Трябва да свикваш.. ти от един такъв преглед ако се притесняваш не ми се мисли като ти се наложи на гинеколог да ходиш какво ще е...

моята лична никога не ме е карала да си свалям дрехите изцяло. Когато ме преслушва от към гърба ми надига изцяло блуската или тениската, с каквото съм, а от пред ги наддига съвсем леко, колкото да може да си пъхне ръката със стетоскопа отдолу и така..директен контакт с кожата ми няма ... то целия преглед продължава и без това няколко секунди така или иначе....

имай предвид, че училищните лекари понякога са много груби, докато личните така или иначе гледат да не си губят пациентите.. не знам на колко години си, но лекарите си знаят, че момичетата се притесняват и предполагам ще ти направи прегледа по възможно най-добрия начин, за да не те притеснява... за теб е голяма работа, защото някакъв на практика непознат мъж ще те гледа, но за него си е просто поредният пациент за деня.

Ако все пак те притеснява просто затвори очи докато те преглежда.. докато усетиш и ще е минало