- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Харесвате В Едно Момиче
Забелязах,че дамите си имат тема за нас момчетата.
И ето за тях.Хайде не се притеснявайте.![]()
То и ние имахме ама.. кой да види или потърси...
ваУ рокс
Grell
Не мога да дам точен образец.Просто трябва ме привлече.Иначе харесвам стегнати тела с хубави форми-Стегнат задник(това е много важно за мен),хубави крака,хубави цици.И най-вече да има симпатично лице и да ме привлича с характер и външност
![]()
Въх, въх, това не звучи толкова неизпълнимоПървоначално написано от cranberry696
![]()
първото което забелязвам е усмивката
тялото не съм чак такъв перфекционист и не искам момичето да има супер тялото нали , естествено трябва да се поддържа , но лицето и усмивката са най-важни за мен и характера ест![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Да е поне наполовина умна колко мен. Да знае кога как и какво да говори. Да е силна и да не я е страх да се впусне в приключение. Колебанието и слабостта винаги се усещат...
Външността - конкретни критерии нямам. Да е красива, да ми харесва и да може да ме възбужда. Ако външно не ми харесва другите качества нямат значение.
Temet Nosce
벨야카
Да е нахална и да ми се слагатака ги обичам.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Искам като я погледна в лицето да си кажа "тази е твърде хубава" ( или просто да не мога да отлепя поглед от там и да ми се разтрепери всичко).
И да случвало се е няколко пъти..![]()
ваУ рокс
Grell
Характер , очи , коса , усмивка , за тялото нямам претенций ,но да не е нито като слон нито даска :Д нормална![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
И аз нямам точно описание ... просто външен вид , иначе няма как да ме привлече , характер - да не е от лесните и да мога да си приказвам със нея , без да мисля за последствие или разбирате ме ... определено да е търпеливаи това е горе/долу
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Умствени запаси![]()
Лошото е че в обратна посока ич ней тей![]()
Като го видя ще разбере
+++++Първоначално написано от adrenal1n
![]()