.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 188
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Все се каня да дойда в Плодвив щото имам 2-3 познати там,ама все си викам "остай далеч е " пък и не мога да карам кола,с кво с рейса ли да идвам :X На 17год съм..
    Е ти като не можеш да караш, някой авер с книжка няма ли?

Мега фен
    Кой е тоя авер на 15-16 години дето има книжка да кара ?

Кой е тоя авер на 15-16 години дето има книжка да кара ?
    Тогава ти остава варианта с колелото...

Мега фен
    Хах,голям си бъзиклия 115-120 км с колело ? И къде ще си носи нещата ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Хах,голям си бъзиклия 115-120 км с колело ? И къде ще си носи нещата ?
    Имам приятел, които ги върти от София до Враца като се прибира. Слага раницата и е в джаза.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Ае да се мине тая седмица и после се надявам да се поотпусна малко!

Мега фен
    Соломон правих клекове до долу (задника е на няколко мм от земята!) , но колената много ме болят и въобще около тях и направо не знам..:X

Соломон правих клекове до долу (задника е на няколко мм от земята!) , но колената много ме болят и въобще около тях и направо не знам..:X
    Не клякай толкова ниско.Малко след момента, в който бедрата са хоризонтални на пода е достатъчно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SolomonIceberg
    Не клякай толкова ниско.Малко след момента, в който бедрата са хоризонтални на пода е достатъчно.
    Е как така бедрата хоризонтални на пода ? :X:X Те не са в една права xx ;d

Е как така бедрата хоризонтални на пода ? :X:X Те не са в една права xx ;d
    Да, в началото бедрата ти са перпендикулярни на пода, тоест си прав и колкото по-ниско слизаш, толкова повече се доближават до успоредна позиция с пода.Ако клекнеш много ниско, ъгъла между бедрата и пода става остър, ако клекнеш на половина - прав ъгъл.Ся разбрали как - малко след правия ъгъл стават успоредни на пода, малко под това положение е достатъчно.

Малко повече от споредни на пода, демек малко по-малко от 90 градусов ъгъл.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    А краката как да са? Да сочат напред или настрани??

напред.

Мега фен
    напред.
    Така де! Не краката а стъпалата! Обърках

Такам Утре ще ми е първата тренировка!

Ще пиша отзиви! :P

Не стана тренировката добре.. Взеха ми лега с тези помощните и не можех да правя клекове и раменни преси... Не става тая работа , дано утре сутринта да няма хора.. Направо се изнервих :X

Супер тренировка днес,яка раота майна ( ) Тренировката беше B.

@SolomonIceberg Пулса ми след 4ти кръг беше 41 за 10 секунди,след 5ият кръг пулса ми беше 35-40 за 10 секунди,3 минути след 5тия кръг пулса ми беше 10-11 за 10 секунди

Дано влезеш да кажеш как е работата с пулса и да та питам след тренировката усетих лека болка за малко в корема,нормално ли е

Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate

@SolomonIceberg Пулса ми след 4ти кръг беше 41 за 10 секунди,след 5ият кръг пулса ми беше 35-40 за 10 секунди,3 минути след 5тия кръг пулса ми беше 10-11 за 10 секунди

Дано влезеш да кажеш как е работата с пулса и да та питам след тренировката усетих лека болка за малко в корема,нормално ли е
    Висок ти е пулса, да не си объркал нещо???
    Принципно е възможно да е такъв в началото де, но след 10ина тренировки трябва да слезе на 30.Иначе разликата ти е много добре
    А защо си регнал втори ник?

Доколкото знам не е проблем високия пулс, ако има такова възстановяване. Според мойте книжки, за 5мин трябва да е <120. Може огранизма му да е такъв, че да качва много бързо висок пулс, когато правя кардио, може да кача 5 стъпала и пулсът ми е 140+, но не ми пречи на тренировката. Свързвам го с това, че се отделя повече адреналин, когато се захвана с физическа дейност, което се влияе от психиката.

@Download, болката в корема или отстрани е, и тъпа/остра болка ли чувстваш, мускулна ли е? На мен ми се случва понякога, когато правя по-дълги тренировки и съм започнал да чувствам глад.

Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate

Висок ти е пулса, да не си объркал нещо???
    Принципно е възможно да е такъв в началото де, но след 10ина тренировки трябва да слезе на 30.Иначе разликата ти е много добре
    А защо си регнал втори ник?
    Нищо не съм объркал.Толкова ми е.Утре ще правя тренировка C , огромна почивка си дадох щото не бях в града и така..

Регнах се с втори ник защото ме баннаха

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Доколкото знам не е проблем високия пулс, ако има такова възстановяване. Според мойте книжки, за 5мин трябва да е <120. Може огранизма му да е такъв, че да качва много бързо висок пулс, когато правя кардио, може да кача 5 стъпала и пулсът ми е 140+, но не ми пречи на тренировката. Свързвам го с това, че се отделя повече адреналин, когато се захвана с физическа дейност, което се влияе от психиката.

@Download, болката в корема или отстрани е, и тъпа/остра болка ли чувстваш, мускулна ли е? На мен ми се случва понякога, когато правя по-дълги тренировки и съм започнал да чувствам глад.
    Болката в корема беше за 1-2 мин след тренировката,не беше мускулна най-вероятно..

Тренировките стават трудно,ся одя по-рано като няма хора към 9-9,30 сутринта..

Не мисля, че трябва да й обръщаш внимание, стига да не се появява всеки път.

Днес нямах помощ и понеже тренирах:

Неделя
    Вторник
    И днес (Събота)

Бях на село и нямах възможност , а трябваше в Четвъртък да тренирам

Днес какво направих:

Лег

4 серии по 5 повторения по 1-1мин и 1/2 почивка

Тяга 4 серии по 5 повторения (КРАКА И ТРИЦЕПС МИ СЕ Е*АХА!)

Раменни преси 4 серии по 5 повторения

Гребане от хоризонтален скрипец 1 серия по 8 повторения и 2 серии по 5 повторения

ПРОБА ЗА КЛЕГ- НЕУСПЕШНА! - КОЛЕНАТА МИ И ВРЪТА НА ИЗДЪРЖАХА!

В нашата зала, когато няма други трениращи или инструктор, тези на бара идваха да ти пазят. Ако пак ти се случи, може да потърсиш някой от работещите.

Между другото, Вирусе, малко е скоро, но как е напредъкът?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    В нашата зала, когато няма други трениращи или инструктор, тези на бара идваха да ти пазят. Ако пак ти се случи, може да потърсиш някой от работещите.

Между другото, Вирусе, малко е скоро, но как е напредъкът?
    Еми знам,ама остави Не ги познавам и ми е някак тъпо ся го карам да ме пази..

Иначе напредък с 2 тренировки , дори първа седмица не съм завършил , едва ли

Соломон ми каза след 4та - 6 та седмица ще вдигна кг-тата , то аз на лега след 3тият кръг кг-тата дето бутам 5-6 повторения правя 2-3 повторения с помощ :X:X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си