподели с вашите,не се чувстваш ок и им кажи за притесненията ти-те ще ти обяснят , ще ти помогнат,а и ще надраснеш тези притеснения)))))
Don't worry,be happy! :P
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn