- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Губили ли сте роднина?
Дядо ми, който дори не познавах![]()
![]()
![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
kitty02 все някога и на теб ще ти се случи..![]()
Колко забавно!Ха - ха - ха .Първоначално написано от kitty02
“Never sneak up on a vampire.”
Маминка Венка(прабаба ми) и прадядо ми Ради.Беше ми много тежко.![]()
е кой не е ...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да.
Когато бях на 9, си стояхме вкъщи и се обадиха да ни кажат, че пра-дядо ми е много зле. Майка ми не искаше да ме води при него, защото много си го обичах и нещеше да го виждам така. Кой знае защо, в последният момент реших да тръгна с нея и баща ми.
Видях го, беше наистина много зле... кой обаче да ми каже, че ще е последният път, в който го виждам....![]()
![]()
На следващата сутрин е починал..![]()
![]()
![]()
![]()
По ирония на съдбата, на същата дата, но година по-късно, ходихме у тях, за да почетем смъртта му. Там беше и баба ми, която беше сляпа (диабет).... когато сме си тръгнали, е починала и тя...![]()
![]()
На една и съща дата си отидоха...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много тежко го преживях... сега като се сетя за тях... винаги ми се плаче..![]()
![]()
На скоро пък... почина и един приятел.... беше само на 18 !!!![]()
... Катастрофирал и....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля че има човек, който не е губил близък..
Когато бях съвсем малка на 3-4 загубих прабаба си по бащина линия.Бях малка и не разбирах какво става и беше ми тъжно, но го преодолях лесно, защото не я познавах толкова добре.След това..на около 4-5 загубих дядо, пак по бащина линия.Имаше тумор на мозъка до колкото помня.Мъчи се, операции..на края си отиде.Не можаха да го спасят простоСпомням си че с майка тъкмо щяхме да тръгваме, за да отидем да го видим и точно на вратата звънна домашния телефон.Баба каза че е много зле и да не ме взима мама, за да не се уплаша и това беше.
![]()
Но най-много страдах за прабаба ми по майчина линия.Бях 2-ри клас като почина.Отиде си от рак..операции и т.н. Тя ми беше по-близка от всички други роднини може би.Като малка не съм ходила на ясла или детска градина, защото тя ме гледаше и просто като си спомня деня преди да почине като отидох в болницата и колко беше зле и после плаках с дни.Още ми липсва супер много.. :S
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
днес правихме 5 години на братовчедка ми
просто.. много ми е мъчно,много.Толкова много имам да кажа,а няма на кого..![]()
Мир на праха им на всички!
да , но к'во да се прай ...
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
да губила съм близка приятелка все още мисля за нея и ми е тъжно,но времето лекува малко или многоо
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !