.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 188
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SolomonIceberg
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    А мислиш ли ,че е възможно да мина моя треньор на лега? Или няма как да стане? 134 от лег !!!

Писна ми да ми вика псевдокултуряга , щото съм бил вдигал със 60-70 кила и така на повечето вика,защото има доста в нашата зала,дето зобат,и вика двойни колкот него,ама се борят със 70-80 кг..
    Ами като ти каже "псевдокултуряга" спри да му плащаш...Щото явно е псевдотреньор - колкото и да си силен, як, нацепен и незнамсикакъв още, след като си треньор на някого нямаш моралното право да го обиждаш на псотижения и резултати - грешката етреньорска, не на трениращия щото той прави каквото му кажат.
    Абсолютно възможно е да го минеш в близките 3-4-5-6 месеца.Това зависи само от теб!
    Аз не му плащам,той си влиза в сметката на фитнес залата!

И да ти река много големи надежди ми даваш

ПП: Ти като треньор подигравал ли си се така на някой ?

явно иска да му даваш и някое евро отгоре - да ти вика "ти си най-големия".Византиец....

И да ти река много големи надежди ми даваш
    Аз ти давам, сега остава да си повярваш и да ги направиш реалност.
    па и да ти река, че след като имаш опит и стаж даже би следвало да са по-големи резултите за 6 месеца.

ПП: Ти като треньор подигравал ли си се така на някой ?
    Не.
    Редовно се бъзикам с момчетата, както и те с мен, но това са си приятелски шеги.Подигравки кой колко и какво може няма, пък и мисля, че им е ясно, че това е най-прекия път да напуснат залата завинаги.Виж, често им се карам, но то си е за тяхно добро

Мега фен
    Отидох в залата направих три десетки набиранията,не знам ся къв е макса,просто не мога да определям макс на набиранията,това да не би да е лежанка

Утре имам рамо-трицепс ! Като направя рамото ще започна с трицепса на успоредката колкото мога в една серия въпреки,че и там максове ... Но както и да е Ще направя и накрая на тренировката да се види,ама се изцеждам до край,така,че повече от 8-10 едва ли

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от SolomonIceberg
    явно иска да му даваш и някое евро отгоре - да ти вика "ти си най-големия".Византиец....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Отидох в залата направих три десетки набиранията,не знам ся къв е макса,просто не мога да определям макс на набиранията,това да не би да е лежанка

Утре имам рамо-трицепс ! Като направя рамото ще започна с трицепса на успоредката колкото мога в една серия въпреки,че и там максове ... Но както и да е Ще направя и накрая на тренировката да се види,ама се изцеждам до край,така,че повече от 8-10 едва ли
    Мен ме интересуваше колко най-много ще направиш без да е на сериии, ама карай - добих някаква представа
    Следобяд ще ти я пусна на л.с. пък ако искаш я пускай тук за обсъждания.

Мега фен
    Еми ок,мерси

Мега фен
    След доста въпроси от моя страна (около 15-20 ЛС-та си пратихме със Соломон ) вече е готова програмата и разбрах как стават нещата Само остава да си хапвам добре особенно преди тренировка

Мерси много за програмата,ще пиша за прогреса си !

Ааа и СОЛОМОН ще се налага ли някой да ме пази? На лег особенно ..

След доста въпроси от моя страна (около 15-20 ЛС-та си пратихме със Соломон ) вече е готова програмата и разбрах как стават нещата Само остава да си хапвам добре особенно преди тренировка

Мерси много за програмата,ще пиша за прогреса си !

Ааа и СОЛОМОН ще се налага ли някой да ме пази? На лег особенно ..
    Axa

Мега фен
    Един по един се опитвам да преодолея проблемите

Сега идва още един Трябва буквално казано залата да е моя За да мога да си подготвя 8те упражнения и никой да не ми ги бара , не знам къде и кога ще ходя,ама ако съм аз и още 5 човека в залата няма стане работата.Пък ако е както в тая зала дето ходя тук в Гърция и тази в България няма никакъв шанс , то се редуваме по 3-4 човека само за една машинка или каквото и да е упражнение

Мега фен
    Един по един се опитвам да преодолея проблемите

Сега идва още един Трябва буквално казано залата да е моя За да мога да си подготвя 8те упражнения и никой да не ми ги бара , не знам къде и кога ще ходя,ама ако съм аз и още 5 човека в залата няма стане работата.Пък ако е както в тая зала дето ходя тук в Гърция и тази в България няма никакъв шанс , то се редуваме по 3-4 човека само за една машинка или каквото и да е упражнение

Мега фен
    СОЛОМОН , искам да питам ! 12 седмици едни и същи килограми ли да правя ? Или да вдигам всяка седмица или кога?

