- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лимонена диета ?
Благодаря много и на двете. Тези дни ще си набавя продуктите и ще си направя "отварата"![]()
Аз сега се опитвам да се ограничавам.. Сутрин ям мюсли+кис. мляко.. и това ми е сладкото за деня. На обяд и вечеря ям готвено (без пържено и мазно) и вече не ям хляб, защото нашите все бял купуват и аз го избягвам. Иначе, ако ми се дояде нещо сладко, си хапсвам лъжичка мед.![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Както бяха казали във форума от който взех диетата "май продажбите на лимони в България ще скочат доста"![]()
Само,че аз направих една малка грешка в моята "отвара",то пишеше едно пакетче лайка и купих едно...само че после видях,че трябва да е 100гр,а моето е 40грНо четох,че нямало проблем,от лайката нямало никакъв ефект,тя просто затъпявала вкуса на лимона,да не е толкова кисело,така че ако и вие се усетите,че сте купили по малко лайка да не се притеснявате.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз от утре почвам шоколадова диета.;д
Е,да,няма се тъпча с шоколад нон-стоп.
100гр шоколад на ден.И всеки ден сваляш по 1кг; ))
И да,относно грейпфуртите казват,че засилвал метаболизма.
До колко е вярно-не знам..
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Първоначално написано от wonderfulife
:O Я кажи тая яка диетаа... моляя теее![]()
Хареса ми.![]()
пхах, сигурноПървоначално написано от wonderfulife
![]()
![]()
![]()
![]()
За 1 ден наистина ли си вярваш че можеш да свалиш от проблемните зони? Ще изхвърлиш всичко което ти е било в организма, включително и вода, но външно няма да се промениш ; )) Пък и по-добре я почни тази шоколадова диета без 100-те грама шоколад, повече ефект ще видиш, даже може и по 3 кг на ден![]()
![]()
edit: това с лимона ще го пробвам, изглежда хм, интересно, пък и обичам лимончета, защо не ;д
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами не знам колко е здравословно, но все пак без боклуците които ядях преди си е доста по добре и по здравословно..
Днес и аз си взех два лимона, но мисля да ги ям просто така без никакви води и лайки.Утре мисля да карам деня само на плодове за да си прочистя организма..
Не знам дали и вие имате проблем с подуването на корема, но ако някой знае как да се справя с това да казва, че най-много да взема един нож и да започна да режа![]()
![]()
Първоначално написано от FuckingFreak
Хахаха.И аз не вярвам много.Още 2 дни maybe и ще си ям плодовете и зеленчуците ... ;д
А ето я диетата : http://gotvach.bg/n6-13837-%D0%A1_%D...B4%D0%B5%D0%BD
Не я гледах в този сайт,ама не помня другия ...
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Хм , къде точно свали см ?
И тая лайка вари ли се или не ? ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Лайката не се вари бе.Само се смесва с настърганите лимони и с водата.![]()
А пък тва с шоколада не мисля да го пробвам,прекалено рисковано ми се вижда.Без плодове,без зеленчуци,захар,сол....То верно обичам шоколад ама то ще ми се потресе .. после няма да искам да чуя за шоколад,пък и ако стане обратния ефект...дето вика баща ми 'яж само сладко,и се надявай да отслабнеш'...
Ииии бтв днес си изпих първата чаша лимон с лайкаМалко нагарча,но се търпи.Да видим по нататък какво ще става.
![]()
П.С.; Корема ми не спира да къркори от тоя лимон...![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
От утре смятам да пробвам и аз това.Първоначално написано от SlowDownBaby
Дано да става за пиене.
мила и аз съм така с корема, много е неприятноПървоначално написано от VampireLover3
![]()
100 гр лайка то не я продават по толкова или трябва да взимам от кутийките с пакетчетата![]()
• God is a D J •
Леле качила съм 2 килаВъзможно е да е заради цикъла, предполага се, че ще ми доди или утре или след няколко дена, но ако не е заради него ще се гръмна .. направо ми се развали настроението отвсякъде.
А иначе как се махат см от корема.
Да бе,аз чак като купих лайката и като дойде време да я смесвам видях,че е само 40гр....измамници xD в диетата пишеше едно пакетче 100гр... но всъщност както вече бях писала (май някой не чете) лайката не е от значение.Тя се добавя само за да притъпи вкуса на лимона,въпреки,че мойта "отвара" е само с 40гр лайка доста нагарча заради нея.Според мен със 40гр е най-добре,а в диетата пишеше КАТЕГОРИЧНО НЕ за пакетчетата.
Иначе как се махат см от корема,ако питаш относно лимонената диета не знам,ще разбера след 6 дни и ще ти кажа...![]()
аз пък правя това с лимоните и гледам просто да не ям много днес ми е втори ден така че и аз ще пиша резултати скоро![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Да и на мен ми е втори ден,не знам дали съм свалила нещо,но за разлика от това пък се чувствам много добре.Та така утре трети ден. :P
И аз съм от днес на лимоните+лайката. Ама не можах да ги нарендосам, за това ги нарязах и ги намачках лимоните. Получи се по-малко от 1.4 литра, но ако има ефект ще си направя още.Бтв леко ми е гадно и на мене, заради тая лайка..
Sve sto je srcu drago daleko je..
ОМГ... аз сварих лайката, чак сeга видях, че не трябва да е така.
Ще го изпия, а после ще го направя както трябва.
Ох имам чувството че тва време не минава бе...се едно минала цяла седмица,пък са само два дена...вече искам да видя дали има резултат![]()
Търпение, търпение.Първоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Ако има резултат при теб и аз може да опитам. Искам да разбера дали наистина действа, че да не почна и аз да повръщам от кисело и накрая да не съм свалила и грам.
ами аз преди малко си направих това с лимона и лайката .. пасирах лимоните защото се изнервих да стържа още на първияи сега ще чакам до други ден и ще докладвам след това
![]()
• God is a D J •
A ти колко лайка сложи ? Щото нали пакетчетата са по 40гр... xDПървоначално написано от rahito
а ако се яяде само лимон има ли някакъв ефект или е безмислено![]()
Една моя приятелка беше на нея и беше останала доста доволна от резултата.. каза, че не е смъкнала точно определени кг, а см .. според мен е доста по -добре см отколко кг ..![]()