.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Болки в гърлото, запушен нос и отслабен слух

От няколко дни съм болна 4.5дена -боли ме гърлото,запушен ми е носъ(но проблема е че слуха ми е по слаб) на какво може да се дължи това..днес си купих хапчета
    не съм ходила на болницата..
    Преди като съм се разболявала съм почвала веднага лечение ,но сега нз защо забавих тъка..
    мислих че ще мине от чаюве ,но уви Като оздравея дали ще ми се оправи слухът според вас...знам че не сте врачки но ,ми е притеснено какво ще стане
    А и попримцип маи не чувам малко с 1-то ухо,или пък просто съм заплеснала и не слушам Какво ми говорат..На някои от вас ,до къто е бил болен случвало ли му се е ..за слъуха говора

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Град
    София
    От болестта най-вероятно ти тежи главата и ти заглъхват ушите.
    Все пак посети уши,нос и гърло.

Повече от фен
    незнам дали ти е такъв стила на писане ама май много обичаш буквата ,,ъ''. може да ти е заглухнало от духането на нос , или нали си чувала че има такава клиника . уши - нос - гърло тоест от гърлото ти може да ти е станало нещо на ухото .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Посети УНГ-то колкото се може по-бързо. Ако не се грижиш за себе си може да останеш без слух.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Иди на УНГ незабавно.. Може би е само временно от болестта, и на мен са ми заглъхвали ушите, но при теб може да е нещо друго. Най-добре се съветвай със специалист, защото така по форумите вместо да си помогнеш може да си увредиш слуха.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Ако много силно те боли гърлото е възможно да са ти заглъхнали ушите.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Започвай да капеш капки за нос!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си