- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лимонена диета ?
ами 40гр.. и ся чакам до утреПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
• God is a D J •
Aми на мен днес ми е 4ти ден ама имам чувството,че няма никаква разликаМного ще съм разочарована ако няма......в четвъртък пак ще се меря xD ( имам предвит обиколката ) и се надявам поне 1см да липсва..
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
а след като свършат тия 7 дни след това кога може да се почне пак тази диета![]()
• God is a D J •
абе вие как го прецедихте вашето.. моето е някво гъсто и мама ми го цеди с тензух.. май нещо не е както трябва![]()
• God is a D J •
аа хора не мога да го пия това нещооужас.. ама и аз май не го направих както трябва.. ся ще си сърбам чорбите
![]()
• God is a D J •
Ще си сърбаш чорбите и то буквално май![]()
Сериозно,ти как по точно го направи ? Първо настърга лимоните,след това добави водата и лайката и изчака 24 часа нали ? На мен баба ми го прецежда също със тензух но се получи.Но тя мисля,че го прецеди два пъти за да е по чисто,иначе найстина в началото е супер гъсто като манджаИ на мен първата ми реакция беше "Боже няма да го пия тва нещо" иии тва,че е гадно е само първия ден повярвай ми.На мен сега ми се струва,че пия сок,нито ми горчи,нито ми киселее...абе свиква се...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Е, дано да действа! Аз се чудя дали да я почвам, но ще изчакам още малко да видя дали има резултат при вас![]()
И аз мислих да я правя тази диета наскоро,но не я направихПървоначално написано от SlowDownBaby
Нещо не ми допаднаха тези лимони...И направих една друга,която повярвай ми действа
![]()
Сваряваш си 2-3 яйца
Препичаш си 1-2 средни филийки хляб на тостер или котлон
Вариш си една чаша зелен чай
Вземаш си парченце сиренце ( може и кашкавал ) и си готова...
За обяд си позволявах да пия по една чаша кока-кола ( да се поглезя естествено :d )
П.П. Прилагайте това ако си хапвате само сутрин и на обяд...В противен случай няма как да подейства![]()
оо запалихте ме и мене , почвам със лимоните от утре , аз трябва да свалям точно см от задните ми части с извинение , така че се надявам да помогне![]()
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
хора стигнах до третия ден и лимоновите сокове обаче ужасно много ме заболя корема от тези лимони и я спрях не бях свалила кг но не бях и качила пък ядох доста
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Това малко не го разбрахСваряваш си 2-3 яйца
Препичаш си 1-2 средни филийки хляб на тостер или котлон
Вариш си една чаша зелен чай
Вземаш си парченце сиренце ( може и кашкавал ) и си готова...
За обяд си позволявах да пия по една чаша кока-кола ( да се поглезя естествено :d ). Аз например ям само сутрин и вечер както си казала,но тва с храната не го схващам.Сварявам две яйца,едното за закуска и едното за вечера,същото и с хляба,една филийка за закуска,другата за вечеря или и двете за по сутрин и вечер ?
Охх..не схванах,обясни по подробно ако можеш![]()
Ами при всеки организъм е различно.хора стигнах до третия ден и лимоновите сокове обаче ужасно много ме заболя корема от тези лимони и я спрях не бях свалила кг но не бях и качила пък ядох достаПри мен нямаше проблеми,а днес мисля,че ми е 6тия ден и утре ще се меря да видим.
Момичетааа напълно,тотално,ужасно разочарована съмВчера ми беше последния ден и днес се мерих ии.... НИЩО ! Дори и милиметърче разлика няма.Пфу....Абе ще си почина два дена и пак ще пробвам,една приятелка ми каза,че след 2рата седмица имало ефект.Та да видим,ако и тогава не стане....ще хвърчат лимони през прозореца.
Лимоните пречистват според мен. А кожата ти как е?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Еми същата както и преди.То всъщност аз винаги съм имала чиста кожа,тача и да има промяна не съм я забелязала.Пък и дерта ми беше сланинките ама... както и да е..![]()
Да, ясно. Ама то от 7 дена няма как да има ефект, мисля, че трябва повечко.
И аз сега си пия водата с лимонче хихих :P
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ама само тва ли пиете смисъл ядете ли друго и какво ?
Съдбата помага на смелите !
Е, вие пък чакайте след 7 дни да има някакъв ефект... Това е диета в крайна сметка, не е магия.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами то когато има повръщане се пие лимонПървоначално написано от milenkaa9
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тва пък въобще не го бях чувалаАми то когато има повръщане се пие лимон.Не знам възможно е,пък и аз не съм се отказала утре пак ще си купувам
ама то май ще минат повече от 3 дена почивка,щото и докато престоят... бе да видим дали ще стане нещо xD
според мен това с лимоните е за пречистване и ускоряване на метаболизма, особено сока на един лимон с вода сутрин ми звучи много добре и вкусно при това, понеже много обичам лимони, но не е точно диета с която ще свалиш 5 кила за 5 дена
+1Първоначално написано от ri41
още повече пък ако си ядеш нормално, без да се ограничаваш ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
SlowDownBaby, продължаваш ли да го пиеш това?Искам да разбера има ли ефект преди да го подложа на "тест майка".![]()
SlowDownBaby, може ли да ми кажеш какво упражнения за паласките си правила, та си ги махнала ??
Ами вкъщи има някакъв сироп или нещо такова, на което пише, че има концентрат от лимон, и против повръщане.Първоначално написано от SlowDownBaby
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33