.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Благодаря много и на двете. Тези дни ще си набавя продуктите и ще си направя "отварата"

Аз сега се опитвам да се ограничавам.. Сутрин ям мюсли+кис. мляко.. и това ми е сладкото за деня. На обяд и вечеря ям готвено (без пържено и мазно) и вече не ям хляб, защото нашите все бял купуват и аз го избягвам. Иначе, ако ми се дояде нещо сладко, си хапсвам лъжичка мед.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Както бяха казали във форума от който взех диетата "май продажбите на лимони в България ще скочат доста"
    Само,че аз направих една малка грешка в моята "отвара",то пишеше едно пакетче лайка и купих едно...само че после видях,че трябва да е 100гр,а моето е 40гр Но четох,че нямало проблем,от лайката нямало никакъв ефект,тя просто затъпявала вкуса на лимона,да не е толкова кисело,така че ако и вие се усетите,че сте купили по малко лайка да не се притеснявате.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Аз от утре почвам шоколадова диета.;д
    Е,да,няма се тъпча с шоколад нон-стоп.
    100гр шоколад на ден.И всеки ден сваляш по 1кг ; ))
    И да,относно грейпфуртите казват,че засилвал метаболизма.
    До колко е вярно-не знам..
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Град
    Bieber's World!
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife

:O Я кажи тая яка диетаа... моляя теее
    Хареса ми.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    пхах, сигурно

За 1 ден наистина ли си вярваш че можеш да свалиш от проблемните зони? Ще изхвърлиш всичко което ти е било в организма, включително и вода, но външно няма да се промениш ; )) Пък и по-добре я почни тази шоколадова диета без 100-те грама шоколад, повече ефект ще видиш, даже може и по 3 кг на ден

edit: това с лимона ще го пробвам, изглежда хм, интересно, пък и обичам лимончета, защо не ;д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Ами не знам колко е здравословно, но все пак без боклуците които ядях преди си е доста по добре и по здравословно ..

Днес и аз си взех два лимона, но мисля да ги ям просто така без никакви води и лайки. Утре мисля да карам деня само на плодове за да си прочистя организма..
    Не знам дали и вие имате проблем с подуването на корема, но ако някой знае как да се справя с това да казва, че най-много да взема един нож и да започна да режа

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    пхах, сигурно

За 1 ден наистина ли си вярваш че можеш да свалиш от проблемните зони? Ще изхвърлиш всичко което ти е било в организма, включително и вода, но външно няма да се промениш ; )) Пък и по-добре я почни тази шоколадова диета без 100-те грама шоколад, повече ефект ще видиш, даже може и по 3 кг на ден

edit: това с лимона ще го пробвам, изглежда хм, интересно, пък и обичам лимончета, защо не ;д

Хахаха.И аз не вярвам много.Още 2 дни maybe и ще си ям плодовете и зеленчуците ... ;д
    А ето я диетата : http://gotvach.bg/n6-13837-%D0%A1_%D...B4%D0%B5%D0%BD
    Не я гледах в този сайт,ама не помня другия ...
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Хм , къде точно свали см ?
    И тая лайка вари ли се или не ? ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Бургас
    Лайката не се вари бе.Само се смесва с настърганите лимони и с водата.
    А пък тва с шоколада не мисля да го пробвам,прекалено рисковано ми се вижда.Без плодове,без зеленчуци,захар,сол.... То верно обичам шоколад ама то ще ми се потресе .. после няма да искам да чуя за шоколад,пък и ако стане обратния ефект...дето вика баща ми 'яж само сладко,и се надявай да отслабнеш'...
    Ииии бтв днес си изпих първата чаша лимон с лайка Малко нагарча,но се търпи.Да видим по нататък какво ще става.
    П.С.; Корема ми не спира да къркори от тоя лимон...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Re: Лимонена диета ?

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    7 лимона се настъргват с кората, смесват се с една опаковка лайка (100 гр.) и се накисват в 1,5 л. вода за 24 часа.

След това се прецеждат и получената течност (около 1,4 л.) се пие всяка сутрин на гладно 7 дни (горе-долу по 200 мл. на ден).
    От утре смятам да пробвам и аз това.
    Дано да става за пиене.

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    И аз искам да махам см. От два месеца някъде съм на здравословно хранене и на лек спорт значително си промених фигурата и всички около мен го забелязват,но аз искам още да премахна от корема.. това ми е проблемната зона и понякога изглежда супер плосък, но след като хапна нещо се подува като балон - ужасно е ! И въпреки това съм свалила доста кг бях 52 сега съм 46-47, много добре се чувствам относно кг но самия корем ме дразни
    мила и аз съм така с корема, много е неприятно

100 гр лайка то не я продават по толкова или трябва да взимам от кутийките с пакетчетата
    • God is a D J •

Град
    Варна *
    Леле качила съм 2 кила Възможно е да е заради цикъла, предполага се, че ще ми доди или утре или след няколко дена, но ако не е заради него ще се гръмна .. направо ми се развали настроението отвсякъде.

А иначе как се махат см от корема.

Град
    Бургас
    Да бе,аз чак като купих лайката и като дойде време да я смесвам видях,че е само 40гр....измамници xD в диетата пишеше едно пакетче 100гр... но всъщност както вече бях писала (май някой не чете ) лайката не е от значение.Тя се добавя само за да притъпи вкуса на лимона,въпреки,че мойта "отвара" е само с 40гр лайка доста нагарча заради нея.Според мен със 40гр е най-добре,а в диетата пишеше КАТЕГОРИЧНО НЕ за пакетчетата.
    Иначе как се махат см от корема,ако питаш относно лимонената диета не знам,ще разбера след 6 дни и ще ти кажа...

Град
    Варна *
    Ще чакаме дано има някакъв успех.

аз пък правя това с лимоните и гледам просто да не ям много днес ми е втори ден така че и аз ще пиша резултати скоро
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Град
    Бургас
    Да и на мен ми е втори ден,не знам дали съм свалила нещо,но за разлика от това пък се чувствам много добре. Та така утре трети ден. :P

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

И аз съм от днес на лимоните+лайката. Ама не можах да ги нарендосам, за това ги нарязах и ги намачках лимоните. Получи се по-малко от 1.4 литра, но ако има ефект ще си направя още. Бтв леко ми е гадно и на мене, заради тая лайка..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ОМГ... аз сварих лайката, чак сeга видях, че не трябва да е така.
    Ще го изпия, а после ще го направя както трябва.

Град
    Бургас
    Ох имам чувството че тва време не минава бе...се едно минала цяла седмица,пък са само два дена...вече искам да видя дали има резултат

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Ох имам чувството че тва време не минава бе...се едно минала цяла седмица,пък са само два дена...вече искам да видя дали има резултат
    Търпение, търпение.
    Ако има резултат при теб и аз може да опитам. Искам да разбера дали наистина действа, че да не почна и аз да повръщам от кисело и накрая да не съм свалила и грам.

ами аз преди малко си направих това с лимона и лайката .. пасирах лимоните защото се изнервих да стържа още на първия и сега ще чакам до други ден и ще докладвам след това
    • God is a D J •

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    ами аз преди малко си направих това с лимона и лайката .. пасирах лимоните защото се изнервих да стържа още на първия и сега ще чакам до други ден и ще докладвам след това
    A ти колко лайка сложи ? Щото нали пакетчетата са по 40гр... xD

Град
    Варна *
    а ако се яяде само лимон има ли някакъв ефект или е безмислено

Една моя приятелка беше на нея и беше останала доста доволна от резултата.. каза, че не е смъкнала точно определени кг, а см .. според мен е доста по -добре см отколко кг ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си