- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първи април
Мен все още не са ме излъгали,а и аз не успях да излъжа никого.Ако вие сте успели или пък вас са ви излъгали тук може да споделите!
Мен тате ме излъга с нещо дребно - даде ми телефона и вместо да се чуя с баба,както се очакваше,се чух с друга роднина. ;Р
Иначе аз наще не съм ги излъгала - обмислям нещо за майка ми. ;Д
Излъгах най-добрата ми фр,че снощи в нас е станала голяма лудница,идвали са приятели,напили са се,повръщали са... изгубихме котката.. ей такива. И тя ми се върза. ;Д
Пошегувах се с инструкторката ми по шофьорски курсове. Казах й,че съм намокрила на дъжда удостоверенията за успешно минати изпити,докато съм ги разнасяла.Тя веднага беше готова да помогне,да звънне на шефката на фирмата и да се опитат да направят нещо... и накрая й казвам - ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ ! И тя - леллелеее убивам те! ;д Направо се е стреснала и й се е свил стомахът на горкичката...Но после мноооооого се смя !
Денят продължава - има още да лъжа,хахах.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Туко що ми зннаха и ми казаха че сайта ми е хакнат и аз се стреснах включвам компа и гледам сайта ми е ок![]()
![]()
абе така се хванах![]()
бях сънена още и майка ми влиза и вика "я виж как вали сняг" и аз станах веднага ама се осъзнах и се върнах пак в леглото
![]()
![]()
![]()
после верно заваля и и казах " хах не се е*авай с времето мамо"
fluffy_^....F..........UUUUUU!!! Метна ме отвратително гадно!!! Жалко, че аз не успях![]()
Па аз съм рожденик и от полунощ само пиемСпряхме по едно време,ама да играеш истина или риск на пияна глава...
Майка ми ме метна че били пред нас и се прибирали а в този момент апартамента приличаше на...![]()
>>DjBelev<<
мен родителите ми ме излъгаха като ми казаха, че имам писмо и трябва да ходя да си го взема, аз се облякох и за да не бъдат много гадни ми казаха че е първоаприлска шега
Майка ми ме излъга, че са казали по новините, че утре няма да сме на даскало!
Иначе къде е валяло сняг O_O
Хаха, баба ми ми беше разпавяла за някво лято средата Май валяло сняг![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."