- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета какво ще си помислите .......?
еххх ... ако по това определяха дали някой е задръстен ...
изобщо не си задръстена, спокойно
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Не...защото аз съм на 17,никога съм нямал гадже и не съм се целувал![]()
Първоначално написано от beautifullslayer
Разбира се, че го изживява...гледайки как приятелките й се мляскат с няк`ви 3-4 години по-големи от тях, носят дълбоки деколтета, пушат, пият и се веселят. Това са повечето момичета на тая възраст, лично аз никога не съм виждал момиче на 15 да играе с кукли или да прави каквото и да е детско занимание. Сега момичетата израстват изключително бързо и се правят на големи, за да са с хората, а тези, които не го умеят или в този случай - не са се целували с момче на 15 стоят отстрани и тъжат, че не са готини и щастливи, защото не получават мъжко внимание.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Има два варианта. Да тъжи в ъгъла с мисълта, че иска да е като приятелките си или да е горда че е себе си и хич не ипука колко са и го вкарали между краката. Да бъдеш себе си не означава да се правиш на по-голяма или да се правиш на някой. Ако ти м ислиш така значи си зле.
ваУ рокс
Grell
Може да не ти са е отдавала възможност![]()
^,^
Ако не я познавам, не мога само на базата на това да правя такива заключение. Значи или не е достатъчно хубава или е затворена и не може да си намери гадже, или има някакви проблеми(здравословни, проблеми с ориентацията и т.н.), или чака гадже от класа, или просто не иска да си "цапа ръцете" с разни пичове дето искат само да я изчукатПървоначално написано от bonbonenoizkushenie
Даже е по-хубаво така, отколкото да изпада в глупави любовни проблеми или пък да почне да заприличва на кучка и т.н.
Интересно би било да си с такова "чисто" и "неопетнено" момиче![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Да! Ще я сметна за смотана и задръстена!
Е какво толкова?! Аз също съм почти на 15 и не съм имала гадже и не съм се целувала. Въобще не ми е проблем. Не се оплаквам от мъжко внимание- никак даже.. Имала съм възможност да ходя със толкова много момчета, но просто винаги съм им отказвала, защото чувствам ,че нито един от тях не е ''моето момче''. Какво толкова го мислиш не знам.. Просто изчакай подходящия!
it's not too late.. it's NEVER too late!!
за теб знам едно - Прекалил си с ''Американски Пай''Първоначално написано от sherminator
![]()
Пък и момчетата не харесват момичета, които са били с целия град. За едно момче е един вид гордост да знаe, че e първото момче в живота на момичето.
Ти пък от къде знаеш?Първоначално написано от MayFlower
ваУ рокс
Grell
А ако ми кажеш, че не така..Първоначално написано от BladeDancer
Не винаги е така. Зависи от много работи.Първоначално написано от MayFlower
ваУ рокс
Grell
Е, да зависи от това какво търсят в самото момиче- дали секс или нещо по-сериозно. Аз говоря за сериозните момчета , които не гледат само да те минат 1 път и айде пътя..Първоначално написано от BladeDancer
Казвал съм го и преди. Влюбено ли е момчето - момичето е перфектно... Ако ще и 50 негри да са я порили едновременно...
ваУ рокс
Grell
За всички момчета не мога да говоря, но аз няма да си помисля такова нещо. А ти защо си толкова комплексирана?Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
и аз съм на 15 и при мен положението е същото, както и на може би 80% от приятелките ми. лично аз не мисля,че е голяма работа. доколкото знам от приятели иии приятели на приятели момчетата в тази възраст масово излизат с момичета само колкото да има там нещо,глупаво е, не бих искала да излизам с човек, който не ме цени. помисли, би ли предпочела това
споко, живей си живота
![]()
1.Всяко нещо с времето си
2.Момчето, гледащо дали момичето си пада ~отракано~ и е само за единия път, ще реагира може би така.. или просто не се е обучил достатъчно и е невъзпитан
3.Вече са малко момичетата, които чакат перфектното момче, от влияние на чалгата всички станаха евтини и продажни
4.Срамежлива, затворена в себе си? .... и както казах, всичко с времето си![]()
О боже, това ли ти е проблема.Това, дали имаш гадже или не, дали си се целувала или не, не определя какъв човек си, дали си задърстена, смотана и т.н. А пък и какво, по дяволите, ти пука за каква ще те помислят хората?
![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
аз съм момче и мисля, че няма значение дали се е целувала или е нямала гадже. Повечето момчета даже искат приятелките им да са имали колкото се може по малко гаджета
Моето първо гадже и целувка беше на 16
И аз си мислех ,че съм загубена,задръстена,но...въ бще не е така.Всеки решава кога ,как ,защо и къде да прави и струва с живота сиВсичко е до принципи,до човека и разбиранията му
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Мъдро.. like itПървоначално написано от againstyou
![]()
![]()
Не съм момче, но тва не пречи да се изкажаНе бих я помислила за задръстена или нещо от сорта. По-скоро ще си кажа, че е срамежлива. Или просто не е намерила момчето за себе си.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Няма да задълбавам това няма значение. Стига да е читава. За целувката не знам, може би е малко странно. А за секса даже е положително предвид нещата, на който съм попадал.