- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моята програма за сила !
Аз не му плащам,той си влиза в сметката на фитнес залата!Първоначално написано от SolomonIceberg
И да ти река много големи надежди ми даваш![]()
![]()
ПП: Ти като треньор подигравал ли си се така на някой ?
явно иска да му даваш и някое евро отгоре - да ти вика "ти си най-големия".Византиец....Първоначално написано от DownloadVirus
Аз ти давам, сега остава да си повярваш и да ги направиш реалност.Първоначално написано от DownloadVirus
па и да ти река, че след като имаш опит и стаж даже би следвало да са по-големи резултите за 6 месеца.
Не.Първоначално написано от DownloadVirus
Редовно се бъзикам с момчетата, както и те с мен, но това са си приятелски шеги.Подигравки кой колко и какво може няма, пък и мисля, че им е ясно, че това е най-прекия път да напуснат залата завинаги.Виж, често им се карам, но то си е за тяхно добро![]()
Отидох в залата направих три десетки набиранията,не знам ся къв е макса,просто не мога да определям макс на набиранията,това да не би да е лежанка![]()
![]()
Утре имам рамо-трицепс ! Като направя рамото ще започна с трицепса на успоредката колкото мога в една серия въпреки,че и там максове ... Но както и да еЩе направя и накрая на тренировката да се види,ама се изцеждам до край,така,че повече от 8-10 едва ли
![]()
Първоначално написано от SolomonIceberg
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мен ме интересуваше колко най-много ще направиш без да е на сериии, ама карай - добих някаква представаПървоначално написано от DownloadVirus
Следобяд ще ти я пусна на л.с. пък ако искаш я пускай тук за обсъждания.
Еми ок,мерси![]()
След доста въпроси от моя страна (около 15-20 ЛС-та си пратихме със Соломон) вече е готова програмата и разбрах как стават нещата
Само остава да си хапвам добре особенно преди тренировка
![]()
Мерси много за програмата,ще пиша за прогреса си !
Ааа и СОЛОМОН ще се налага ли някой да ме пази? На лег особенно ..![]()
AxaПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Един по един се опитвам да преодолея проблемите
Сега идва още единТрябва буквално казано залата да е моя
За да мога да си подготвя 8те упражнения и никой да не ми ги бара , не знам къде и кога ще ходя,ама ако съм аз и още 5 човека в залата няма стане работата.Пък ако е както в тая зала дето ходя тук в Гърция и тази в България няма никакъв шанс , то се редуваме по 3-4 човека само за една машинка или каквото и да е упражнение
![]()
Един по един се опитвам да преодолея проблемите
Сега идва още единТрябва буквално казано залата да е моя
За да мога да си подготвя 8те упражнения и никой да не ми ги бара , не знам къде и кога ще ходя,ама ако съм аз и още 5 човека в залата няма стане работата.Пък ако е както в тая зала дето ходя тук в Гърция и тази в България няма никакъв шанс , то се редуваме по 3-4 човека само за една машинка или каквото и да е упражнение
![]()
СОЛОМОН , искам да питам ! 12 седмици едни и същи килограми ли да правя ? Или да вдигам всяка седмица или кога?![]()
Когато усетиш, че можеш - вдигаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам точно как ще успея да вдигна защото си я преглеждам постоянно и си е направо самоубиствиеннаАз се чудя как ще имам 8 упражнения едно след друго да ги правя всичките да са готове като включваме най-различни като примерно за 5 минути трябва да направя Тесен - широк хван (лег) после клекове после раменни преси пред глава и направо ..
![]()
Требва ми зала без хора ;d
Соломон сигурен ли си да вкарвам коремни преси в началото?
И 3тият ден дето има раменните преси да ги правя пред глава или на машинка? Защото нищо не пише ? :d
Чел съм, че не е хубаво корем в началото на трена.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Когато усетиш, че ти олекватПървоначално написано от DownloadVirus
Обикновено първите 4 седмици има един период на адаптация към натоварването и най-вероятно няма да е през тях.След 6та седмица ще можеш да сложиш по едни 10 кг отгоре.
Да, сигурен съм - така хем си тренирал пресата, хем си загрял тялото за последващото натоварване.Първоначално написано от DownloadVirus
Раменните преси - пред гърди, с щанга.
Имаш ли някакъв ориентир горе-долу за колко време трае всяка една от тренировките? За да знам точно да гледам дали спазвам всичко
И според теб налага ли се да намаля килограмите на упражненията?Защото ще стане малко трудно деАз ще го усетя де,ама да знам как ТРЯБВА да е
![]()
Времеви ориентир не мога да ти дам.На мен такава тренировка ми отнема малко защото я правя без почивка между кръговете.На теб сигурно ще ти трябват тези 5 мин между кръговетеПървоначално написано от DownloadVirus
В началните тренировки може и да се наложи да намалиш тежестите, но след тях - би трябвало да усетиш къде ти е леко и къде - тежко.
Общо взето цялата програма би трябвало да я изпълняваш максимално тежко![]()
Да ясно ми е,че трябва да е тежко,но ако от първият кръг ми стане тежко на следващият кръг няма да изкарам със същите кг повторенията и плюс това ще трябва да се бавя докато извадя тежестите от всяко едно упражнение ехее тя отиде тренировката![]()
Другата седмица се връщам в България и като се върна ще я почвам тамТук когато и да идеш фитнес залата има хора и то доста,такава тренировка няма шанс да стане ..
Е, ще намалиш повторенията и пак ще стане.Не е нужно да робуваш на тия 5 повтрения.И с 3 може.Първоначално написано от DownloadVirus
Къде "в България" се връщаш?
Еми от Гърция![]()
И в БългарияПървоначално написано от DownloadVirus
Аз питах в кой град.
Кз![]()
Разходи се някой ден до ПловдивПървоначално написано от DownloadVirus
С три литра узо и 5 кила октоподи![]()
Все се каня да дойда в Плодвив щото имам 2-3 познати там,ама все си викам "остай далеч е " пък и не мога да карам кола,с кво с рейса ли да идвам :X На 17год съм..