Мега фен Аватара на Chacho
    Когато усетиш, че можеш - вдигаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Не знам точно как ще успея да вдигна защото си я преглеждам постоянно и си е направо самоубиствиенна Аз се чудя как ще имам 8 упражнения едно след друго да ги правя всичките да са готове като включваме най-различни като примерно за 5 минути трябва да направя Тесен - широк хван (лег) после клекове после раменни преси пред глава и направо ..
    Требва ми зала без хора ;d

Мега фен
    Соломон сигурен ли си да вкарвам коремни преси в началото?

И 3тият ден дето има раменните преси да ги правя пред глава или на машинка? Защото нищо не пише ? :d

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Чел съм, че не е хубаво корем в началото на трена.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

СОЛОМОН , искам да питам ! 12 седмици едни и същи килограми ли да правя ? Или да вдигам всяка седмица или кога?
    Когато усетиш, че ти олекват
    Обикновено първите 4 седмици има един период на адаптация към натоварването и най-вероятно няма да е през тях.След 6та седмица ще можеш да сложиш по едни 10 кг отгоре.

Соломон сигурен ли си да вкарвам коремни преси в началото?
    И 3тият ден дето има раменните преси да ги правя пред глава или на машинка?
    Да, сигурен съм - така хем си тренирал пресата, хем си загрял тялото за последващото натоварване.
    Раменните преси - пред гърди, с щанга.

Мега фен
    Имаш ли някакъв ориентир горе-долу за колко време трае всяка една от тренировките? За да знам точно да гледам дали спазвам всичко

И според теб налага ли се да намаля килограмите на упражненията?Защото ще стане малко трудно де Аз ще го усетя де,ама да знам как ТРЯБВА да е

Имаш ли някакъв ориентир горе-долу за колко време трае всяка една от тренировките? За да знам точно да гледам дали спазвам всичко

И според теб налага ли се да намаля килограмите на упражненията?Защото ще стане малко трудно де Аз ще го усетя де,ама да знам как ТРЯБВА да е
    Времеви ориентир не мога да ти дам.На мен такава тренировка ми отнема малко защото я правя без почивка между кръговете.На теб сигурно ще ти трябват тези 5 мин между кръговете

В началните тренировки може и да се наложи да намалиш тежестите, но след тях - би трябвало да усетиш къде ти е леко и къде - тежко.
    Общо взето цялата програма би трябвало да я изпълняваш максимално тежко

Мега фен
    Да ясно ми е,че трябва да е тежко,но ако от първият кръг ми стане тежко на следващият кръг няма да изкарам със същите кг повторенията и плюс това ще трябва да се бавя докато извадя тежестите от всяко едно упражнение ехее тя отиде тренировката

Другата седмица се връщам в България и като се върна ще я почвам там Тук когато и да идеш фитнес залата има хора и то доста,такава тренировка няма шанс да стане ..

Да ясно ми е,че трябва да е тежко,но ако от първият кръг ми стане тежко на следващият кръг няма да изкарам със същите кг повторенията и плюс това ще трябва да се бавя докато извадя тежестите от всяко едно упражнение ехее тя отиде тренировката

Другата седмица се връщам в България и като се върна ще я почвам там Тук когато и да идеш фитнес залата има хора и то доста,такава тренировка няма шанс да стане ..
    Е, ще намалиш повторенията и пак ще стане.Не е нужно да робуваш на тия 5 повтрения.И с 3 може.
    Къде "в България" се връщаш?

Мега фен
    Еми от Гърция

Еми от Гърция
    И в България
    Аз питах в кой град.

Мега фен
    Кз

Кз
    Разходи се някой ден до Пловдив
    С три литра узо и 5 кила октоподи

Мега фен
    Все се каня да дойда в Плодвив щото имам 2-3 познати там,ама все си викам "остай далеч е " пък и не мога да карам кола,с кво с рейса ли да идвам :X На 17год съм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си