- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моята програма за сила !
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз не му плащам,той си влиза в сметката на фитнес залата!Първоначално написано от SolomonIceberg
И да ти река много големи надежди ми даваш

ПП: Ти като треньор подигравал ли си се така на някой ?

явно иска да му даваш и някое евро отгоре - да ти вика "ти си най-големия".Византиец....Първоначално написано от DownloadVirus
Аз ти давам, сега остава да си повярваш и да ги направиш реалност.Първоначално написано от DownloadVirus
па и да ти река, че след като имаш опит и стаж даже би следвало да са по-големи резултите за 6 месеца.
Не.Първоначално написано от DownloadVirus
Редовно се бъзикам с момчетата, както и те с мен, но това са си приятелски шеги.Подигравки кой колко и какво може няма, пък и мисля, че им е ясно, че това е най-прекия път да напуснат залата завинаги.Виж, често им се карам, но то си е за тяхно добро

Отидох в залата направих три десетки набиранията,не знам ся къв е макса,просто не мога да определям макс на набиранията,това да не би да е лежанка

Утре имам рамо-трицепс ! Като направя рамото ще започна с трицепса на успоредката колкото мога в една серия въпреки,че и там максове ... Но както и да еЩе направя и накрая на тренировката да се види,ама се изцеждам до край,така,че повече от 8-10 едва ли

Първоначално написано от SolomonIceberg

sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мен ме интересуваше колко най-много ще направиш без да е на сериии, ама карай - добих някаква представаПървоначално написано от DownloadVirus
Следобяд ще ти я пусна на л.с. пък ако искаш я пускай тук за обсъждания.

Еми ок,мерси

След доста въпроси от моя страна (около 15-20 ЛС-та си пратихме със Соломон) вече е готова програмата и разбрах как стават нещата
Само остава да си хапвам добре особенно преди тренировка

Мерси много за програмата,ще пиша за прогреса си !
Ааа и СОЛОМОН ще се налага ли някой да ме пази? На лег особенно ..

AxaПървоначално написано от DownloadVirus

Един по един се опитвам да преодолея проблемите
Сега идва още единТрябва буквално казано залата да е моя
За да мога да си подготвя 8те упражнения и никой да не ми ги бара , не знам къде и кога ще ходя,ама ако съм аз и още 5 човека в залата няма стане работата.Пък ако е както в тая зала дето ходя тук в Гърция и тази в България няма никакъв шанс , то се редуваме по 3-4 човека само за една машинка или каквото и да е упражнение

Един по един се опитвам да преодолея проблемите
Сега идва още единТрябва буквално казано залата да е моя
За да мога да си подготвя 8те упражнения и никой да не ми ги бара , не знам къде и кога ще ходя,ама ако съм аз и още 5 човека в залата няма стане работата.Пък ако е както в тая зала дето ходя тук в Гърция и тази в България няма никакъв шанс , то се редуваме по 3-4 човека само за една машинка или каквото и да е упражнение

СОЛОМОН , искам да питам ! 12 седмици едни и същи килограми ли да правя ? Или да вдигам всяка седмица или кога?
Когато усетиш, че можеш - вдигаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не знам точно как ще успея да вдигна защото си я преглеждам постоянно и си е направо самоубиствиеннаАз се чудя как ще имам 8 упражнения едно след друго да ги правя всичките да са готове като включваме най-различни като примерно за 5 минути трябва да направя Тесен - широк хван (лег) после клекове после раменни преси пред глава и направо ..

Требва ми зала без хора ;d

Соломон сигурен ли си да вкарвам коремни преси в началото?
И 3тият ден дето има раменните преси да ги правя пред глава или на машинка? Защото нищо не пише ? :d
Чел съм, че не е хубаво корем в началото на трена.
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Когато усетиш, че ти олекватПървоначално написано от DownloadVirus
Обикновено първите 4 седмици има един период на адаптация към натоварването и най-вероятно няма да е през тях.След 6та седмица ще можеш да сложиш по едни 10 кг отгоре.
Да, сигурен съм - така хем си тренирал пресата, хем си загрял тялото за последващото натоварване.Първоначално написано от DownloadVirus
Раменните преси - пред гърди, с щанга.

Имаш ли някакъв ориентир горе-долу за колко време трае всяка една от тренировките? За да знам точно да гледам дали спазвам всичко
И според теб налага ли се да намаля килограмите на упражненията?Защото ще стане малко трудно деАз ще го усетя де,ама да знам как ТРЯБВА да е

Времеви ориентир не мога да ти дам.На мен такава тренировка ми отнема малко защото я правя без почивка между кръговете.На теб сигурно ще ти трябват тези 5 мин между кръговетеПървоначално написано от DownloadVirus
В началните тренировки може и да се наложи да намалиш тежестите, но след тях - би трябвало да усетиш къде ти е леко и къде - тежко.
Общо взето цялата програма би трябвало да я изпълняваш максимално тежко

Да ясно ми е,че трябва да е тежко,но ако от първият кръг ми стане тежко на следващият кръг няма да изкарам със същите кг повторенията и плюс това ще трябва да се бавя докато извадя тежестите от всяко едно упражнение ехее тя отиде тренировката
Другата седмица се връщам в България и като се върна ще я почвам тамТук когато и да идеш фитнес залата има хора и то доста,такава тренировка няма шанс да стане ..

Е, ще намалиш повторенията и пак ще стане.Не е нужно да робуваш на тия 5 повтрения.И с 3 може.Първоначално написано от DownloadVirus
Къде "в България" се връщаш?

Еми от Гърция

И в БългарияПървоначално написано от DownloadVirus
Аз питах в кой град.

Кз

Разходи се някой ден до ПловдивПървоначално написано от DownloadVirus
С три литра узо и 5 кила октоподи

Все се каня да дойда в Плодвив щото имам 2-3 познати там,ама все си викам "остай далеч е " пък и не мога да карам кола,с кво с рейса ли да идвам :X На 17год съм..